Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Spis ude eller spis hjemme

28. March 2017

Det er ikke altid, at man lige magter, at skulle svinge gryderne og tilberede et gourmetmåltid, når man har haft en lang dag på arbejdet, hentet børn, handlet ind og være en tur forbi fitnesscenteret. Man arbejder hårdt nok i forvejen, så det at skulle bruge en time i køkkenet står ikke nødvendigvis højt på ens ønskeliste.

Der findes heldigvis en masse gode alternativer til at skulle tilberede maden selv. 

 

Det er så nemt at spise ude

Det kan være meget fristende bare at tage hele familien med ud at spise på restaurant. Det er nemt og maden er altid velsmagende. At spise på restaurant er en nem måde, at indføre en smule luksus i hverdagen på, da vi alle elsker at blive vartet op og få tingene serveret.

Der er mange gode restauranter, der udmærket ved, at hverdagene kan være en sløv tid, så derfor indfører de tilbudskampagner i hverdagene. Ofte kan der være mange penge at spare, hvis man spiser ude en tirsdag i stedet for en fredag eller lørdag. Det betyder at man ikke nødvendigvis behøver at smide mange hundrede kroner ud, når man vælger den nemme løsning.

Kommer man endda lidt tidligere kan det være, at restauranten har en ”early bird” politik, hvor maden bliver endnu billigere, hvis man er færdig før klokken 19.

 

Færdigretter kan være en mulighed

Men er man ikke så meget til restauranter og at spise ude i hverdagene, så kan man faktisk også få en masse dejlige færdigretter, som ikke smager dårligt. Færdigretter har ellers et noget blakket ry, for man forbinder det med frosne lasagner og frysepizzaer.

Det er ikke nødvendigvis noget, man har lyst til at udsætte sine smagsløg og mave for, så man går i en stor bue udenom. Men hvis man kigger lidt efter i supermarkedet, så er der faktisk kommet adskillige gode alternativer til de frosne færdigretter, som vi har lært at frygte.

Asiatiske retter med kød, grøntsager og ris kan købes ganske billigt og fordi de ikke har været frosne, så beholder de den gode smag, konsistent og næringen. Det er en nem måde at få et lækkert måltid på, som ikke tager meget mere en 10 minutter i mikrobølgeovnen at tilberede.

Man behøver ikke skamme sig over færdigretter.

 

Take away behøver ikke være pizza

Der findes jo også den gode gamle klassiker, som vi er blevet så glade for i Danmark. At bestille en pizza er nærmest blevet en vane her i landet. Det er den evige løsning, når man er træt og ugidelig. Intet er nemmere end at gå online og bestille en bunke mad. Man behøver ikke engang at snakke med nogen, det hele ordnes via en app.

Men det er jo ikke ligefrem inspirerende altid at skulle fortære en pizza eller en grillkylling. Nogen gange man vil gerne have noget med lidt mere substans og følelsen af ”rigtig mad”. Heldigvis er den mulighed tilgængelig i de flestes større danske byer i dag.

Gå ind på www.bones.dk og se et bredt udvalg af lækker og veltilberedt mad, som ikke engang behøver koste en formue. Man kan finde bokse til hele familien med spareribs, kartofler og salat. Det eneste man behøver at gøre er at bestille den boks man vil have og så vælge et tidspunkt hvor man vil afhente. Det bliver simpelthen ikke nemmere at få god mad hurtigt, og hvis man vil kan man jo også vælge at spise på restauranten i stedet.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×