Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Broen

Nordhavnsgade 20, 8000 Århus
11anmeldelser

Broen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 november 2009 03:15

1 1 5
Da jeg for nylig fik nys om at Nik & Jay skulle optræde på broen kunne jeg ikke dy mig for at købe billetter dertil. Det skulle simpelthen bare prøves :) Vi var 3 tøser der i højt humør stod forventningfulde i kø indtil broen, da det hurtigt gik op for os at der var noget galt.. En del folk i køen snakkede uvilkårligt af hinanden om at Nik & Jay slet ikke gik på klokken 23 men først kl 02.30, 03.00 eller 03.30 afhængig af hvem der snakkede. Folk der var vrede gik slukørrede hjem og vi blev meget ivrige for at finde ud af hvad der foregik. I døren var beskeden: Nej Nik & Jay optræder først efter kl 03.00 eller deromkring. De er i Randers nu... Med en flabet besked om at der jo ikke stod starttidspunkt på billettet, men derimod BARE Nik & Jay: 23.00 - Dørene åbnes 23.00 måtte vi da kunne forstå at der intet var galt i det... Men nej, det er ikke til at forstå! Alle andre koncertbilletter har samme påskrift: Koncertnavn: 23.00 eller hvad tidspunktet nu er. Broens billetter skulle istedet have påskrevet: Nik & Jay: 03.00. Det er seriøst ikke så svært! Men selvfølgelig er det smart af broen at få folk ind og drikke tidligere, men det er bare ikke i orden at drive gæk med folk på den måde.. Vi havde studset lidt over det sene tidspunkt for hvornår dørene åbnede men tænkte at broen evt havde taget højde for den gennerelle forsinkelse der ofte opstår ved koncerter for at skabe en hypet stemning. Men sgu ikke 4 timer og slet ikke planlagte timer!!! Det er under al kritik at broen holder deres kunder for nar på denne måde. Jeg ville personligt hellere have hygget mig med veninderne derhjemme indtil koncerten rent faktisk startede, min veninde skulle på arbejde om formiddagen og kom kun for at høre koncerten og den sidste afskyr gennerelt at komme på broen så var ikke interesseret i at være der uden grund i så mange timer. Det skal siges at der absolut ingen problemer var med at få vores 200kr for billetten tilbage. Ganske godt, men her tolker jeg at man udemærket godt var klar over at man ikke havde holdt ren sti overfor folk. Broen er et ganske udemærket diskotek for byens unge, men som koncertarrangørere bør de have en rigtig dårlig smag i munden! Det er vitterligt pinligt at så stort et sted ikke kan finde ud af at være ærlige overfor deres kunder! Når man helt åbenlyst og bevidst laver sådan et stunt overfor folk og dermed ødelægger en aften som mange havde set frem til, bør man virkelig tage sin position som koncertarrangør op til efterretning. Service og tillid er trods alt vigtige elementer i branchen, men det har broens personale på dette område vist glemt ALT om.
Ufatteligt mange mennesker gik fra stedet og blev sure og det svirrer i byen om hændelsen.
Så ingen anbefalinger herfra. Håber godt nok broen tager ved lære af situationen og begynder at vise professionalisme og respekt for sine kunder fremover. Alt andet er uacceptabelt efter min og ud fra hvad man hører rundt omkring også mange andres mening. :(

29 november 2009 16:47

1 1 5
Broen er som diskotek en stor succes for Århus og selvom jeg synes jeg er blevet for gammel til at komme der efterhånden, havde jeg og nogle veninder besluttet os for at tage derned for at høre Nik oj Jay koncert. ALDRIG har vi følt os så røvrendte!!! På de pænt dyre billetter til 200kr sod der. Nik og Jay 23.00, dørene åbnes 23.00... Hmmm virkede underligt men mon ikke der måske bare var taget højde for den generelle forsinkelse der tit er ved koncerter.. Mon ikke broen var professionelle på dette område. NEJ!!! Da vi kommer ind går det hurtigt op for os at Nik og Jay først ville gå igang omkring 02.30, 03.00 eller 03.30 eller deromkring. Undskyl mig, men det er fandeme at tage PIS på sine kunder og dybt uprofesionelt!!! Det var sjovt nok ikke noget problem at få sine penge tilbage for billetterne. Det var ikke et problem der var opstået sådan lige der, man vidste at Nik og Jay var et andet sted og spille først, men skrev alligevel Nik og Jay 23.00 på billetterne. Man vidste åbenbart udemærket godt at man måske ikke helt havde ren sti overfor folk.. At tage så stort pis på folk er decideret pinligt for så stort et sted som M/F Broen. De bør ærlig talt holde sig til at være et diskotek og glemme ALT om at være koncertarrangører når de ikke magter at være ærlige! Og dårlige undskyldninger med at der sto: Dørene åbnes 23.00 og at der jo ikke stod nået starttidspunkt er simpelthen ikke godt nok!!! 4 timers forsinkelse blev det til uanset hvordan de vender og drejer den... Simpelthen ikke godt nok!

