Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Ha Long

Finlandsgade 17, 8200 Århus N
8anmeldelser

Ha Long opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 november 2013 09:39

1 1 5
Det er noget nær det ringeste mad jeg nogensinde har fået.
Jeg bestilte rispapirsruller, fordi jeg tænkte, det var en dejlig frisk ret uden friture og med grøntsager. Hvad jeg fik, var ris med ris i: To slatne rispapirsruller fyldt med risnudler, en lille klat smagsløs slatten icebergsalat, nogle få kogte rejer og nogle stykker tørstegt kylling af en art. Det hele for intet mindre end 58 kr. Krydderier - og smag i det hele taget - (udover smagen af ris selvfølgelig) var fuldstændig fraværende, selv i den sauce der fulgte med.
For 85% ris havde det nok været nemmere at koge en gryde ris. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man laver en restaurant når man ikke er interesseret i at lave mad.

30 november 2013 09:08

1 1 5
Meget skuffende oplevelse, som på ingen måde kan anbefales. Betalte bl.a. 58 kr. for to rispapirsruller, der ikke smagte af noget, og som bestod af grillbar-salat, dårlig kylling og masser af ris. De smagte af ris og ikke andet.

Den anden ret bestod primært af kylling, som var tør og smagløs. Salaten var også her den samme, som man kender fra grillbarer og shawamaer. Forårsrullerne var det "bedste", men det siger ikke meget.
I forhold til de priser vi betalte, er der adskillige steder i Aarhus, der giver mere mening. Betjeningen var nogenlunde, men vi fik dog ris i stedet for de risnudler, vi bestilte, så måske ikke alligevel.

Alt i alt: dårlig mad til alt for mange penge.

27 september 2012 20:00

1 5 5
jeg har aldrig i mit liv, fået sådan en god service af en person som her. Ha long har en rigtigt god tjener og kok. kan ikke sige, andet end der skal jeg komme igen :D

08 marts 2012 16:29

1 5 5
Jeg var inde i ha long, i torsdag sidste uge. Sammen med min børn. En rigtigt godt sted at spise, rigtigt god service. Kan klar anbefal stedet.

06 januar 2012 19:49

1 1 5
Har lige købt 3 Kina boxe (150,00)
Nu skal man selvfølgelig ikke forvente den helt store kulinariske oplevelse når man køber kina mad som take away, men det bør dog være o.k. Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så elendigt. Indholdet bestod mest af smagsløse ris med masser af rå "knolde" af hvidkål. Ingen smag, dårligt tilberedt og intet reelt indhold. 150,00 ud af vinduet. Junk food er en overdreven flot betegnelse for det man juks man tillader sig at sælge hos Ha Long.

06 juni 2011 20:29

1 5 5
Jeg og mine veninder var inde for at spise på ha lon.g inden vi skulle videre inde i storecenter nord. der var en pisse god service, derinde. En okay lækker fyr med stil, smilte mens vi bestilte buffen. som var super godt. De hilste pænt farvel da vi gik. En rigtigt god start på en bytur

26 januar 2011 20:00

1 1 5
Ha Long i Storcenter Nord, Århus Nord - Dårlig mad og total mangel på kundeservice ...

I dag var vi ude at spise på Ha Long i Storcenter Nord. Vi overvejede at få deres buffet, men tænkte, at vi for én gangs skyld lige ville prøve en "ægte" vietnamesisk ret og derfor bestilte vi en tallerken med 1 stor rulle med rejer og kylling samt ris, grøntsager og sauce. Og 2 cola light. 178 kroner.

Den søde servitrice, som alene sørger for den ene mango, serverede os to colaer, og da hun syntes at cola-maskinen bruste lidt for meget ved opfyldning, tillod hun sig at smage på colaen... fair nok... hun sagde, at det var lidt underligt, men at vi bare skulle sige til, hvis vi oplevede noget med smagen osv.. ok?!

Da vi havde udset os et bord, blev vi bedt om at finde et andet, da der skulle gøres rent i det område, hvor vi ville sidde.. fair nok... Vi satte os ned, og fik nu smagt colaen, der var total doven. Vi kontaktede servitricen, der ville tjekke kulsyren, og hun fik sin chef til at smage på colaen, og kom tilbage med den besked, at chefen sagde, at det var helt i orden, og at der ikke var mere hun kunne gøre.

I min "øresnegl" hørte jeg dog, at hun omtale "... hvad med ham der rengjorde maskinen i dag, har han ....?".

Maden:
Under tilberedningen af maden - blev vi forbløffede (og skuffede) over at se, at grøntsagerne blev taget direkte fra buffeten - der er ikke engang tale om noget friskskåret, når man bestiller anrettet mad.

Maden blev serveret - og udover at det var koldt, så var risene totalt tørre - så det endte med, at vi spiste en ½ forårsrulle hver - lod resten stå - og smed kvitteringen på 178 kroner ned i maden!

Aldrig har vi haft så dårlig en oplevelse for 178 kroner - og ejeren af dette spisested skulle skamme sig.

For dårligt - og det kan IKKE anbefales - spar hellere pengene og tag på bistro i Føtex.

06 april 2007 15:07

1 3 5
Det vietnamesiske spisested Ha Long i Finlandsgade blev åbnet efter Storcenter Nords udvidelse i sommeren 2006.

Tilbuddene er de samme som i Ha Long i Bruuns Galleri.

Tag selv buffeten til kr. 68 byder på flere forskellige retter samt en god salatbar. Maden er velsmagende, og jeg betragter afgjort tag selv buffeten som stedets bedste tilbud.

Hvis man køber efter menukortet, er retterne dyrere. Du får det, som kan være på en tallerken. Kvaliteten er bedre end fra tag selv buffeten.

Jeg har altid spist i restauranten; men det er også muligt at købe mad ud af huset.

Restauranten sælger også sandwich.

Jeg er meget begejstret for Jasmin teen.

Jeg synes, restauranten giver god værdi for pengene.

Personalet er høflige, smilende og venlige.

Jeg vil anbefale folk, som kommer i Storcenter Nord at prøve Ha Long.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ha Long

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×