Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

IMV fredagsbar

Åbogade 34, 8200 Århus
14anmeldelser

IMV fredagsbar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 september 2011 18:13

1 5 5
Her er baren for alle der værdsætter det brede spektrum af mennesker, musik, hygge og innovation, vilde fester og imødekommende barstaff! Jeg kan varmt anbefale at gå ind på facebook og følge med i de vilde og de våde barer... Særligst er dog oktoberfesten! Bevæg dig væk fra mængden og oplev en bedstebar med slag i!

10 oktober 2008 09:49

1 5 5
Denne Fredagsbar ligger et lille stykke fra uni, men stemningen er for det meste helt i top! De har i øvrigt fået nyt anlæg!

30 september 2007 23:37

1 5 5
Vilder bar!!! Og sindsyge barfolk, med et glimt i øjet.
Anlægget er noget lort, men man skal heller ikke komme for at høre anlægget, men stemningen, og desuden siger de det bliver erstattet inden for kort tid....

en opfordring..... Do it..... Dejlig bar!!!

22 marts 2007 11:36

1 3 5
Stedet burde få mange stjerner fra mig, og så alligevel ikke. For stedet har billige øl, flinke og sjove bartendere, bordfodbold, tilpas tåbelige temaer og sågar et gammelt Out-run grillbar-nostalgisk racerspil. Og nogen gange endda kold øl!
Men hvor trækker det ned at musikken ofte er The Voice værdig, og bliver spillet gennem grusomt gamle højtalere med en rumklang der går gennem marv og ben. Forestil dig: "kom tilbage nu", spillet med 150Db diabolsk rumklang; så tror jeg nok man ved hvordan det ville føles at få en rusten gaffel rodet rundt i øret!
Som det måske fremgår, er jeg en gammel, sur specialeskrivende, der burde være færdig forlængst, og ikke brokke mig over ungdommens høje musik. Men jeg kan nu så godt lide øl...

14 marts 2007 15:08

1 4 5
Må man godt lave en nostalgisk anmeldelse? For så gør jeg lige det: Jeg mindes tydeligt første gang, jeg smagte IMV's Fredagsbar. Og jeg var fire. Eller også var det 21. I hvert fald gik jeg de første år af mit studie hverken til badminton eller bagning (det gik jeg til i 4-H engang tilbage i 80'erne). Jeg gik til Fredagsbar. Hver fredag. Ohh, hvilken glæde det var, når fredagen oprandt og man tog sit stiveste puds på og videnskabsteori-timerne syntes længere end tre juleaftensdage tilsammen. Og når dørene så blev slået op for Fredagsbaren nede i Trøjborgens kældre, så var der glade dage! På en basiskost af øl og saltstænger dansede vi vores fødder til blods og brugte vores sidste rigsdaler på Kaiser-øl. Ak ja, nu er det mig selv, der er specialestuderende...

01 marts 2007 11:32

1 3 5
De plejer at holde nogle ret gode fester, men det kræver at du kender en fra IMV. For uden billet ingen adgang.
Det bedste er at de altid har temaer så der er rig mulighed for at skeje sig ud.

17 december 2006 16:41

1 4 5
Præcis! Det var det jeg mente med at det var til pigernes fordel ;-)

17 december 2006 16:41

1 3 5
Jeg har hørt at de prøver på at rette op på m-k ratio'en ved at invitere de kære sygeplejesker til næste lang fredagsbar. Så sæt kryds i kalenderen gutter.

17 december 2006 16:41

1 4 5
Fandt i fredags ud af at jeg kommer her alt alt for lidt.. Perfekt sted at starte weekenden!! Bordfodbold og gode øl-priser (ja og musikken er heller ikke så tosset) hva mere kan man ønske sig? Hmm nåå ja flere damer (selvom de nu er søde dem der er vil vi fyre jo altid ha mere!!)

17 december 2006 16:41

1 5 5
Super cool fredagsbar! Et must for at få en god fredag!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om IMV fredagsbar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×