Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

MADHIMLENS MADHUS

v. Fru Møllers Mølleri, Bjeragervej 35, 8300 Odder
29anmeldelser

MADHIMLENS MADHUS opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 29Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 november 2013 12:11

1 5 5
Vi var så heldige at blive inviteret i Madhimlen.
Fantastiske årstids bestemte retter - små overraskelser.
Personale overskud - meget vågen servering - synlig og snakkende køkkenchef, trods mange gæster.
Jeg er meget betaget af stedets evne til bruge egne råvarer og varer fra lokalområdet - der er tænkt inden maden havner hos gæsten.
Jeg skal helt sikkert besøge restauranten igen.

11 juni 2012 22:23

1 5 5
Vi fik leveret mad fra Madhimlen til vores bryllup. Det var en fantastisk god oplevelse. Vi havde flere måneder inden spist på restauranten og var meget begejstret for køkkenet, tilberedningen, betjeningen og måden at kæle for råvarerne på. Derfor var det et naturligt valg til vores bryllup. Vi fik tallerkenanrettet forret der var meget udsøgt og så var der en meget lækker sommerlig buffet med noget helt fantastisk tilberedt kød (kalv og gris) - kan klart anbefales. Vi sluttede middagen med en dessertbuffet med tre forskellige meget lækre og veltilberedte desserter. Der var en kok med der med stor selvsikkerhed og troværdighed anrettede maden og styrede køkkenet. Alt i alt en oplevelse der kan anbefales og som man ikke fortryder.

03 april 2012 11:43

1 5 5
En fastatisk helhedoplevelse som du bør unde dig selv og dem du holder af.
Et utrolig hyggeligt, rart, roligt og stemningsfuldt sted, og med uimodståelig lækker mad serveret på skønneste vis - endda med små lækre overraskelser.
Det hele til en rimelig pris.

03 april 2012 11:40

1 5 5
En fantastisk helhedsoplevelse som du bør unde dig selv og dem du holder af...
Utrolig hyggelig, rart, roligt, stemningsfuldt sted, og med uimodståelig lækker mad serveret på skønneste vis! Og endda til en rimelig pris

22 marts 2012 09:34

1 5 5
Forleden var vi heldige at være inviteret med på Restaurant Madhimlen, som ligger på en stor gård ved Odder. Ved ankomsten kørte vi ind på den stemningsfulde gårdsplads med gårdbutik og restaurant foran to store, flotte træer, som var oplyst nedefra. Den dejlige stemning fortsatte i den hyggelige restaurant i det nænsomt restaurerede lokale.
Oplevelsen fortsatte med en meget spændende og vel tilberedt seks retters menu med velvalgte vine. Maden var en stor oplevelse med små udsøgte retter tilberedt af særligt udvalgte råvarer, såsom kød fra gården. Alt var flot pyntet med årstidens urter og grønsager. Dertil lækkert brød fra gårdbutikken. For hver ret fik vi en kyndig forklaring på sammensætning og tilberedning. Alt foregik stille og roligt i en skøn atmosfære. Vi nød velkomstdrink og mad over fem timer og følte os mætte og veltilpasse efter en dejlig aften. Ikke bare et dejligt måltid, men en stor OPLEVELSE!
Kirsten og Kristian Nielsen, Thisted

21 marts 2012 13:42

1 5 5
Virkelig et besøg værd.. både mad og omgivelser er fantastisk..
Fik en super lækker frokost, hvor der virkelig bliver lagt vægt på detaljen og kvaliteten.
De bedste anbefalinger herfra

21 marts 2012 13:41

1 5 5
Virkelig et besøg værd.. både mad og omgivelser er fantastisk..
Fik en super lækker frokost, hvor der virkelig bliver lagt vægt på detaljen og kvaliteten.
De bedste anbefalinger herfra...

21 marts 2012 13:41

1 5 5
Virkelig et besøg værd.. både mad og omgivelser er fantastisk..
Fik en super lækker frokost, hvor der virkelig bliver lagt vægt på detaljen og kvaliteten.
De bedste anbefalinger herfra
Ann Cathrine Lebech Hoe

20 marts 2012 20:17

1 5 5
Har efterhånden spist en del gange på Madhimlen - og hver gang har det været en fantastisk dejlig oplevelse. Maden er udsøgt - usnobbet, med stor kærlighed for råvaren. Her behøver man ikke skulle forholde sig til en hel masse "udenoms", men kan koncentrere sig om hvad der reelt er på tallerkenen. Smukt, fint afstemt og med det her lille twist som altid vækker begejstring og som samtidig en nysgerrighed på den næste ret...
Omgivelserne er hyggelige og ligeså let tilgængelige. Serveringen tilpas opmærksom og samtidig nærværende og professionel og man føler sig på en gang velkommen og taget sig af - som hos gode venner. Dem har vi forøvrigt inviteret flere gange - også de mere kræsne af slagsen og alle har været begejstret.
Hver gang vi har mulighed for det , anbefaler vi Madhimlens Madhus, en god oplevelse bliver endnu bedre af at dele den med andre!

11 december 2011 20:35

1 3 5
Dette er en test

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om MADHIMLENS MADHUS

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×