Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Lisager

Rolighedsvej 34, 8240 Risskov
26anmeldelser

Lisager opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 26Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 november 2011 18:31

1 5 5
Vi fik tre retter, der skulle færdigtilberedes hjemme. Foie Gras, Dampet fisk og Revelsben med lækkert tilbehør og brød.
Alle tre retter var super gode, og det var meget enkelt at færdiggøre en lækker middag.
Rigtig god kvalitet til prisen.

06 november 2010 13:00

1 5 5
Super mad, service og levering

06 juli 2010 14:18

1 4 5
Det undrer mig lidt at alle de gamle anmeldelser er væk?? HVis man søger på google finder man dem stadig.. og der er et par dårlige i blandt. Men også en del gode.
Jeg fik en af deres takeaway retter forleden dag, Spareribs med vandmelonsalat og nye kartofler med pesto. Det smagte vanvittigt godt! Men var også lidt pricy. Jeg fik noget rabarber med makroner og vaniliecreme på til dessert som også var en succes. Men siden det tydeligvis var købe makroner så synes jeg den var noget dyr. Men der er godt gang i butikken derude, så jeg synes da man skal give det et forsøg!

22 marts 2010 09:15

1 5 5
Waauuu. "Redningen i nødens stund" !
Vores travle hverdag er tit reddet at en pragtfuld Take Away fra Lisager. Store variationer, og sund mad fra gode råvarer. Kvaliteten er altid i top.
Børne menuen har også været en stor succes for de små i husstanden:).
Bliv endeligt ved !
Når man så kan få en yderst god flaske vin med under den anden arm, ja, så kan man næsten ikke ønske sig mere.

29 oktober 2008 14:52

1 2 5
Træerne vokser ikke ind i himlen..

I forbindelse med ombygningen på vores hus og deraf manglende køkkenfaciliteter samt generel træthed, har vi i et år været særdeles faste kunder hos Lisager. Vi har spist rigtig, rigtig meget mad fra køkkenet på Rolighedsvej.

Efter at læst den ene overvældende positive anmeldelse efter den anden, synes jeg at der mangler lidt balance i udmeldingerne.

Der skal ikke herske tvivl om at når Lisager er godt, så er det fantastisk. Men svingende kvalitet og portionsstørelser kendetegner desværre også stedet.

Et oppe i tiden koncept som Lisagers med årstidens råvarer etc. er jo dejligt men det holder ikke, når kyllingen på ens tallerken er ikke bare rosa men rå indvendig. Dette er oplevet 3 gange inden for halvanden måned. Det holder heller ikke, at man får en halvdårlig attitude, når man pænt og høfligt gør opmærksom på det.

Jeg skriver denne sure anmeldelse i håbet om at Lisager vil lade være med at sove på de laurbærblade som andre så flittigt uddeler.

Fortsæt med at lave Verdens bedste kartoffelmos, den gode danske mad og alt det andet I gør godt- men steg venligst kyllingen ordentligt. Hav en grundlæggende strategi for hvor meget mad der udgør en portion - og hold venligst fast i den.

Samt ikke mindst få lidt styr på attituden.

Der er ikke noget der varmer som et smil - Vier trætte af ikke at få et igen.

Mange gode hilsener,

En børnefamilie i Risskov

12 oktober 2008 21:43

1 2 5
Helk ok mad

01 oktober 2008 17:50

1 5 5
På Lisager kan man straks føle respekt og kærlighed omkring maden og råvaren. Maden har smag og er veltillavet med følelse og kreativitet. Alt maden er altid frisk og sæson bestemt. Deres kager smager ægte og skønt. Jeg finder ikke bedre mad i Århus.

01 oktober 2008 10:51

1 1 5
det var ikke hvad jeg forventede ikke godt nok for mig men held og lykke

30 september 2008 23:36

1 5 5
Fik byens bedste sanwich igen i dag. Serranoskinke,spidskålssalat med parmasan, pesto og syltede tomater - spitzenklasse

Og så deres chocolade cremkage med hvid chokomousse - fuldstændig vild oplevelse.

Og aftensmad i særklasse - ikke i dag men alle mulige andre dage. Hvis du ikke kender Lisager, så skal du en tur til Risskov og opleve ordentlig helstøbt kvalitet.

30 september 2008 21:03

1 5 5
Lisager er en veldig lækker og nydelig restaurant, og jeg nyder at komme der med familie og venner. "Dagens ret" er altid meget varieret og spændende, og der er altid noget for en hver smag. Udover "dagens ret" er jeg også vældig glad for de ellers noget så velsmagende kager som jeg elsker at fryde min gane med. Lisager er klart et sted for dem som er blevet træt af den lokale pizzamand og som vil prøve noget take-away mad udover det sædvanlige. "SPIS HOS LISAGER!" du vil ikke fortryde det.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Lisager

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×