Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Journalisthøjskolen

Olof Palmes Allé 11, 8200 Århus N
4anmeldelser

Journalisthøjskolen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 december 2007 21:38

1 1 5
ææ

14 august 2007 22:43

1 4 5
Journalisthøjskolens fredagsbar er et super hyggeligt sted, hvis man går der. Dog synes jeg, at de studerende er lidt reserverede overfor fremmede.
Det kan ske at de interviewer og researcher for meget, og derfor bare gerne vil være sammen med deres "egne" og snakke fagsnak.
Det er heller ikke den billigste fredagsbar, men den er kendt for at udvikle sig til en større fest, hvis de rigtige mennesker er der. Den er absolut sjovest ved studiestart september og februar, hvor rusværterne og bartenderne styrer showet og laver genial fester. - Deriblandt temafester og kom-sammen-fester med andre skoler. Det ebber derefter lidt ud i slutningen af semestret pga. opgaver og lignende.
Ligesom alle andre steder er fredagsbaren blevet røgfri - det vil sige at det stinker. Men hey.. Når musikken spiller..

25 maj 2007 09:32

1 4 5
Journalisthøjskolens fredagsbar finder sted i et skummelt kælderlokale, indrettet med båse som man ser i amerikanske diners. Musikken er høj og folk virker generelt ret humoristiske og uhøjtidelige. Ipods hænger i hængerøvsbukselommerne, der ser ud til at være journalister-in-spe's foretrukne uniform.
Der er to, eller tre(?), bordfodboldspil og lidt dart og sager. Stedets faste drukkenbolte er altid klar på en turnering.
Hvis i er flere, kan det anbefales at købe en kande med øl. Udover at det er billigere, er det også en smule mere bling-bling.
Eneste grund til at jeg ikke giver fem stjerner, er at musikken er lidt for høj for mine gamle ører.

22 april 2007 16:21

1 3 5
Hver fredag - HVER fredag - holder Journalist Højskolens bar åbent fra 14.15 til midnat - og hver fredag - HVER fredag - er der mere end gang i den!
Fadbamserne blir kyndigt skænket og langet over baren, for bare 15 kr. og er du mand nok til at gamble en tyver, kan du slå om at få din øl til 8 kr. Musikkartoteket indeholder mere end 50 gb musik, fra hele verden, og barpersonalet er altid til at snakke med - også når det gælder musikønsker.
Hver fredag køres der med et nyt tema - sømandstema, luksustema, Kim Minke-tema m.m. Disse temaer, samt vagtskema for dine kommende yndlings bartendere, og meget meget mere, kan du finde på hjemmesiden: www.myspace.com/fredagsbaren
Kom med og kom glad, eller bliv glad, især når der er mad - kl syv, i form af lækre varme pizzaer. Så er branderten sikret mange Mange fredage frem.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Journalisthøjskolen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×