Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Datalogisk Fredagscafé

Åbogade 34, 8200 Århus N
2anmeldelser

Datalogisk Fredagscafé opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 juni 2008 13:13

1 5 5
Var lige en tur forbi Datalogisk Fredagscafé inden en bytur fredag. Her blev jeg overrasket over hvor godt gang i baren, der egentlig var i den ellers typisk stille eksamensperiode.

Stemningen var som altid afdæmpet og hyggelig - ganske uformel. En superb atmosfære til at mødes med et par kammerater og "vende verdenssituationen" over et par øl inden en bytur.

Udvalget i øl er imponerende for en fredagsbar. Der bydes på både almindelige (store) fadøl til billige penge (12 kr) og alverdens specialøl primært på flaske men også på fad. Selv fik jeg en 70cl Mikkeller It's Alive ale (en kanon øl! :)), som kostede 55 kroner - det er billiger end at købe den i en butik.

Alt i alt en rigtig dejlig bar.

24 maj 2007 21:51

1 5 5
Datalogisk fredagsbar er fredelig og hyggelig, dog til tider lidt for stille, men så ligger fredagsbar.dk lige nedenunder.

Datalogisk fredagsbar har et stor udvalg af belgiske øl og som regel flere slags fadøl. En almindelig fadøl koster 10 kr og prisen på de belgiske øl varierer, men er helt rimelig.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Datalogisk Fredagscafé

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×