Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
23 november 2014 18:39
Den bedste kebab jeg har fået Peter jeg tror du havde en dårlig dag jeg været kunde hos koc kebab siden 2002 siden den har åbnet første gang tro mig du kan ikke få bedre service ang kødet er super møre og det er luksus....23 november 2014 18:33
Peter du har ingen smag15 november 2014 15:32
Har lige fået en rulle fra Koc Kebab på strøget. "Danmarks bedste kebab", siger de jo.WOW jeg har aldrig været så skuffet - holy crap, hvor er det ringe?!
Jeg havde ikke fået morgenmad, så bad om ekstra kød, uden at tænke over prisen. Det skulle så vise sig, at hvor "normale" pizzariaer osv tager 40,-, og så +5 for ekstra kød. Koc tager så 43,-, og så 15(!) for ekstra kød - dafuq?! Jeg kom altså af med næsten 60,- for en fucking rullekebab.
Selve kebab'en var totalt ringe. Da jeg kom hjem (efter ca. 5 minutter) var brødet fuldstændig vådt af olie. Chili'en var totalt overvældende (og jeg spiser normalt meget chili), og var stort set det eneste man kunne smage. Kødet i sig selv mindede mest af alt om hakket oksekød med kebab-smag, totalt smulret. Det var i hvert fald ikke skiver af kebab som man normalt får.
Endelig gik det op for mig halvvejs igennem, at der KUN var kebab og salat i - ingen tomat, løg, agurk eller dressing. Bare salat. kebab. og brød. Der var jeg tæt på at kyle lortet ud af vinduet.
Holy shit, jeg ville aldrig anbefale nogen at prøve det sted.
15 november 2014 15:31
Har lige fået en rulle fra Koc Kebab på strøget. "Danmarks bedste kebab", siger de jo.WOW jeg har aldrig været så skuffet - holy crap, hvor er det ringe?!
Jeg havde ikke fået morgenmad, så bad om ekstra kød, uden at tænke over prisen. Det skulle så vise sig, at hvor "normale" pizzariaer osv tager 40,-, og så +5 for ekstra kød. Koc tager så 43,-, og så 15(!) for ekstra kød - dafuq?!
Jeg kom altså af med næsten 60,- for en fucking rullekebab.
Selve kebab'en var totalt ringe. Da jeg kom hjem (efter ca. 5
minutter) var brødet fuldstændig vådt af olie. Chili'en var totalt overvældende (og jeg spiser meget chili), og var stort set det eneste man kunne smage. Kødet i sig selv mindede mest af alt om hakket oksekød med kebab-smag, totalt smulret. Det var i hvert fald ikke skiver af kebab som man normalt får.
Endelig gik det op for mig halvvejs igennem, at der KUN var kebab og salat i - ingen tomat, løg, agurk eller dressing. Bare salat. kebab. og brød. Der var jeg tæt på at kyle lortet ud af vinduet.
Holy shit, jeg ville aldrig anbefale nogen at prøve det sted.
01 juni 2009 12:20
Om det er pitabrød eller den hjemmelavet rullekebab, er det en sand nydelse.Jeg betragter mig selv som noget af en kebab ekspert, men må igen og igen overlade min personlige 1. plads til Koc Kebab. Den fåes ikke bedre i HELE verden. -og Jeg har prøvet en del rundt omkring.
Kødet er nok det der får den største årsag, men detaljer som deres egen hjemmerørte hemelige dressing, de altid knasende friske grønsager, eller chilien som de selv laver helt fra bunden. Det er ikke til at sige.
Gør dig blot én tjeneste - prøv det. Du vil aldrig fortryde (med undtagelse, at du bor langt væk, og derfor ikke har nem adgang til din ynglingskebab fremover).
01 juni 2009 12:18
Om det er pitabrød eller den hjemmelavet rullekebab, er det en sand nydelse.Jeg betragter mig selv som noget af en kebab ekspert, men må igen og igen overlade min personlige 1. plads til Koc Kebab. Den fåes ikke bedre i HELE verden. -og Jeg har prøvet en del rundt omkring.
Kødet er nok det der får den største årsag, men detaljer som deres egen hjemmerørte hemelige dressing, de altid knasende friske grønsager, eller chilien som de selv laver helt fra bunden. Det er ikke til at sige.
Gør dig blot én tjeneste - prøv det. Du vil aldrig fortryde (med undtagelse, at du bor langt væk, og derfor ikke har nem adgang til din ynglingskebab fremover).
31 maj 2009 17:42
Den bedste kebab jeg har smagt, og det siger ikke så lidt!Utrolig lækkert kød og fyld!
Der er 2 koc kebab'er i byen, den i Åbyhøj kører med lidt højere priser - men de er altså uundgåeligt også større og lidt bedre!!
Forresten sjovt, i en radius af 50 meter rundt om Koc kebab ligger duften af det saftige kød i luften!
Men har smagt 20-25 forskellige durum-ruller i Århus, og INGEN har kunnet hamle op med koc - PUNKTUM (:
Så er du kebabelsker som jeg, er dette 100% sikkert en kebab der skal smages, og hvis nogle påstår, at der findes en bedre kebab i Århus eller måske endda Danmark, så skriv endelig (:
23 marts 2009 14:32
Smager fantastisk!Er jeg den eneste der har undret sig over hvorfor der er så stor prisforskel på den inde på strøget og den i åbyhøj?
10 januar 2009 21:51
Absolut byens og ligefør verdens BEDSTE döner kebab. Det kan slet ikke diskuteres! Kødet er specielt. Opskriften er anderledes. Personalet er venligt og prisen er acceptabelt. Kvalitet og pris følges ad. Det er folk der har know-how indenfor kebab-lavning der står for maden. Det kan slet ikke sammenlignes med alle de sædvanlige folk, der bare stifter en kebab-bar, uden aldrig have været i nærheden af at vide, hvad det egentlig er for noget og hvordan det nu skal tilberedes. Og så er det Tyrkisk, hvilket er absolut et plus, da det er det land, hvor kebaben oprindelig stammer fra. Alt andet er som kopi-varer. Hvorfor ikke købe den originale vare? Prøv Koc Kebab Ryesgade!26 december 2008 23:02
Ich hatte meinen Urlaum in Aarus Verbracht und konntevon daher in den Genuss des Koc Kebabs kommen, hier bei uns gibt es Viele Kebab Döner Läden die Teilweise auch Gut sind aber Koc Kebab ist ander Obere Liga, Ich Wünschte mir so was gäbe es auch bei uns!
PS: Ich komme aus Deutschland und Find dass es das Beste Döner Kebab den Ich je gegessen habe!
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Koc kebab