Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Kohalen

Jægergårdsgade 152, 8000 Århus C
8anmeldelser

Kohalen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 april 2011 13:29

1 5 5
Jeg besøgte Kohalen, to gang på mit ophold i Aarhus.
Begge gange for at opleve et rigtig sted hvor der serveres rigtig Dansk smørrebrød, det var en oplevelse. Alt smagte godt.

Har læst på siden her, der var ”plads problemer”. Kom ved 14:30/15:00 tiden. Der har jeg fået bord begge gange.

ET BESØG; MAN IKKE MÅ UNDVÆRER, hvis man er til et godt stykke smørebrød. Når man er i Aarhus.

Sander.

04 juni 2010 11:01

1 5 5
Intet mindre end PERFEKT ! Har været på Kohalen flere gange, men bliver mere og mere forelsket :-)

Hvis man søger et sted, hvor der serveres god dansk mad, er Kohalen det helt rigtige sted.

Ankom til Kohalen omkring kl. 14 med et vennepar. Blev modtaget at en venlig tjener som desværre måtte meddele, at alt var optaget - dog kunne vi sidde i "gårdhaven", hvilket vi valgte at gøre.
Havde hørt om deres Pariserbøf, som efter signe skulle være byens største - om det er sandt eller ej, skal jeg ikke udtale mig om, men den var kæmpe stor og smagte fantastisk ! Masser af tilbehør og tilpas gennemstegt. Prisen på 108kr synes jeg er helt tilpas for denne kæmpe bøf.
Alt i alt er jeg giver jeg Kohalen mine bedste anbefalinger - ville ønske at de ville udvide deres åbningstider, så man også kunne komme der om aftenen.

Mvh Krumme

08 oktober 2009 14:44

1 4 5
Vi var tre kammerater der skulle have en frokost efter noget rapportskrivning og blev enige om, at vi ville prøve Kohalen. Alle for første gang.

Kl. 13.00 ankommer vi til stedet i Jægergårdsgade og bliver mødt af en høflig tjener der beklageligvis har alle borde optaget. Dog tager han et ekstra kik og tilbyder os et to-mandsbord til tre. Det er ganske fint og ok med plads.
Stedet udefra ligner noget der trænger til en kærlig hånd og stedet indbyder ikke til hygge set fra gaden. Men indenfor er der ganske nydeligt og rent og pænt. Utrolig autentisk og stof dug og servietter. Rigtig hyggeligt. De fleste gæster var plus 40 år.

Vi fik en pariserbøf, stjerneskud og winerschnitzel. Alle retterne var yderst velsmagende. Pariserbøffen var utrolig stor. Stjerneskudet var ikke særlig stort, så mange vil blive skuffet. Winerschnitzlen var også rigtig stor og med en masse tilbehør.

Priserne var rimelige. Stjerneskud 98,- Pariserbøf 108,- og schnitzel 178,- Sodavand 22,-

Tre retter og 7 sodavand sodavand til lød på 536 kr.

Kan anbefales. Men lad være med at gå derind hvis du søger efter finere fransk madlavning. Kohalen byder på danske retter som de skal laves og betjeningen er som på en gammel kro. Man kan sige udmærket betjening. Sodavanden bliver givet til dig i hånden og du kan risikere at skulle tage i mod maden selv og placere det på bordet selv. Men sådan er det der og det er ganske hyggeligt :)

Så vil du have god dansk frokost, så prøv Kohalen. Vi var alle tre mætte og tilfredse med maden.

05 oktober 2009 16:33

1 5 5
Hold da op!!!!!!!!!!!!!1
Super dejlig , afslappet stemning ( 1.gang jeg var på "halen ")
Bestilte Christiansøsild ... mums !!!! rigelig til flere stk. brød ( som også var lækkert !!)
Derefter en super fiskefilet....
Prøvede derefter at nippe til en tartelet , men KUNNE ikke mere ...
Hurtig betjening og mange slags snaps ....
et lille bitte minus : Porsen skal ikke være kold !!!! ... men smags sag ( kunne måske have flere temp !!!!
Kommer meget gerne igen ; men har lidt svært ved at få fri fredag ... ville være dejlig med lørdags åben !!!! :)

28 september 2009 17:52

1 3 5
Det er som i gamle dage.. Hyggeligt alle de danske klassikere. sild, sprængt kalve bryst med pickles & peberrod, stjerne skud, snaps og store fadøl. Stedet har en chame der ikke findes andet steds i Byen. Det er ikke høj gastronomi, men der er det du bestiller og smagen fejler intet. Pris mæssigt er det et fund. Der er meget svært at få et bord, så bestil i forvejen......

poul

12 august 2009 11:58

1 4 5
Frokost til 3 - 1 pariserbøf og 2 stjerneskud. Halvlang ventetid, men resultatet var værd at vente på! Gavmilde portioner og rimelige priser - specielt pariserbøffen imponerede, og var i en helt anden lige end dem man får på en café ved åen.

09 oktober 2008 16:42

1 3 5
Er man på jagt efter den gode danske frokost og ikke nødvendigvis bekymrer sig alverden om omgivelser (inklusiv den altid ekstreme dårlige lugt fra havnearealet) er Kohalen helt sikkert et rigtigt godt valg.. Tøv ikke med eksempelvis at tage en pariserbøf her - den er lavet med omhu og omtanke - ikke verdens mest komplicerede ret (hvilket den selvfølgelig aldrig har været), men perfekt tilberedt de par gange jeg har været på stedet. En varm anbefaling skal lyde herfra.

13 april 2008 20:31

1 4 5
Vi var tre mand høj, der skulle spise en hurtig dansk frokost og valget faldt på Kohalen, som jeg havde hørt meget godt om. Vi kom uden at have bestilt i forvejen, og det var meget tæt på, at vi ikke kunne få et bord, men den flinke tjener fandt alligevel et til os - oppe i nærheden af baren.

Kohalen er et meget gammelt sted (det blev etableret i 1907) og ligger lidt "underligt" nede ved havnen. Ved første øjekast tror man næsten at det er en bodega, men tag endelig ikke fejl - Kohalen er en hyggeligt indrettet frokostrestaurant med et hav at traditionelle danske retter til ualmindeligt rimelige priser.

Mine medspisere tog deres Stjerneskud og jeg selv fik en hakkebøf med bløde løg og spejlæg(rugbrød. Alt smagte fortrinligt (Stjerneskuddene så små ud, men mættede meget) og min bøf var en moppedreng af dimensioner.

Alt i alt et hyggeligt sted, som man måske har en tendens til at overse pga belliggenheden. Deres mad er god, betjeningen hurtig og klientellet varieret. Lad dig ikke snyde af deres menukort på hjemmesiden - der er et hav af ala carte-retter og jeg kan kun anbefale stedet på det varmeste.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kohalen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×