Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Chez Tony

Tordenskjoldsgade 25, 8200 Århus N
35anmeldelser

Chez Tony opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 35Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

05 maj 2014 10:04

1 5 5
Et helt super sted! Har været der mange gange, og maden er altid i top. Betjeningen er sød og venlig, og maden kommer hurtigt. I går havde jeg bare bestilt en hovedret, men der kom alligvel også appetizer, dessert og kaffe på huset - lækkert!

01 september 2011 16:42

1 4 5
Jeg har været der to gange, og jeg kommer igen !


Der serveres rigeligt med mad!!, så man skal nok få en masse for pengene. Maden smager meget græskt, hvilket er dejligt for det er det man kommer efter!

Jeg fik deres chez tonys steak som hovedre. Tzaziki, homous og melitzanosalata som hovedret. melitzanosalata kan varmt anbefales, det er grillet aubergine most med nogle andre ingredienser - det smager vildt godt(grillsmag).
Steaken var O.K., den var ikke professionelt steget, men deres kartoffler er rigtig godt marieneret. Og deres brød der både høre med til foretten og hovedretten smagte også rigtig godt.

Stemningen og indretningen i restaurenten er meget autentisk såvel som personalet, der også selv stammer fra grækenland. De er meget gæstfrie og imødekommende. Deres gæstfrihed og personlighed giver styrker oplevelsen af at man sidder i en græsk restaurent.

17 december 2010 07:24

1 4 5
Vi fik en vegetarret, noget lammekød og 2 gange pølser og pommes frites til ungerne. Chez Tony er helt nede på jorden. Det er hr. og fru Tony, der serverer og maden er helt ok til prisen. En god autentisk stemning og ikke noget med superservice eller noget, man er bare velkommen!

10 december 2010 18:43

1 1 5
Jeg spist med min gamle studiekamrader. Jeg bestilt dolmades til forret. De var ok, synd at de var kolde - jeg havde håbet på varme. Til hovedret fik jeg en EVIA steak, som var tør. Kartoflerne var ok. Jeg fik ingen tzatziki til, hvilket jeg havde forhåbninger til. Til efterræt bestilt jeg pæretærte, der smagt butikskøbt.
Betjæningen kunne været bedre, Servitrisen glemt vores drikkevarer, og var meget sen med at få ind drinks til min veninde. De var dog smilende for det meste. Maden kom også relativt hurtigt. Prisen er lav... men jeg havde håbet på mere alligevel.

27 juni 2010 22:26

1 4 5
Har spist på den græske på Trøjborg op til flere gange og synes overordnet at det er rigtig godt derinde. Det er ikke goumet, men det prøver det heller ikke på at være. Gode, solide portioner - jeg fik moussaka sidst, og det er altid et hit.
Ok betjening, ok stemning, rigtig fin pris og ok mad. Det er et sted jeg bliver ved med at komme.

27 november 2009 14:24

1 2 5
Vi bor rimelig tæt på og er det selvfølgelig meget opalgt og nemt for os nogle gange at bestille take-away fra Chez Tony.
Vi har spist en del gange hos Chez Tony, maden har næsten altid være god, varm og rigelig. - kan anbefales!

Men betjeninger er meget forskelligt. Nogle gange får vi service med det samme, når vi kommer ind i døren. Men nogle gange er der bare lang ventetid. Det er super træls, når man er sultne og sidder og venter!

Jeg kan absolut ikke anbefale deres take-away, for maden er kedelig, ikke frisk og ikke altid nok mad med i pakken.

20 september 2009 22:00

1 1 5
Min familie og jeg orkede ikke at lave mad og valgte græsk mad herfra, da vi havde hørt at det skulle være godt. Vi bestilte pr. tlf 3x græsk kylling og salat og kunne hente det om 15 min.´Det var hurtig betjening men det forstår vi godt. De kyllinger var tilberedt indtil flere gange. Skindet var absolut ikke sprød,MEGET tør og smagte gammel og på overfladen var de sortbrankede. Øv øv øv
Heldigvis var der lidt kartofler med som var spiselige og en salat der dog var frisk.
Kyllingerne blev smidt i skraldespanden og vi fortrød at vi havde udset os et lækkert måltid mad fra Chez Tony.Det kan absolut IKKE anbefales!!

08 marts 2009 15:35

1 4 5
Min kæreste og jeg var på chez tony sidste fredag og det var super lækkert. Store portioner, lækkert mørt lam, lækker tzaziki og lækkert at brødene havde været på grillen og lækker bulgur-salat. Betjeningen var trods fyldt restaurant og lang take-away-kø meget søde og venlige!
Deres humus var alt for salt og kartoflerne kunne ikke rigtig bestemme sig for om de var kogt eller bagt -de var lidt for slatne..
Men ellers god husets vin og rimelige priser. Vi blev godt mætte!

27 oktober 2008 17:53

1 1 5
Vi havde bestilt take-away til 3 personer og glædede os til at nyde en rigtig græsk middag på farten.
Desværre var maden hverken god eller græsk. Vi blev alle 3 hurtigt enige om at det var noget nær det dårligste græske mad vi nogensinde havde smagt.
Kartofler og bøffer var begge krydrede så meget at man skulle tro det kun var for at skjule råvarernes dårlige kvalitet. Bøfferne var alt for kompakte uden saft og kartoflerne var ikke kogt ordentligt.

Alle 3 portioner var generelt meget dårlige. Det er vel ikke så underligt eftersom det kun tog Chez Tony 10 minutter at lave dem?

Kan IKKE anbefales. Hold jer langt væk.

09 september 2008 19:11

1 4 5
Chez Tony viser at store portioner og god mad godt kan følges ad. Helt klart en positiv oplevelse og i øvrigt et rigtigt hyggeligt uformelt sted.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Chez Tony

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×