Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Spis romantisk og nyd nostalgien i varme lokaler

12. January 2017

Hvor skal du tage ud og spise for at få en god romantisk stemning og en følelse af at være tilbage i de gode gamle dage?

Restauranter bliver desværre ikke rated efter deres indretning, som det vigtigste, så det bliver svært at give et direkte svar på det, andet end at du må prøve dig frem, hvis det er en vigtig parameter for en romantisk aften. Dog kan man forvente at mange af de ældre restauranter, som ligger i midtbyen, som oftest vil have stuk i loftet. Det er også noget man typisk ser på hoteller, hvor der også er højt til loftet i lobbyen. Men nu tager man jo ikke på hotel for at få noget at spise, så det skulle da blot være relevant, hvis du skal ud og rejse og du ikke har andet på hjernen end stuklister.

Nogle hoteller og restauranter gør dog også noget ud af at gøre lokalet hyggeligt at sidde i. De kan godt have investeret i noget billig stuk, som de har fået sat op, for at gøre det hyggeligt og nostalgisk for deres kunder. Der er nu også noget ekstra smart i at have disse fodlister, som buer udad, så man lettere kan gøre lokalet rent og der ikke smutter støv ind under panelerne. Det gør det i hvert fald mere behageligt at være gæst i restauranten.

Hvis du husker Postgaarden fra Matador, så var der også både væglister og loftlister, som fremhævede restaurantens eksklusivitet, så det var tydeligt at det kun var det finere borgerskab der var velkommen. I dag er der ikke på samme måde forskel i samfundet og forskellen bliver i hvert fald ikke udpenslet på samme måde ud fra stukrosetter eller fodlister i den restaurant man befinder sig i. Det er dog stadig nostalgisk at sidde i disse omgivelser og det giver en mere eksklusiv madglæde.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×