Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Udforsk eksklusive restauranter

13. June 2019

Det unikke ved restauranter er også, at du sjældent finder det samme på menukortet to steder – og derfor får du altså en ny oplevelse, hver gang du besøger en ny restaurant. Vil du gerne forkæle dig selv, din partner, venner eller familie lidt ekstra, kan du her få inspiration til eksklusive restauranter rundt om i det danske land. Herved er du klar til at afprøve en ny restaurant og udvide dine madhorisonter.

Restaurant Textur i Aalborg – udsøgt og bæredygtigt

Befinder du dig omkring Nordjylland, bør du besøge Restaurant Textur i Aalborg. Her får du en yderst udsøgt smagsoplevelse, samtidig med at du støtter et godt projekt. Restaurant Textur arbejder nemlig bæredygtigt og har fokus på at formindske madspild. Dette gør de bl.a. ved at anvende lokale råvarer, der er i sæson. Selvom menuen er luksuriøs, er priserne alligevel budgetvenlige. Du kan få op til fem retter med dertilhørende saft- og vinmenuer. Især saftmenuen er Restaurant Textur kendt for, da alle deres safter koges i eget køkken. Du kan også vælge at medbringe din egen vin, hvor du altså ikke skal betale ekstra.

TRIO Restaurant og Bar i København – uovertruffen udsigt

Ønsker du i stedet at finde en eksklusiv restaurant i København, skal du bestille bord hos TRIO Restaurant og Bar. Restauranten befinder sig på 10. etage, hvilket betyder, at du får en uovertruffen udsigt under middagen. Det er en gourmetrestaurant, der ligger på toppen af Axel Towers. Menuen er sæsonpræget og består kun af de allerbedste råvarer. Ud over at smage den delikate mad og skønne cocktails skal du ikke snyde dig selv for at besøge toilettet – det er ligeledes en oplevelse ud over det sædvanlige.

Restaurant Bacchus i Odense – klassisk fransk

Det franske køkken er altid en god oplevelse at spise. Derfor anbefaler vi, at du spiser på Restaurant Bacchus i Odense, der netop har speciale i klassisk fransk. Fokusset ligger på smag, håndværk og gode råvarer, hvilket også afspejler sig i maden. Blot et år efter, restauranten slog dørene op, blev den nomineret til årets bistro. I løbet af ugen varierer menukortet, og det betyder, at du får en ny smagsoplevelse, afhængigt af hvornår du besøger restauranten. Årstidens grønt, skaldyr, fisk og kød bliver kombineret med bisque, franske saucer, trøfler og kaviar. Har du i sinde at få dejlige smagsindtryk, skal du altså besøge Restaurant Bacchus.

Du er nu helt klar til at afprøve eksklusive restauranter. Mangler du fine gallakjoler eller balkjoler dertil, bør du uden tvivl købe nogle nye. Dette sætter prikken over i’et af oplevelsen.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×