Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Mad&Musik

Fiskergade 28, 8000 Århus C
7anmeldelser

Mad&Musik opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

09 december 2014 00:10

1 1 5
Haaaaaalloooo Mangospot hvordan kan dette sted ligge nummer ET! Stedets sidste anmeldelse var fra 2009!!! Det giver da ingen mening at et sted ligger nummer et, med så gamle anmeldelser og den samlede bedømmelse er da heller ikke til en første plads. Hvad sker der med jeres lister??? De giver ingen mening!

07 oktober 2009 12:56

1 4 5
inviterede min kæreste på en hyggeaften, og valgte at gå på MAD%MUSIK i Fiskergade (under Clemens bro), et sted jeg aldrig har været før

Stedet er lille og rigtigt hyggeligt.

Vi valgte begge 3-retter ud fra deres menukort, som er meget billigt - 3 retter 169 kr, og blev noget overrasket da maden kom.

Har efterhånden spist en del steder i Århus, hvor prisen har været meget meget dyre. Jeg valgte deres røget andebryst til forret og min kæreste valgte Rejetallerken, til hovedret fik jeg Lammeryg og min kæreste kalvefilet, som desseret fik vi begge deres pandekage kurv med hjemmelavet is og frisk frugt.

Det hele var fantastisk, perfekt smag, og kødet til hovedretten var stegt perfekt rosa.

Betjeningen var smilende og meget opmærksom på gæsterne, og som en sidste "sjov" ting, så kom kokken (den ene ejer) ud til sidst til bordet og spurgte om alt havde været i orden (noget han gjorde til alle borde), dejlig detalje.

Alt i alt incl vin betalte vi 574 kr, meget billigt og fantastisk mad.

Ikke sidste gang vi spiser der.

Som en sidste ting, så blev vi på opfordring af tjeneren siddende til en "after drink", da der hver aften er live musik fra kl 22 til kl 02. Dette kan klart anbefales, da musikken er "syng med" venlig, og i et toneleje hvor man stadigvæk kan sidde og snakke sammen ved bordet

08 juli 2009 02:34

1 1 5
Det var meget slektivt efter hvem bartenderen synes om, og hvem der fik severet efter lukketid!
Normalt ville jeg ikke komme steder som det men faltde over det på vejen hjem, men det er åbenbart et selektivt publikum som er velkomment, og vi andre kan skride ad helvede til!!!
Normalt ville jeg synes det er ok på en fredag eller lørdag aften, men vi snakker en feriedag!!
Husk bare på hvis du er pæn eller ser godt ud kan du altid få severet................

10 maj 2009 14:40

1 3 5
Billig øl i forhold til belliggenheden(ligger under clemens bro)...

Stand Up hver Onsdag. Meget svingende niveau hos stand upperne(den aften jeg var der) med svingninger fra "SJOVT" til "TÅ KRUMMENDE" ala Frank Hvam i klovn. Ta derned og check det ud, men vær forberedt på at blive indraget i stand up showene i ny og næ.

08 februar 2009 22:51

1 1 5
En tidlig hverdagsaften besluttede vi os for at prøve en omgang stegt flæsk med persillesovs.

Stedet var fuldstændigt tomt. Efter lidt forvirring omkring hvor mange stykker flæsk vi skulle have (på menuen uden for stod der 10 - tjeneren sagde 8), fik vi bestilt vores måltid.

Vi blev ærligt talt skuffede! Kartoflerne mindede om dem, man køber på glas. De var tørre og smagte ikke af noget. Sovsen var ok. Vi var desværre ikke begejstrede for flæskeskiverne, som ikke var stegt ordentligt sprøde.

Betjeningen var god, men den kan desværre ikke trække vores oplevelse af madniveauet op.

04 november 2008 15:19

1 5 5
Har nu to gange spist på Mad&Musik. Det har været sen frokost. Stedet er hyggeligt og betjeningen særdeles imødekommende.
Restauranten har specialiseret sig i dansk mad, og kvaletet er trods lave priser tænkt ind i alle detaljer.
Som smørrebrødsentutiast skal der meget til for at imponere mig. Men det sker her. For kun kr. 75,- serveres en platte med mere end rigeligt i absolut højeste veltillavede gennemtænkte kvalitet. Her er ingen finurligheder eller unødvendig camouflage/pynt. Det er bare gennemført kvalitet fra sild over mørbrad a la creme, pålæg, postej til ost.
Det skal opleves. Når man så får regningen efter en hyggelig orientering om maden/tilberedningen, så tror man ikke sine egne øjne. Ikke et sted i Århus har jeg gennem 30 år oplevet et sådan flot forhold mellem pris og kvalitet.

Til sidst vil jeg understrege, at jeg ikke har nogen økonomiske interesser eller noget personligt kendskab til personalet.

18 oktober 2008 20:50

1 4 5
Var forbi MADogMUSIK i går (Fredag d. 17 oktober)

Vi ankom omkring kl 22 hvor der var fuld gang i den. (viste sig senere at den ene ejer holdte fødselsdag).

Musikkeren spillede diskomusik fra scenen... og hold da op han kunne spille, vi ville bare have drukket en enkelt, men endte med at feste med til de lukkede kl 02

Priserne er i den gode ende (st fad 35 kr, DB drinks for 50 kr), så alle kan være med

Kan klart anbefale stedet, vi prøvede desvære ikke deres køkken, men hørte fra flere at maden er super god, og hjemmelavet

Ikke sidste gang vi besøger dem

Nanna, Pernille, Morten og Klaus

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Mad&Musik

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×