Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Vind mad til et helt år!

31. January 2017

Er du en af dem der oplever, hver gang det er sidst på måneden, at aftensmaden begynder at bestå af rester eller pastaretter? Kunne det ikke være lækkert at kunne slippe for at tænke på hvad du skal have at spise, men blot kunne handle det du har lyst til?

Er du lige så glad for mad, som en labrador er sort eller er dit hævekort glødende på grund af dagligvareindkøb? Hver dag bruger danskerne enorme summer på køb af mad og vi sprænger ofte budgettet, fordi vi gerne vil have det lidt godt. Men nogle gange kunne man godt tænke sig at bruge budgettet på noget lidt andet end dagligdagsvarer. Man kan vinde så mange andre ting, så hvorfor ikke vinde mad?

Coop afholder hvert år en ny madkonkurrence, hvor du kan vinde mad for mere end 600.000 kr. Det eneste du skal gøre er at samle koder, som du skal indtaste på deres hjemmeside. Du kan se mere på madkonkurrence.dk om hvordan det foregår.

Hvis du elsker konkurrencer vil du som foodie kun elske denne konkurrence endnu mere. At få mad et helt år og så kunne gå ud at spise eller tage i biografen eller ud at rejse når man vil, for det budget man ellers havde sat af til at spise for, det er da værd at samle madkonkurrence koder for.

Madkonkurrencer er ikke så almindelige eller hyppige, som andre typer af konkurrencer, da det typisk kun er de større varehuse der kan tilbyde den slags. Som konkurrencemennesker er vi også meget forskellige, da nogen vælger at fokusere på visse konkurrencer. Nogle gange tror man måske at der er rigtig mange mennesker der deltager i den samme konkurrence og at man derfor ikke har så store chancer for at vinde. Men chancen for at vinde er oftest lige stor uanset hvor mange der deltager, da antallet af præmier er tilpasset det forventede antal deltagere.

Ofte er det overraskende få, der deltager i konkurrencer, så du har altid gode muligheder for at vinde.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×