Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

com-fort

Nørregade 42, 8000 Aarhus
3anmeldelser

com-fort opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 december 2011 23:17

1 5 5
Var inde og spise med min kæreste, hvor jeg valgte menuen til 149 kr, som var en burger + 2 x tilbehør, 2 x dip og en ½ ltr sodavand.

Der var lidt ventetid, men da maden først kom, var det ventetiden værd. Burgeren (teriyaki) var perfekt tilberedt, og tilbehøret var helt i top. Smagen var på et niveau, som man meget sjældent oplever for en burger, så det var en kæmpe oplevelse at spise der.

Der var rigeligt med mad og jeg kunne ikke spise alt tilbehøret (fritter og coleslaw). Så man får virkelig noget for pengene her.

09 november 2011 17:20

1 5 5
lækre burgere i gode omgivelser
lidt tynd mayonaise men ellers godt
fik en teriaky burger med fritter og chillimayo
burgeren var lækker! med stegte svampe, brune løg, skinke. Frygtede lidt en tøseburger uden en ordentlig bøf, men den var perfekt steg og en god størrelse.
passer perfekt til en øl og en god aften i byen

07 november 2011 09:04

1 5 5
Vi, 2 voksne med stor appetit, var på com-fort lørdag tidlig aften. Det er et nyt sted med rent og lækkert diner look and feel.

Menuen er knivskarp, der er kun 7 forskellige burgere og et antal wraps, herunder forskellige vegetarmuligheder. Dertil er der et ret stort antal forskellige tilbehør man kan vælge til.

Vi valgte begge menuen, som bestod af:

1 x burger
2 x tilbehør
2 x dip
1 x 0,5 liter vand

Jeg fik pulled pork burgeren og min medspiser fik bbq-burgeren. Vi blev mødt af en stor iskold coca cola og tallerkener med en kæmpe burger og et bjerg af fremragende grove (og sprøde!) frites.

Begge burgere var lige i skabet, sprød og ikke for tør bolle, super-smagende bøf/pork og tilbehør der var super i orden. Selv dips var fantastiske!

Det eneste "problem" var at der var for meget mad, vi måtte begge opgive uden at tømme tallerkenen helt. Alt sammen til den usle pris af 149,- pr mand. Røverløb!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om com-fort

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×