Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Kokken & Jomfruen

True Møllevej 4, 8381 Tilst
10anmeldelser

Kokken & Jomfruen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 maj 2012 15:06

1 1 5
Her forstår de at ødelægge en konfirmationsfest!!! Maden skulle komme ml. kl.10.30-11.30, så der var middag serveret kl.12, men hvor de først kom med maden kl.14!!! Det er bare fuldstændigt uacceptabelt, og så ringer de og siger, at de er lidt forsinket! Den mad der så kom var så brændte kogte kartofler, en waldorf salat af ugengenkenlig smag. Selv mener firmaet åbenbart ikke, at det har været til den store ulejlighed, for de vil kun kompensere med 1000kr!!! Hold nu kæft, hvor er det flabet!!!

17 marts 2010 18:15

1 5 5
Værtens bedste Brunch!
Tak for en dejlig formiddag med scramble eggs og goe pølser. Pålæg var der rigeligt af og så de søde pandekager.
TAK for en god oplevelse!

01 marts 2010 11:32

1 1 5
de mennesker har TOTALT ødelagt vores barnedåb, den 28/2 2010

havde bestilt til banedåb og fik dertil serveret tørstegt mørbrad indbagt i smatdej, tørstegt oksesteg som var ligesom såle læder. smeltet islagkage som skulle hældes op i skål.

vi skulle have haftt

indbagt svinemørbrad i lækker sprød budadej
rosa stegt oksefilé
barnedåb islagkage

det skal lige sige at flødekartofler og salat var fint.

jeg klagede og fik at vide at man kunne give os 500kr retur i kontanter eller 700 på et gavekort.

jeg har det lidt sådan at man mener at en bestilling til 3000kr og en ødelagt middag til barnedåb er 500kr værd hos kokken og jomfruen.

Jeg har takket nej og vil have alle mine penge retur.

Morten og Karina
Hundested

17 februar 2010 01:27

1 1 5
Kan ikke siges på mange andre måder end denne virksomhed helt igennem har gjort det godt - (rent økonomisk). De forstår at lave en virksomhed der producerer en masse mængder. Men mad kan de ikke lave! Jeg tror Kokken og Jomfruen overlever, da de dækker hele Danmark og derfor hele tiden har nye kunder. Mange falder over deres meget rimelige priser og bliver fristet. Kunne ikke forestille mig, at de har særlig mange stamkunder? Men det er et gæt!

Jeg har selv fået derfra nogle gange til fester og hver gang har folk ikke været tilfredse. Heller ikke mig selv. Som udgangspunkt har der været i underkanten af mænge. Manglet en fisk eller brød osv. Kødet har været uinteressant - mørkt og tørt. Kartoflerne smager ikke som om virksomheden selv har skrællet og kogt dem, men fået dem vakuumpakket. Vildt-sovsen smagte også af - ja nærmest ingenting. Synd man sparer på fløden og ikke bruger en god sky fra stegen, men måske bruger smagsforstærker og vand/mælk. Enhver ved at en rigtig "gammeldaws" sovs skal laves, så den smager godt. Ellers vælger man alternativer som tzatziki og salat, hvis det skal være sundt - (hvilket også smager godt).

Men dybt respekt for deres markedsføring. Bare synd der er så mange mennesker der bliver skuffet og måske mange mennesker der ikke har forstand på god mad og derfor vælger Kokken og Jomfruen. Kvalitet og pris hænger sammen. Så tænk over at de kan lave 4 retter mad, kaffe, chockolade og fri vin for 169,50 kr. :)

Vil du være sikker på at få succes til din fest, så er mit råd, at vælge en af de mange andre udmærkede steder i Århusområdet. Hvis du til gengæld vil have billig mad og en usikker oplevelse, så vælg Kokken og Jomfruen.

Beklager den negative anmeldelse, men kan ikke anbefale stedet.

07 september 2009 14:08

1 4 5
Hej Kokken & Jomfruen, Tusinde tak for hjælpen i lørdags. Vi var meget i tvivl om vi skulle få maden ude fra, eller vi skulle lave det selv, men både min kone birthe og jeg vi snakkede om igår at det var dejligt og nemt at få det fra Jer. Jeg må sige det er dejligt let at bestille fra jer, og en stor ros til Jeres måde at informerer omkring betaling på sms samt at chaufføren sendte en sms med hvrnår han ville komme med maden. Vi er ikke i tvivl om at vi kommer igen, samt vi anbefaler gerne til venner og bekendte, min kones søster har allerede besluttet at få maden fra Jer. TAK med venlig hilsen Mogens Jensen - Skanderborg

20 juli 2009 14:02

1 1 5
Vi havde bestilt en såkaldt "luksusanretning".
Aldrig før i mit liv har jeg fået noget så ringe.
*Kvaliteten var helt i bund
*Kvantiteten var helt i bund
Så, tænk Jer om før i bestiller mad til festen derfra.
En del af maden havde en sådan kvalitet, at vi ikke valgte at serverer den.
Michael Jørgensen
Bjæverskov

20 juli 2009 13:56

1 1 5
Vi fik leveret en såkaldt "luksusanretning" fra kokken og jomfruen.
Aldrig før i mit liv - jo, en gang i England - har vi fået noget så ringe.
Fiskefiletter på 3 x 8 cm!, uspiselig kartoffelsalat, en lever"fedt"postej som vi måtte smide ud, en - siger og skriver en - lille skive roastbeef pr. person etc. etc.
Og vuoti, den bestilte ostelagkage var lige pludselig blevet til islagkaage.
For guds skyld,

ØDELÆG IKKE JERES FEST MED "MAD" DERFRA.

Michael Jørgensen
Bjæverskov

21 maj 2009 19:32

1 1 5
kære kokken og jomfruen...

jeg var til konfirmation den 10/5 i Aalborg hvor i stod for maden..det var en buffet til ca 35 bestående af en oksesteg og kalkun steg med krydderi dertil flødekartofler og diverse salater...

Mader var utrolig dårlig, oksekødet var total tørt og flødekartoflerne pu ha ...lad mig bare sige..ingen tog 2 gange og værtinden stod med så meget mad til overs at alle havde skyldfølelse men det mad var under alt kritik...værtinden var dog også meget skuffet over madens kvalitet og hvor var det synd, de havde ellers lavet en dejlig fest
heldighvis for os gæster havde hun selv lavet suppe til skrup af mad, og den var dejlig og vi var sultne så os der skulle ud og køre langt nød at blive mætte....men vi blev da alle enige om at DER skal vi da ivertilfald ikke have vores mad fra..
hilsen maja

24 marts 2009 17:05

1 5 5
Tak til Kokken & Jomfruen for en dejlig buffet som vi fik i lørdags.
Rigelig med mad og et stort og lækkert udvalg.
Alle gæsterne roste maden. Det er ikke sidste gang vi bruger jer.

25 februar 2009 09:26

1 5 5
Kære Kokken og Jomfruen i Tilst. Mange tak for rigtig dejlig mad den 21/2.09. Mange roser også fra vores gæster. Hilsen Kirsten Drostgaard Nielsen Auning..........

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kokken & Jomfruen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×