Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cockney Pub

Maren Smeds Gyde 8, 8000 Århus
14anmeldelser

Cockney Pub opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 januar 2016 21:33

1 1 5
Hmm. Pubben er en meget blandet oplevelse: Fint udvalg af britiske, danske og få belgiske og til tider amerikanske kvalitetsøl. Vidst nok om mandagen live jazz.
Dog trækker det negative voldsomt ned: Ofte ubehøvlet betjening og meget tilrøgede lokaler.

23 december 2013 20:56

1 1 5
indehaveren er hamrende gal i kasketten.særdeles ubehøvlet.Gå aldrig derind

09 maj 2009 11:53

1 5 5
GODT STED..FINT UDVALG I ALT..DEJLIGT MAN MÅ RYGE...........BORTSET FRA EN ENKELT GNAVEN OG USERVICEMINDED DAGS-BARTENDER..........DER IKKE HAR OPFUNDET NOGLE DYBE TALLERKENER...GOD BETJENING...SAVNER,AT TAXI-MIKE IKKE ER BARTENDER DER..ELLER PÅ THORUPS....MERE !!!
HIT MÆ HAM IGEN..

08 februar 2009 21:39

1 1 5
Forrige søndag gik min kæreste og jeg ind på Cockney pub fordi der var bidende koldt udenfor, og der lød hyggelige jazz-toner indefra. Da vi kom ind blev vi straks bidt af den gode stemning og gik op og købte et par irish coffee, til at varme os på. Efter kort tid faldt vi i snak med en fyr der var meget hjemme dernede og som gik op og sang et par sange med jazz-bandet. Han lovede os at denne søndag, ville han synge "Fever", da min kæreste nævnte at det var et af hendes ynglings numre. Da min kæreste så kom ned på Cockney med hendes veninde nogle få minutter før mig, gik de ind og satte sig. Jeg kom som sagt kort efter og hilste på veninden, og vi faldt i en lidt dybere snak om digitalkameraer, og derfor gik der mellem 5-10 minutter hvor vi ikke bestilte noget at drikke. Så kom ejeren ned, og bad meget grovt min kærestes veninde (han henvendte sig meget specifikt til hende, af uvisse grunde), og sagde bare koldt "Tag dine ting og gå, jeg har et band jeg skal betale". Hun prøvede at sige undskyld og at hun troede at han ville komme og tage en ordre, men han lyttede ikke, og gentog bare at hun skulle forlade stedet. Selvsagt gik både min kæreste og jeg med, da sådan en grov og uvenlig opførsel chokerede os. Havde han påtalt venligt at vi skulle købe noget, havde vi alle gjort det på stedet, men vi var som sagt lige landet og var havnet i en dyb snak. Baseret på den oplevelse fra ejeren side, så kan jeg ikke anbefale stedet til nogen. Der kan være hyggeligt og der kan være god musik, men når ejeren tænker sådan om - og behandler sine kunder så grovt, ja så ryger sympatien og mit ønske om at støtte sådan et sted i at bestå.

16 december 2008 10:30

1 5 5
Virkeligt godt sted med et forrygende udvalg af øl på bade flaske og haner.
Desuden et virklig flot udvalg af gode skotske whiskyer.
God stemning uden unødig larm.

09 november 2008 12:49

1 5 5
Jeg har besøgt Cockney Pub mange gange, og det er efter min mening et skønt - og stærkt vanedannende - sted. Øl i lange baner, og efter enhver smag, både en afdeling for rygere og en for ikke-rygere, dejlig atmosfære og venlig betjening (selvom en af bartenderne godt kan virke en smule stresset af og til). Og: ingen dårlig, skrattende og larmende musik, og ingen skrigende teenagere - bare behagelig og festlig stemning. Cockney er et sted, hvor du kan sidde stille og roligt og nyde en øl på en hverdagseftermiddag, men også hvor du kan hygge lørdag aften. Eneste ulempe er som sagt, at når man først har besøgt stedet, så kan man dårligt holde sig væk... ;-)

01 november 2008 12:19

1 3 5
Fantastisk øl-udvalg og en rigtig god atmosfære.

Desværre har jeg flere gange oplevet direkte dårlig service og betjening. Specielt en af bartenderne ser ud som om han er ved at dø hver gang men bestiller en øl, og jeg har endda prøvet at få et "for helvede" smidt i hovedet efter at have bestilt en vodka med juice. Hvorfor arbejde som bartender hvis man ikke kan overkomme at skænke to fadøl op? Går konsekvent et andet sted hen hvis jeg kan se det gnavpot der står bag disken.

Ellers fedt sted!

18 december 2007 05:14

1 3 5
Et hyggeligt sted med godt udvalg af øl fra forskellige lande.

Heineken er ikke værst.

Tysk øl er godt.

En engelsk bitter er altid god.

23 september 2007 22:07

1 4 5
Et rart, hyggeligt og roligt sted hvor øl glæden er i højsædet. Entusiasmen og viden om lyser ud af personalet. Hvis ikke personalet kan de bedste historier om de gode øl, så er der altid en gæst der kan. Der er altid flinke mennesker at snakke med og vil man gerne sidde lige så stille, nyde sin øl og lade dagens jag fordampe – så er der også plads til det. Ord kan ikke beskrive udvalget til smagsløgene, men der er mange og de er gode – en øl til enhver smag og til fornuftige priser. Eneste minus er, at det er tilladt at tampe den gode smags oplevelse med røg – dog er der god mulighed for at nyde øllet udendørs…

17 september 2007 23:23

1 5 5
Cockey'en er et rart sted; det er hyggeligt at tage derhen en ganske almindelig aften og få sig et par gode øl, og det er også hyggeligt at tage derhen i weekenden og drikke stærk øl, til man, hvis ikke går i hegnet, så bare dingler på cyklen på vej hjem eller videre. Og det er hyggeligt at tage derhen om søndagen og høre musik og få sig en - ja, en øl. Gerne en almindelig søndags-guinness. Det er bare et rart, stille og roligt sted - ingen stress.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cockney Pub

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×