Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Mad Med Sol

Edouard Suensonsgade 3, 8200 Århus N
2anmeldelser

Mad Med Sol opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 oktober 2015 12:45

1 5 5
Meget lækkert tapas buffet tilberedt med superfriske og gode råvarer.
Jeg havde fest forover 60 mennesker og havde bestilt Sergios tapas buffet og tilkøbt fire ekstra ting: lufttørret skinke af sortfodssvin, ovenbagt laks med lime, rejer al ajillo samt en ckokoladebombe.
Alt var superlækkert tilberedt. Hans tapa med tun er fantastisk og de lækre marinerede gulerødder på andalusisk med spidskommen er fra Sergios hjemegn. Skaldyrssalaten er superlækker og frisk. Masser af fint afstemte smagsnuancer i maden, rustik serveret på store lyse, glaserede lerfade. Vi var 62 til spisning og alle roste madens kvaliutet og tilberedning. Kan varmt anbefales til en fest.
Bemærk: Det er ingen restaurant, kun mad ud af huset.
Søren

10 december 2011 14:11

1 4 5
Jeg havde bestilt mad - tapas buffet til en rund fødselsdag, hvor jeg selv ville give slip på det med madlavning og holde helt fri.
Havde overladt det til Sergio, som klarede det på bedste vis med stor sans for detaljen i gode råvarer og den autentiske spanske stemning. Kan varmt anbefales!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mad Med Sol

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×