Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Fællesæstetisk Fredagscafé

Langelandsgade 139, 8000 Århus C
3anmeldelser

Fællesæstetisk Fredagscafé opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 marts 2007 20:18

1 4 5
Må hellere komme med lidt bedre anmeldelse end mere bare nøjes med 4 stjerner..
De forstår at smække en fredagsbar sammen. Var dernede igår, til en omgang Las Vegas fredagsbar. Man kunne blive gift på rigtig Las Vegas manér. De er gode til at udnytte det store rum, der var f.eks. bigband igår, og alle former for spil om penge :D Til at starte med var der flest piger men synes sgu pigerne går kolde ret tidligt??? For til slut var vi fyre da klart i overtal (hvis jeg husker rigtigt?) Øl kostede 8 kr. (3 kr. mere end en tilsvarende fredagsbar i Aalborg.. hov kom jeg til at skrive det?)

15 januar 2007 16:27

1 3 5
Nogle gange helt proppet, andre gange tyndt befolket. Hvis der er livemusik, er stemningen i top! Hyggelige og gøglede mennesker, der pludselig kan finde på at lave menneskepyramide på dansegulvet. Det kan være farligt.

12 januar 2007 18:06

1 3 5
Fællesæstetisk Fredagsbar er en hyggelig lille fredagsbar. Der er som oftest livemusik og dans er set. Ellers er der et stort udvalg af brætspil, og en masse pokerjetoner, hvis man er til det.
Der er altid saltstænger og peanuts på bordene til at matche de billige øl. En almindelige øl (falskeøl) koster 8 kr. og guldøl koster 10.
Jeg har desværre endnu ikke været i andre fredagsbarer, så min 3 stjerner skal tages med et gran salt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Fællesæstetisk Fredagscafé

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×