Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Fysisk fredagsbar

Universitetsparken 0, 8000 Århus
1anmeldelser

Fysisk fredagsbar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

15 marts 2007 20:16

1 4 5
FFB... Den (muligvis) højest belliggende fredagsbar på Universitetet, da det foregår på 7. på Instituttet for Fysik og Astronomi. Udsigten herop er ganske noget værd at se, og der er et bordfodboldsbord med dertilhørende turneringer som trækker mange til sig.

Men FFBs store styrke er de mærkelige fysikere som kører den, med de sjoveste mail-reklamer hver fredag og de sjoveste traditioner. Heriblandt kan man ikke gå glip af "Styrkeprøven" hvor en gruppe Eksperimential fysikere, en gruppe teoretikere og en gruppe studerende skal dyste i discipliner som "Gæt en graf" o.l.
Stedet er ganske underholdende, et besøg værd, og der er stor sandsynlighed for at møde en forelæser eller to som hygger med. Det hele er meget uformelt.
Desværre låser dørene ind til instituttet kl. 16, hvor baren åbner, så man skal enten møde tidligere, håbe på der er nogen som skal ind (eller ud) eller forsyne sig med sin helt egen handy fysik-studenrende som kan lukke en ind.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Fysisk fredagsbar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×