Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
22 oktober 2008 09:35
Vi var 2 afsted en rolig tirsdag aften på L'escale, og det var klart anbefalelsesværdigt. Der var ikke travlt, og vi fik alletiders flinke og smilende betjening.Vi fik begge 3 retter til 259 kr., og vi har intet at udsætte på nogen af retterne. De var smukt anrettet, blev serveret med tilpas tid mellem dem og kødet (både lam og kalveculotten) var præcis så møre, som de skulle være.
Der var vand og rigtigt godt brød ad libitum, og jeg vil med glæde give L'escale 5 stjerner!
23 juni 2008 14:13
I lørdags var jeg afsted med firmaet på denne restaurant, og forventningen var måske skruet lidt op på forhånd.Vi fik at vide at det var en 4-retters menu vi var inviteret til, hvor vi selv skulle medbringe drikkevarer.
Vi starter i den gode ende:
Maden var anstændig. Vi fik alle serveret en løgsuppe til forret, med rigeligt brød til. Tjenerne var gode til at fylde op med brød og vand når det behøvedes, og selve suppen smagte fint.
Til hovedret kom der oksefilet med tilbehør og en kraftig sauce. Ikke helt dårligt, selvom kødet var lidt sejt.
Vi skulle derefter have først ost, og sidenhen dessert.
Osten bestod af tre stykker milde oste, som ikke var den store oplevelse i sig selv. Tallerkenen var prydet med lidt nødder og honning, som det vist er blevet in at servere til ost. Fred være med det, det søde går godt til det mere stærke fra osten. Eneste problem her var at der blev serveret lidt grøn salat på tallerkenen, som var helt gennemvædet i olivenolie - smagsoplevelsen var helt udenfor resten af den ret.
Inden vi glider helt over i den negative del, så følger her en lille historie om desserten:
Efter 40 minutter fra vi var færdige med osten, henvendte jeg mig til vores kontaktperson til restauranten, og spurgte om de ikke havde glemt vores dessert. Han forhørte sig hos tjeneren, og ganske rigtigt, den havde de helt glemt. I løbet af de næste 15-20 minutter var der lidt aktivitet, og så fik vi stillet en nogenlunde almindelig banan-crème brulée på bordet.
De lidt dårligere sider af anmeldelsen:
Stedet er meget larmende. Hvis man ikke selv har en pind i øret, eller har tænkt sig at få det hurtigt, er det umuligt at føre en samtale med folk der ikke sidder ved siden af en selv. Stedet er så proppet, at tjenerne ikke engang kan nå alle pladserne. Vi var derfor nødsaget til at række tallerkener frem og tilbage flere gange, både før og efter de enkelte retter.
Stedet har åbenbart ingen problemer med at agere vært for diverse begivenheder. Derfor var der da også en 60-års fødselsdagsfest igang da vi ankom. Dette selskab sang, piftede og råbte hele aftenen igennem. Her bør tjenerne være bedre til at bede dem om at dæmpe sig. Om ikke andet, så for deres egen skyld. Jeg tror ikke arbejdstilsynet synes det er et "sundt" miljø.
At de ikke har registreret at vi kommer 17 mennesker som skal have fire retter mad, men kun serverer tre retter, tyder på inkompetence.
Da vi beder om kaffe til vores længe ventede dessert, kommer det iøvrigt fra en kande der er blevet brugt til brygningen, samt en rød termokande a la dem man tager med sig på en skoleudflugt.
Til sidst - karaktergivning:
Jeg giver stedet 2 ud af 5 mulige mangoer.
Positivt:
Maden var acceptabel. Prisen var ret lav, specielt taget i betragtning af at de netop ikke tjener penge på drikkevarer. 269,- for 4 retter ved Åboulevarden ligger helt klart i den billige ende.
Negativt:
Akustikken, betjeningen samt antallet af pladser pr. kvadratmeter trækker meget ned, da det simpelthen ikke var ladsiggøreligt at holde en hyggelig stemning på stedet, og koncentrere sig om det væsentligste.
15 februar 2008 11:54
Jeg var ude og spise på L'Escale igår(efter at have ringet forgæves 5-6 gange inden for det sidste års tid - de må virkelig være populære :-))Selve lokalet synes jeg var knap så hyggeligt. Der var for lyst til min smag - lidt kantineagtigt. Og bordene stod meget tæt og nogle af gæster sad midt i motorvejen - hvor alle nyankomne asede frem og tilbage - jeg ville nok have været lidt træt at det, hvis det havde været mig. Men det var ikke mig, og vi fik et meget fint bord.
Tjenerne var virkelig søde og behagelige, og de forklarede beredvilligt alle 'fremmedordene' på menukortet for os, fortalte om dagens fisk og hvilke oste der var på ostetallerkenen. Alt i alt - fra start til slut - en virkelig god og opmærksom, men uden at være anmasende, service.
