Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Brazil

Banegårdspladsen 14, 8000 Århus
7anmeldelser

Brazil opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 marts 2010 17:57

1 4 5
God mad hyggelig stemning, og masser af ro...

18 april 2009 21:26

1 2 5
Et forsøg på at forbedre det tidligere Brazil til en højere standard og nu under navnet NAPA - er floppet totalt.

Til prisen er det ikke det værd og et forsøg på at gå uden om buffeten var heller ikke en succes. Brødet kom først sidst i forretten, tunen var stegt helt tør, det samme var oksefileten, ingen rødvin i rødvinssaucen...og sidst men ikke mindst en betjening der virkede som om de ville have os igennem maden i en hulens fart, så det næsten var et stressende besøg. Det er en ommer......

11 november 2008 22:56

1 1 5
Har man været i Brasilien og prøvet et rigtigt churrascaria, så flopper den århusianske udgave!

Også andre steder i verden kan man opleve at få rigtig god brasiliansk mad, men desværre ikke i Århus.

Normalt bliver man betjent af mange tjenere, der kommer rundt med deres spyd med rigelige mængder frisk grillet kød i masser af forskellige udskæringer, men her får man netop et lille stykke af hver slags kød, og i en rækkefølge man ikke selv kan vælge.

Man skulle ellers tro det godt kunne løbe rundt økonomisk, for det er jo ikke et billigt sted at spise.

Caipirinhaerne er udemærkede, men det er jo ikke en cocktail-bar.

Jeg kan desværre ikke anbefale stedet, selvom jeg er vild med samba og Brasilien.

04 august 2008 11:29

1 1 5
Jeg havde hørt så meget godt om stedet så da jeg fik en veninde på besøg fra USA tænkte jeg at dette kunne være stedet vi skulle hen og hygge os! -Men men men jeg må sige jeg på ingen måde kan anbefale stedet! -Betjeningen var venlig og god, men jeg kan ikke andet en kritisere maden, vi fik deres forrets buffet, hvor de havde nogen kyllinge spyd og da jeg have spist en bid og skulle til at spise en mere have jeg nær spist den kæmpe mug plet der var på kødet!! FØJ! Jeg viste det til kokken men han afviste det bare og sagde det var ingenting, men derefter var aftenen lidt ødelagt.. de fjernede ikke engang resten af det kylling som der var i buffetten, hvilket jeg også gjorder dem opmærksom på da vi gik, det synes jeg er under alt kritik, det er trods alt kød og kylling så der er rigtig god grobund for en maveinfektion!! Så jeg kan på ingen måde anbefale stedet, alene den måde de håndteret det på er under al kritik!

28 februar 2008 18:38

1 5 5
Det er efterhånden blevet til en masse besøg derind.

Eneste minus ved stedet er at der altid optaget, så man skal bestille i forhånd.

Deres buffet er vidunderligt.

overordnede god service.

Giver hermed mine bedste anbefalinger til restaurant BRAZIL!

23 april 2007 13:31

1 3 5
Jeg har ALTID gerne ville derind, det ser så hyggeligt ud udefra. Og det er der også indefra!

Utrolig sød og venlig betjening,. Til trods for, at vi havde flere tjenere, der tog sig af os, havde de bare styr på det og var meget opmærksomme.

Vi tog buffet og barbeque og startede med en krads brasiliansk velkomstdrink, som jeg fik udslæt af! MEN det er nok mig, der er blevet lidt sart! Den smagte godt!

Bufeten er lidt bedre, end den man ser mange andre steder. Kødet smagte rigtig godt... og der var rigeligt af det skulle jeg hilse og sige. Jeg har ikke været så mæt i LANG tid!

Jeg synes måske det var lidt dyrt i forhold til mange andre steder, men den gode service trækker bestemt op, MEGET tæt på 4 stjerner.

02 januar 2007 08:59

1 3 5
Et paradis for kødelskere! Husets specialitet er deres Latinamerikanske Barbeque, der består af en stor forretsbuffet med brasilianske/ sydamerikanske specialiteter og diverse salater.
Hovedretten består af store grillspyd med forskellig slags kød, som tjenerne kommer rundt med ved bordene. Man kan få helt op til 7 forskellige slags kød. Da kødet serveres løbende under måltidet, er det hele tiden varmt og saftigt, og man kan få så tit man vil. Så er du til kød, er dette helt klart stedet for dig.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Brazil

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×