Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
02 december 2010 09:55
En veninde og jeg var på Art-restaurant efter at have set Lemmertz-udstillingen. Restauranten har kun åbent onsdag aften, når Aros holder længe åbent.Vi fik hver to retter: forret og hovedret. Før retterne fik vi tre slags hjemmelavet brød med alm. og brunet smør, som alt sammen smagte skønt. Første ret var rimmet torsk med et lille stykke stegt fisk, senneps creme, rødbedecreme og rødbeder. Retten var meget lækker og smagsrig. Gode nuancer af salt, sødt og surt. Hertil fik vi et glas Sauvignin Blanc fra Chile som passede glimrende til maden. Anden ret var oksekød med skozonerødder, gule beder, en kartoffelmousse og en skøn reduceret sauce. Retten var fortræffelig! Og alle ingredienserne harmonerede. Til retten fik vi et glas australsk syrah som var en dejlig vin om end en smule varm. Betjeningen var opmærksom og god, men der var enkelte svipsere: tjenerne fortalte ikke om alle komponenterne i maden (glemte f.eks. at nævne skorzonerødderne i hovedretten) samt at det tog ret lang tid om at få vores mad (45 min. mellem bestilling og hver ret). Men generelt en positiv oplevelse til 355 kr. pr. person for to lækre retter i gourmet-klassen og to glas godt vin.
NB: Det er vigtigt at vide at man skal betale entre for at komme ind i restauranten, hvilket er et KÆMPE minus!! Entre 95 kr. og 75 kr. for studerende.
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Art Restaurant