Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Glad! Café

Frederiks Allé 127, 8000 Århus C
35anmeldelser

Glad! Café opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 35Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

31 maj 2013 10:39

1 5 5
Rigtig godt og lækkert! Jeg fik en lille blandet salat med laks.Lækkert med forskellige salater, som er lidt anderledes. Helt klart et sted jeg vil komme igen.. snart!

07 september 2011 20:38

1 5 5
Vælg Glad! hvis du har lyst til en super-frisk, lækker og sund salat. Jeg kommer gerne igen - især pga deres fantastiske kikærtemos.. !

13 august 2011 14:22

1 5 5
Café Glad er et hit, som jeg tror alt for få kender til. Personligt er jeg selv blevet stamkunde og kigger faktisk forbi i løbet af de fleste af ugens dage. Jeg henter f.eks. altid friskbagte morgenboller i weekenden, køber en sandwich når jeg skal på farten i hverdagen og så er jeg ret imponeret over de mange variationer de allerede har skiltet med som "Dagens varme ret", der vidst nok er en ny idé fra deres side. Det dejligste ved mit nye favoritsted er bare at jeg altid kan regne med kvaliteten af det jeg får med hjem i posen. Der er stadig mange spændende ting på det humørspredende tavle-menukort jeg mangler at udforske. Jeg står altid med næsen mod den bugnende salatdisk, hvor man åbenbart selv kan vælge hvad man vil have blandet, så det tror jeg må være næste ting der skal prøves af. Jeg synes den lille hyggelige café fortjener lidt ros for et skønt, gennemført økologisk koncept.

27 oktober 2010 09:36

1 5 5
Absolut yndlings-take-away-sted i hele Århus! Jeg kom i en årgang meget på caféen og har af uforklarlige årsager holdt en længere pause fra stedet. Jeg havde mit comeback her i Oktober og har været nødt til at besøge stedet flere gange om ugen for at få stillet mine behov. De har begrænset deres udvalg i forhold til bl.a. sandwich og dressinger til maden, men det har egentlig gjort menuen mere overskuelig. Man får altid en ordentlig portion mad og så er det samtidigt sundt og lækkert, så det spejles selvfølgelig også når der skal afregnes. Det varierende udvalg af salater lever altid op til forventningerne og det er et super hyggeligt sted at nyde en friskbagt bolle med ost sammen med en god kop morgenkaffe. Kagerne er forresten også altid velsmagende, fyldige og emmer af kvalitetsråvarer! Pas på med at blive fristet af smagsprøverne som stort set altid strutter frem på disken.

05 august 2010 16:41

1 5 5
500 gram fra salatbar til 69 kr.

Den bedste salatbar i Århus. Flere forskellige bønner, blomkål, og andre gode grønsager.
Laks oveni var fint.
I mange andre salatbar får man bare agurk, tomat, majs etc.
Her på Cafe glad forstår de at lave kvalitets-salat.

Det var mit første besøg - og bestemt ikke sidste.

Minder lidt om "Den sunde køkken" i København.

Undrer mig over alt den kritik herunder fra andre brugere.

Eneste minus:
Jeg så en del dåser med Kusmi-tea i butikken - dåserne er flotte - men Kusmi-te er vist fyldt med pesicider ifølge Tænk.
http://www.taenk.dk/test/te/

05 august 2010 16:40

1 5 5
500 gram fra salatbar til 69 kr.

Den bedste salatbar i Århus. Flere forskellige bønner, blomkål, og andre gode grønsager.
Laks oveni var fint.
I mange andre salatbar får man bare agurk, tomat, majs etc.
Her på Cafe glad forstår de at lave kvalitets-salat.

Det var mit første besøg - og bestemt ikke sidste.

Minder lidt om "Den sunde køkken" i København.

Undrer mig over alt den kritik herunder fra andre brugere.

Eneste minus:
Jeg så en del dåser med Kusmi-tea i butikken - dåserne er flotte - men Kusmi-te er vist fyldt med pesicider ifølge Tænk.
http://www.taenk.dk/test/te/

13 juli 2010 08:01

1 5 5
Jeg spiser ofte på GLad!, da jeg bor 2 gader længere oppe ad frederiksalle... Mine favoritter er deres lækre sandwiches, hvor man selv vælger bolle, og deres spelt pandekager med variende fyld. Stedet er meget småt, men det er altid hyggeligt, at sidde ved de høje barstole ved vinduet og følge med i hvad der sker på frederiksallé.:)
Personalet er altid venlige og smilende, og selv om der nogle gange er pres på, når man bestiller take away, så gør de hvad de kan for at skabe en god stemning i caféen...
Jeg kan klart anbefale Glad!, til alle der er sultne efter sund og lækker mad..!

10 juli 2010 10:24

1 5 5
Spiste en FANTASTISK sandwich på GLAD igår.

Kan på ingen måde tilslutte mig de sure opstød. Synes betjeningen var sød, smilende og ventetiden kort.

Cykler gerne langt for at få GLADs sunde take away.

18 oktober 2009 14:35

1 5 5
Fredag aften tog jeg og nogle af mine venner på Glad!. Det var en vildt god oplevelse med lækker mad af høj og sund kvalitet, men også en super service fra medarbejderne. De var i godt humør, servicemindede og velorienterede om maden, hvilket smittede af på os og var med til at fuldende vores besøg på Caféen.
Jeg fik en virkelig lækker græskarsuppe, som var spicy, delikat og perfekt mættende til den nette sum af 50 kr. Dertil fik jeg en juice "Den sunde" lavet af appelsin, æble og ingefær og den satte lige prikken over i'et på min madoplevelse. Til slut sluttede jeg af med en cappucino ovenpå et virkelig veloverstået og anbefalelsesværdigt måltid på Glad!. Jeg giver mine varmeste anbefalinger af caféen - og den suppe.. Den glemmer jeg altså aldrig!

28 september 2009 11:49

1 5 5
Jeg synes på INGEN måde den dårlige kritik er berettiget - mine (ofte ugentlige) besøg hos Glad er, og har altid været, en succes!!!

Glad har et varieret udvalg af både sandwiches og salater - altid sundt, friskt og pænt anrettet. Også de varme retter som pandekager med fyld, chili con carne og dagens suppe et hit!

Jeg er vild med det sunde koncept, som adskiller sig fra byens andre take-away-steder. Jeg har iøvrigt lagt mærke til, at de er begyndt at ha' flere økologiske råvarer, hvilket glæder mig:) Jeg synes således også prisen er fair.

Jeg vil fortsat vende tibage til Glad igen og igen - hvad enten jeg er skrupsulten og skal ha' et solidt mættende måltid eller blot en kop kaffe og kage.

Jeg kan varmt anbefale Glad til andre:)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Glad! Café

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×