Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Tag ud og spis, mens malingen tørrer

12. January 2017

Hvis du gerne vil finde en god undskyldning til at komme ud at spise, så kan du jo foreslå at male huset. Indvendig, selvfølgelig. Så er det ikke til at holde ud at sidde i malelugten med plastic på gulvet over hele huset og nyde maden samtidig.

Der findes heldigvis hurtigtørrende maling, men bare fordi det tørrer hurtigt er det ikke ensbetydende med at lugten forsvinder hurtigt. Så hvis du gerne vil bytte lugten af loftmaling ud med duften af en lækker bøf eller en god salat, så skal du da gøre det.

Men inden du kommer så langt som til at bestille bord, så skal du lige bestille maling først, så du kan komme i gang med maleriet. Du kan for eksempel gå ned i en malerbutik og få de gode råd og vejledning du har brug for. Du kan også vælge at købe på nettet, hvis du ved nogenlunde hvilken gulvmaling eller vægmaling du har brug for. Er det træskuret der skal males, så er det selvfølgelig træmaling du skal bruge i stedet.

Når du så har bestilt din maling, malet huset og bestilt dit bord, så husk at tage malermasken af inden du går ud af døren så du ikke ligner en Darth Vader, når du skal bestille maden. Alt det maleri kan godt stige lidt til hovedet, så du bliver lidt bims, så drik rigeligt med vand til, så malerdampene ikke bliver blandet for meget med alkohol, for så er det først skidt.

Måske skal malingen også have lidt længere tid til at tørre, så det er jo en god mulighed for både at tage i biografen eller på hotel bagefter. Så får man også en rigtig god hyggetur ud af noget kedeligt og kan fejre det nye look på huset sammen.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×