Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Shawarma King

Immervad 10, 8000 Århus
9anmeldelser

Shawarma King opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

03 august 2010 20:37

1 5 5
Hurtig og god betjening, Lækkert kød og deres dressing smager satme godt. Man skal dog be dem om at skære en smule ned på kødet hvis man ikke kan lide ok meget, men igen, maan kan bare sige hva man vil ha og så er det serveret. Klart Århus bedste shawarma.

5 mangoer herfra da jeg synes at den overall kulminiraske oplevelse er super

05 august 2009 20:47

1 5 5
Man får en masse for pengene hos Kongen. Kvaliteten er fin, det går hurtigt og det smager godt.
Klart den bedste Shawarma i Århus!

24 maj 2007 19:20

1 4 5
Man skal passe på når man går i nærheden af Magasin - det er nemt at blive indfanget af Shawarma Kings inciterende dufte. De har en indfangningskvotient på 78% for mig, når jeg tanketomt vandrer rundt i midtbyen. Det er ganske højt, på min egen lille skala.
Betjeningnen er ikke byens høfligste, men den velsmagende shawarma opvejer så rigeligt dette. Folk der laver rigtigt stærk mad, virker af en eller anden grund mere autentiske, hvis de er lidt onde i sulet.
Deres chilli, som vist nok er hjemmelavet, er stærk på den helt rigtige måde, så man godt kan sidde og småtude lidt efter måltidet. Salaten er frisk og kødet rigeligt og velsmagende. Hvidløgsdressingen er der heller ikke noget at udsætte på.
Hvis de nu havde placeret Shawarma King tættere på hvor jeg bor, ville de få den femte stjerne.

23 april 2007 15:22

1 4 5
Nu er jeg jo falaffel-entusiast og deres falafler er riiiiigtig gode! Brødet friskt og sprød salat. OG man kan få hummus i. Super!

Deres shawarma'er har jeg ikke spist så tit og ofte i en brandert, så dét ikke så brugbart. Men deres falafler...

18 april 2007 00:04

1 4 5
Jeg kommer lige derfra, og jeg må sige, at jeg har ja-hatten på. Fik en ordentligt mobbedreng af en sharwarma med rigeligt fra både plante- og dyreriget, dog ingen mider. 30 dukater. Det er en god pris. Ovenikøbet var damen bag disken så venlig ikke at sælge mig en cola fra deres sodavandsmaskine, der var i stykker. Hun viste mig endda det grumsede vand, der kom ud, når hun trykkede på den. Se, dét er god service...!

23 marts 2007 14:15

1 1 5
Ekstrem dårlig hygiegne. Sundheds styrelsen har fornyligt fundet mider inde i deres kebabrulle.. Men folk skal da være velkommen til at spise der.

27 februar 2007 18:07

1 4 5
Shawarma King har efter min mening patent på Århus' bedste shawarmaer! Brødet er godt, der gemmer sig ikke nogen irriterende majs, som sætter sig fast i tænderne - og sidst men ikke mindst, er der masser af godt kød i, så det er en ordentlig shawarma-fætter, der bliver langet over disken. Betjeningen er samlebåndsagtig, så det er ikke fordi man føler sig som yndlingskunde, hver gang man træder ind ad døren. Men mmmm, trods dårlig betjening og kikset navn scorer Shawarma King 4 stjerner.

27 februar 2007 15:33

1 3 5
Sharwama King laver en ok sharwama, som mange er inde på. Dog synes jeg, at de har tendens til at komme for meget kød i. Betjeningen er fin. Jeg har ikke prøvet andet derfra, så mine stjerner går udelukkende på sharwamaen.

10 januar 2007 20:58

1 4 5
Jeg har 2 shawarma-favoritter i Århus. Den ene er Shawarma King og den anden er Royal shawarma. Mine minimumskriterier for en god shawarma er hjemmebagt brød, ordentligt kød og friske grøntsager. Shawarma King har det hele. Deres shwarmaer er lidt mere snaskede end Royal, så dit valg kommer helt an på hvad du er i humør til. Royal har både kyllinge- og okseshwarma. Min favorit er kyllingevarianten som er rigtig god!.
Der er et bare siddepladser i lokalet.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Shawarma King

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×