Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aabenraa (skift)

Den Gamle Kro Bredebro

Brogade 10, 6261 Bredebro
1anmeldelser

Den Gamle Kro Bredebro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

29 juni 2011 14:42

1 1 5
Jeg købte et weekendophold til mine forældre (i sølvbryllupsgave) inspireret af alle billederne på nettet. Jeg talte endda i tlf. med ejeren (Birte) og gik derfor ud fra, at alt var i orden. Men sikke en skuffelse !! Da mine forældre ankom anede personalet ingenting om deres ankomst... og kunne ikke lige finde ud af hvor de skulle bo. Det værelse/hummer de så langt om længe fik tildelt, levede på ingen måde op til det jeg troede jeg havde bestilt (og ej heller de fine billeder der var i de brochurer jeg fik tilsendt sammen med gavekortet). Værelse nr.7, som mine forældre blev henvist til, var fyldt med mug og skimmelsvampe. Der lugtede mølædt derinde og karmene var halvrådne. Der var ingen spejle - ikke engang på badeværelset. Og når de tog bad løb vandet ud på gulvet i selve værelset!!!

Jeg kan slet ikke forstå, at man kan være bekendt at leje sådan et ulækkert, ildelugtende værelse ud, og jeg er meget skuffet/ked af at jeg fik foræret mine forældre sådan et ophold i sølvbryllupsgave. Det var meningen at de skulle have haft en rigtig god oplevelse – det fik de desværre ikke !! Jeg vil aldrig nogensinde anbefale Den Gamle Kro i Bredebro - til nogen!!!! Jeg skrev endda en klage til dem (med billeder af det pågældende værelse), men den kom der ingen reaktion på. Så der er ingen mangoer fra mig til dem !

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Den Gamle Kro Bredebro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×