Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

CuCos

Åboulevarden 30A, 8000 Århus C
13anmeldelser

CuCos opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

26 november 2012 10:44

1 1 5
Julefrokost holdte vi her. 8-10 personer
Der var ingen kød i buefeen. Der var meget dåsemad, og der er for klamt. For tydeligt at vinblade med fyld var fra dåse, ligeledes klamme kødboller i tomatsovs.
Det eneste hjemmelavet var sikkert den rørte tzatziki.
Faktisk endte vi med ikke at spise meget.

28 marts 2012 11:46

1 4 5
God mad - specielt velkomstdrink og tzatziki var super!
Pæn restaurant og god betjening

28 marts 2012 11:45

1 4 5
Dejlig mad - specielt en supergod velkomstdrink og tzaziki- og god betjening.
Overordnet en rigtig god oplevelse!
We'll be back:)

28 februar 2011 10:13

1 4 5
Jeg var med min kæreste på Cucos en fredag aften. Da vi ankom var der et større, meget larmende selskab, men de gik heldigvis en halv times tid efter vi var kommet, inden de gik kunne vi ikke høre hvad vi sagde, her kunne tjeneren godt have bedt dem dæmpe sig, da hun selv kommenterede til os, at man knap kunne høre hvad man selv tænkte.
Jeg fik lammekoteletter og min kæreste græsk bøf, og begge retter var meget velsmagende og dejligt tilberedt, dog kunne vi godt have brugt lidt flere kartofler. Til gengæld var der ikke sparet på tzatzik'en, som var frisk og meget dejlig. Vi fik begge chokoladekage med is til dessert, kagen var virkelig dejlig, men jeg kunne godt have ønsket mig en god vanilieis i stedet for de to kugler chokolade- og jordbæris, af en knap så godt kvalitet, som vi fik serveret dertil. Men en dejlig restauret og hyggelig atmosfære (da det større, larmende selskab gik), hvor vi helt sikkert vil vende tilbage til!

15 juli 2010 13:01

1 5 5
Utroligt hyggeligt sted.

Lidt svær, at finde når man er turist i byen. Men alle vidste hvor den lå da man var kommet til "åen" Åboulevarden

Maden smagte farverigt og godt med friske råvarer.
servicen var i TOP, selvom det var en travl aften.

Men nu ved jeg jo hvor i ligger til en anden god gang

22 marts 2009 13:32

1 5 5
Jeg var på cucos og spise med nogle venner for nylig. De spiste af buffeten mens jeg valgte at spise en toretters. Jeg fik indbagte rejer og en oksefilet og jeg synes begge retter var til UG. Så som Eta ville sige "et stort 5-tal". Dog smagte jeg ikke buffeten men de andre sagde den var rigtig god. Jeg syntes betjeningen var fin og alt i alt en dejlig oplevelse.
/

29 februar 2008 13:23

1 5 5
hej .. jeg har flere gange spist på Cucos, men sidst var igår, og det var så lækkert, elsker bare deres buffe, og syntes det et dejligt sted at komme som en familie, mine børn elsker kokken, der står smilende i grillen og klapper dem på hovedet når vi kommer ind. super familie sted og go mad til rimelige priser

29 februar 2008 13:21

1 5 5
hej .. jeg har flere gange spist på Cucos, men sidst var igår, og det var så lækkert, elsker bare deres buffe, og syntes det et dejligt sted at komme som en familie, mine børne elsker kokken, der står smilende i grillen og klapper dem på hovedet når vi kommer ind. super familie sted og go mad til rimelige priser

28 februar 2008 21:34

1 5 5
martin og vibse, i burde skamme jer over jeres respektløse behandling af dette to rest..
Jeg synes begge steder har noget godt mad. derfor 5 point..
læs også mit kommentar til Den Gamle Græker..

28 februar 2008 00:08

1 1 5
Jeg var inde og spise i cucos idag sammen med 2 af mine veninder.
Vi havde kun hørt positivt om stedet, man blev så skuffet idag.
Det var godt til at starte med man da vi kom til hovedretten var det forfærdeligt. Jeg fandt hår i mit mad man tænkte at det måske kunne være mit eget, man så fandt jeg en til og dermed var mit appetit væk. Jeg ku' se fra farven at det ikke ku være mit eget. MIn venindes mad var kold allerede efter 1 min. Den tredje var tilgengæld tilfreds..
Vi kaldte på tjeneren man der var ingen undskyldning. Hun tog vores mad tilbage og villet tilbyde noget kaffe fra husets regning. Vi var ret chokkeret. Dette var første og sidste gang for mig.
hilsen selena.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om CuCos

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×