Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Drudenfuss

Graven 30, 8000 Århus C
25anmeldelser

Café Drudenfuss opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 25Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 oktober 2015 20:27

1 2 5
Ret sløj "confiteret and": en omgang trævlet andekød i groteske mængder fedtstof og 2-3 blåbær. Lidt "klemt" mellem bordene.

Stemningen fejlede dog intet :)

28 februar 2015 17:20

1 3 5
Drudenfuss er en virkelig hyggelig cafe i et acceptabelt prisleje. Selvom der var ret fuldt, da vi kom, fik den søde tjener alligevel fremtryllet et ekstra bord, vi kunne sidde ved. Den store travlhed gjorde dog, at vi måtte vente i godt en time på, a vores mad dukkede op. Desuden er baggrundsmusikken høj og akustikken dårlig, så samtale er der ikke mange muligheder for at føre. Men lækker mad, hyggelig stemning og rigtig rar betjening!

29 september 2011 07:16

1 4 5
Jeg har været på Drudenuss 5 gange nu. Helheds indtrykket er godt pga. den gode afslappede stemning + den økologiske lækre mad. Alle 5 gange har maden været helt i orden, så derfor kan stedet sagtens anbefales til en fattigstuderende som værdsætter økologi.

Når det er sagt så er vi faktisk blevet glemt af tjeneren 3 ud af 5 gange! Og når jeg skriver glemt, så mener jeg virkelig glemt. Tjeneren har taget i mod bestilling af mad, men har ikke givet bestillingen videre til kokken. Dette er resulteret i gratis drikkevare til os, hvilket er helt ok.

Jeg ville gerne give Drudenfuss 5 mangoer, men pga deres glemsomhed, så får de altså kun 4 mangoer.

01 august 2011 01:12

1 5 5
jeg var i torsdags på drudenfuss og spise middag med min kæreste. vi blev sødt modtaget af en ung fyr, selvom han havde super travlt. vi fik begge deres fiskefrikadeller - super lækkert. specielt kartoffelsalaten der var til, var rigtig god. der gik ca. 15min før maden kom, hvilket jeg synes er perfekt, når man er på cafe.. vi sluttede aftenen af med en cocktail hver. lækkert serveret og smagen var lige i øjet.. drudenfuss er bestemt et besøg værd!

12 juli 2011 14:42

1 4 5
Jeg var på Drudenfuss med en veninde om aftenen den 5. juli. Det var en rigtig dejlig oplevelse til en meget fair pris.

Jeg fik en sandwich i grovbolle med fyld af krebsesalat. Masser af krebsesalat! Uhm, det var lækkert! Dejlig saftig og mættende bolle, cremet og velkrydret krebsesalat og tilpas med fyld af det grønne tilbehør. Tilpas stor til at man blev mæt uden at være proppet. Så der var heldigvis plads til dessert ;-)

Til dessert fik jeg en chokoladefondant med vanilleis. Det er ikke den bedste fondant, jeg har spist, men den var okay. Den skulle have været ude af ovnen lige et minuts tid tidligere, så kernen kunne ha været mere flydende. Den var tæt på at være gennembagt og der skal jo som bekendt være et flydende lækkert indre i en fondant. Desuden så var vanilleisen sandsynligvis lavet på sojamælk, for konsistensen var grynet og den smeltede så hurtigt, at jeg aldrig nåede at få en reel bid ud af det. Og da jeg ikke fik andet bestik end en kagegaffel, var det noget af en opgave at forsøge at gafle den smeltede is op ;-)

Den eneste tjener, som var på arbejde denne aften havde susende travlt, men var alligevel sød og nærværende, når hun serverede mad og drikkevarer. Vi fik lidt ondt af hende, for hun skulle løbe stærkt for at følge med, men klarede det rigtig fint.

Det var mit første besøg på Drudenfuss, men bestemt ikke det sidste :-)

17 maj 2011 21:08

1 4 5
Jeg fik en superlækker sandwich 'Vitello Tonado' ("Sprængt kalveinderlår med tunsauce, salat og persillepesto.Vælg mellem rugbrød og grovbolle.") til 65 kr... Det er ikke billigt, men god kvalitet og jeg blev meget mæt! Tunsaucen var skøn og salaten lige i øjet. Lækkert brød! Rigtig god betjening, og hyggelig atmosfære.

06 maj 2011 09:45

1 5 5
Jeg spiste på Drudenfuss m. min kæreste og et par af vores venner, en solrig mandag aften. Tjeneren var super imødekommende og på forespørgsel, blev et par borde fluks flyttet ud i solen. Vi bestilte henholdsvis en asiatisk salat, to burgere samt en dagens ret (vegetarisk thailandsk gryde m. sorte bønner). Maden var super lækker og kom i rette tid efter bestilling - ca. tyve minutter. Der blev hele tiden fulgt op på vores bord, selvom caféen var fyldt. Rigtig god oplevelse!! Generelt om Drudenfuss må jeg indrømme, jeg er lidt farvet; jeg er vild med deres indkøbs-koncept og det begrænsede menukort - og ikke mindst priserne. Efter min mening, et af byens bedste café-køkkener!

23 marts 2011 14:18

1 4 5
Fik en fantastisk burger derinde, med et fantastiske stykke kød... ikke noget med hakkebøf, men med et fantastisk mørt stykke filet. MUMS

Betjeningen var god og imødekommende, og de lavede burgers til min bror og jeg selvom vi kom en halv time for tidligt.

Fik en dressing til kartoflerne som smagte rigtigt godt, vi diskuterede bagefter om den var hjemmelavet eller ej. men dejlig var den.

23 marts 2011 13:35

1 5 5
anbefalelsesværdigt. Fik en Drudenfuss burger - den var så god! Og som mange af de andre anmeldelser også antyder, var betjeningen i top!

09 marts 2011 15:03

1 4 5
Rigtig hyggelig café i Aarhus centrum. Meget begrænset menukort, hvis du er ude for at spise, men til gengæld er de retter de har yderst gode. Less is more!

Indretningen er hyggelig og betjeningen sød. Det er meget afslappet og folk sidder i baren og nyder en øl samtidig med at folk sidder ved de runde borde og spider deres frokost.

Deres kaffe er rigtig lækker - og billig. Store kopper til 30 kr.

Kan anbefale stedet som en cafe og frokostrestaurant. Det er usnoppet og hyggeligt.

Et besøg værd...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Drudenfuss

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×