Maden var superlækker. Vi fik alle 4 en 3-retters menu. Til forret fik jeg lemon-chili-marineret laks med råsyltede jordskokker, til hovedret fik jeg pistache (og noget andet) farseret lammeculotte og til dessert en æbletærte med is og nødder. Jeg kan ikke sætte en eneste finger på maden. Det var lækker kvalitet, spændende råvarer og så smagte det fantastisk :-)
Vi havde en rigtig god og hyggelig aften, og vi kommer helt sikkert igen
03 februar 2008 10:29
Indtil i går var L´escale også vores favoritsted når det kommer til tag-din-egen-vin-med-konceptet. Vi mener det er det sted i Århus hvor maden er bedst når det kommer til dette koncept, så vi havde jo reserveret et bord til to en uge før vi skulle derned.Dengang vi kom ind var der umiddelbart ingen borde, og vi gik op til disken og sagde vi havde reserveret et bord til to. Vi var på listen, men der var ingen borde. Vi blev bedt om at vente fem minutter, hvor vi tænkte at nu dækker de sikkert et bord op hvor vi lige kan få et glas vin eller indtage en forret mens der bliver et bord ledigt. Men nej. Vi måtte henvende os igen, og sagen var klar: Der ville overhovedet ikke blive ydet nogen service, selvom det var restaurantens fejl. Jeg spurgte så om hvornår der blev et bord ledigt, for så ville vi gå på Sidebar og få en cocktail - selvfølgelig mod den forventning at der ville blive ydet en god service, og man ville få en kompensation i form af f.eks. en af retterne uden beregning. Det ville være det mindste nu hvor vi havde stadset os op og glædet os til en lørdag aften - en lørdag aften der så ud til at gå i vasken. Tjeneren eller ejeren eller hvem han nu var gav mig et klap på skulderen og et blink i øjet, og sagde på en nedladende måde at hvis jeg gerne ville spare 100 kroner var det fint med ham! Jeg følte mig virkelig som en lille luset landsbytosse der kun tænker på penge, hvor jeg egentlig bare ville antyde overfor personalet hvordan man kunne yde en god service nu hvor man havde ødelagt to gæsters aften. To eks-gæster fra dags dato.
23 december 2007 16:36
Fantastisk koncept.Jeg kan selv medbringe vin.
Det er billigere for mig.
Jeg kommer der med mine veninder.
God service.
Min yndlingsrestaurant.
22 oktober 2007 19:43
Min hustru, hendes søster og jeg var for at spise på L´escale, min hustru og jeg for første gang. Vi synes konceptet er meget fint og maden var lækker og vel tilberedt og betjeningen var i top og ej heller prisen er noget at klage over. Men et stort hjerte suk! Vi var der lørdag den 20/10-07 og jeg må nok sige at der var en forfærdelig støj af et selskab på 15-20 personer + et andet større selskab(næsten som i et forsamlingshus). Jeg ved godt at man høre når en resturant er fyldt, men man skal gerne kunne sidde og tale sammen 3 mennesker, det følte ingen af os at vi kunne. Jeg vil næste gang jeg skal på denne resturant eller en tilsvarende, og det vil jeg helt sikkert, ringe og forhøre min om der er større selskab, så bliver jeg hellere hjemme.21 oktober 2007 07:58
Jeg har for kort tid siden spist på L’escale, men bestemt ej for sidste gang. Det var en rigtig positiv oplevelse. Min kæreste og jeg fik 3 retter til 229 kr. Vi havde vores egen vin med, (Herligt koncept!) og en kande med vand blev derudover meget venligt placeret på vores bord. Så ingen ekstra omkostninger i forhold til drikkevarer. En kurv med brød (som smagte hjemmelavet – glemte dog at spørge) blev vi også budt velkommen med. Belysningen var perfekt dæmpet, og indretningen var simpel og hyggelig.Til forret fik jeg laksetatar i en slags pandekage. Til hovedret fik jeg, et virkelig velsmagende og saftigt stykke unghanebryst, noget som hed ”gulerodsknödel” og spinat souffle. Endelig til dessert; en bagt fersken med vaniljeis og nøddetuille! (Min kæreste fik hønseterrin med marinerede jordbær til forret, sprængt lammeskank i egen sky til hovedret og kold rabarber suppe med ingefær mousse til dessert.) Alt sammen virkeligt velsmagende, og vi gik derfra tilpas mætte. (Mætte ikke OVER mætte som man bliver ved diverse tag-selv-borde rundt omkring.) 4 stjerner!
12 maj 2007 10:40
Anden gang vi var på dette sted...Dejlig sted og god veltillavet mad , vand på bordet ( uopfordret ) blev fyldt op !!!! Vi var der som de første , da vi skulle i teateret efter ; men der blev hurtigt fyldt op , og den søde tjener kom hver gang og spurgte og der var noget vin hun skulle " proppe op " ( Skal selv tage vin med ) man må også gerne ryge !!! :)
20 april 2007 10:37
Det er efterhånden længe siden, jeg spiste på L'escale, men jeg husker det som en god oplevelse. Restauranten ejes, så vidt jeg ved, af de samme, som har Restaurant Olive i Mejlgade, og konceptet er det sammen - de laver maden, du tager selv vinen med. Maden er dog lidt anderledes, end den man får serveret på Olive. Her er der mere specielle retter på menuen, og alt i alt er der gjort mere ud af de gastronomiske finurligheder, end jeg har oplevet på Olive. Maden jeg fik var velsmagende og portionerne tilpasse. Prismæssigt er det vist en lille smule dyrere end Olive (3 retter til 229-,kr), men kvaliteten taget i betragtning er det helt i orden. Jeg kan bestemt anbefale stedet, og anser det som et af de bedste 'tag selv vin med' steder i Århus.Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om L'escale (Lukket)