01 juni 2009 14:31

1 1 5
Var på Broen i går da mine venner gerne ville og så kunne jeg passende lige give stedet endnu en chance og ligge fordomme bag mig. Men må ærlig talt sige at de faldt til jorden med det samme. At mange folk derinde helst vil holde sig for sig selv, kan man nok næppe bebrejde Broen for. Men at øllet er så meget fortyndet op med vand, at man dårligt kan kalde det en light øl og mest af alt smager af noget man har glemt i solen i et par uger og stadig skal give 45 kr for det gullige vand med lunken smag er simpelthen for ringe. Danske nat-steder er generelt meget småborgelige og nærrige når det kommer til at komme alkohol i drikkevarerne, men Broen topper alt hvad jeg har prøvet. Tilgengæld har de dejlig koldt vand på toilettet, som nok har nogenlunde samme alkoholprocent som det "øl" man kan købe i baren, og så er det helt gratis :-)
At deres bartendere ikke kan hovedregne eller bare prøver at snyde kunderne trækker jo heller ikke ligefrem op. Jeg har desværre svært ved at se, hvordan man kan undgå at finde ud af at give tilbage når jeg køber for 35kr ved at give 1 20'er og 2 10'ere - vedkommende var dog venlig at give mig mine 5kr da jeg selv bad om at få dem igen, et sted man ellers ikke skal forvente de slår om sig med penge, hmm :-)

Alt alt er min pointe vidst sagt, kan være vi ses igen om 1 år

12 marts 2009 22:19

1 5 5
Jeg synes bare BROEN er et top nice sted!

Man kan opføre sig som man har lyst, fordi ingen af ens venner alligevel vil være bekendt at vise sig der. Så derfor: Ta på Broen og slå dig løs - Ingen vil nogensinde opdage det;)

19 september 2008 17:50

1 2 5
16-20 år, købmandsskolen og HHX.
Hvis du er til The Voice eller har brug for et godt grin, så tag på Broen. Der er nogle typer man kun kan grine af, men der er altså også nogle helt fine mennesker. Ikke et sted jeg gider at tage hen tit. Men dørmændene er gode.

15 februar 2008 13:56

1 5 5
M/F BROEN er nok det fedeste diskotek i Århus. Det er et af de steder hvor man kan feste til den lyse morgen i "trygge" rammer. Har endnu ikke oplevet nogen episoder med stoffer derinde, og dørmændende er samtidigt også gode til at gribe ind så slåskampe for det meste undgås.
Selve modtagelsen i døren er for det meste venlig og imødekommende og ID bliver altid tjekket,så det er svært at snyde med dette.
De forskellige afdelinger byder samtidigt på forskellig musik, så der er noget for enhver smag. Priserne i baren er også helt overkommelige, en fadøl koster typisk 20 kr og drinks 25 når der er happy hour.
De kæmpe arrangementer som der bliver afholdt er også altid super fede, masser af god stemning og festglade mennesker.
Et par kendetegn ville være: God service, masser af festglade mennesker, god musik (for enhver smag), God Kvalitet, super personale!

17 april 2007 12:13

1 2 5

17 april 2007 12:07

1 2 5
nok det meste kendte sted i århus, for folk udefra.. der er alt for meget nik og jay over den.. folk spiller smart, og ja.. hvia man vil kigge på virkelig lækre piger, uden så meget tøj, og uden hjerne er det her stedet.. men hvis du som jeg mere søger en intelligent samtale med ligsindede er det her slet ikke stedet.. men for folk mellem 18-20 er det nok stedet :p

en stjerne for fad til 20 kroner som regel, og en for de lækre tøser trods alt :p

17 april 2007 00:02

1 1 5
Var på MF Broen til et privat arrangement og jeg må da indrømme at det osse kun var fordi det var gratis for mig at jeg blev der i 2 timer, for er du gal det her sted er da ikke lige mig... Er ikke til temaet de køre og musikken var sgu heller ikke lige mig (jeg er IKKE til pop/dance).
Som sagt var jeg til noget privat sjaw, hvilket betød øl til 20 kr, hvilket var fair, men men men at man skulle betale 20 kr i gaderoben var da lidt kriminelt og at deres "buffet" mest af alt mindede om en fængselskantines med et meget sparsomt udvalg og halvfærdigt kød var sgu mildt sagt RINGE!!
Så for mit vedkomne og mange andres galt det om at spise hurtigt og så ellers daffe et andet sted hen..
Mit bedste råd er at man skal tænke sig godt om før man arrangere noget på Broen, for hvis det jeg oplevede var standarden så foretrækker jeg sgu en købepizza og en six-pack derhjemme..

22 februar 2007 16:45

1 2 5
Her er der dømt lækker tan og blingbling i fyrenes ører og pigernes navler. Det fede er, at der er to etager at danse på - det nederen er, at den ene DJ spiller for meget "Køb bananer" i techno-udgaven, og at den anden DJ spiller for meget Gloria Gaynor. Tip: Husk dit knæklys og din hvide stropbluse, for der er UV-lys over det hele. Feee´.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Broen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×