Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Få hjælp til MangoSpot

Mangospot karakteren

Hvad er Mangospot karakteren?

Hvert sted på Mangospot har en såkaldt Mangospot karakter, som afspejler Mangospotternes vurdering af stedet. Karakteren bliver beregnet ud fra en avanceret algoritme, der vægter de enkelte anmeldelser ud fra 10 variabler. Variablerne tager højde for anmeldelsernes kvalitet, kvantitet og aktualitet. Modellen er baseret på empiriske erfaringer og har til formål at give det mest retvisende billede af stedet.

Hvordan kan det være, at et sted, som har fået gode anmeldelser, har en lav Mangospot karakter?

Indtil et sted har nok aktuelle anmeldelser til at give et retvisende billede af anmeldernes vurdering af stedet lige nu, bliver der beregnet et fradrag i stedets samlede Mangospot karakter. I tilfælde hvor et sted har fået få gode anmeldelser og/ eller anmeldelserne ikke længere er aktuelle, bliver Mangospot karakteren lavere end det simple gennemsnit

Vil I fortælle hvordan Mangospot karakteren bliver udregnet?

Karakteren har til formål at give det mest retvisende billede af et sted, og dermed også at undgå misbrug af Mangospot. Af den grund er algoritmen fortrolig.

Kan jeg få slettet anmeldelser hvis restauranten skifter ejer?

Nej det kan du ikke, men vi markerer tydeligt, at de gamle anmeldelser ikke længere er aktuelle. De gamle anmeldelser tæller ikke længere med i Mangospot karakteren

Hvad gør jeg hvis en anmeldelse ikke overholder Mangospots etiske retningslinier?

Hvis en anmeldelse ikke overholder retningslinierne, f.eks. ved at tale nedladende om andre brugere eller personale, må du meget gerne kontakte os. Vi sætter stor pris på din hjælp!

Kan jeg få oplysninger om en anden bruger?

Nej det kan du bestemt ikke. Hvis du ønsker at indgå i en dialog med en bruger, opfordrer vi til, at du kommenterer deres anmeldelse

Hvad betyder $, $$ og $$$?

På Mangospot er alle restauranter inddelt i en priskategori. Der er tre forskellige priskategorier: Lav ($), mellem ($$) eller høj ($$$) priskategori.

Prisen er for 3 retter inkl. ½ flaske vin. Inddelingen er således:

$ 0-275 kr.
$$ 275 - 450 kr.
$$$ 450 kr. og derover.

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×