Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Ministeriet

Klostertorvet 5, 8000 Århus C
33anmeldelser

Ministeriet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 33Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 maj 2015 07:21

1 1 5
vi prøvede deres "gourmet burger" Det var en meget smags forladt oplevelse af en burger i en luft bolle. Vores ølglas var desuden meget skårede og sammen med en venlig, men uprofessionel betjening gav det bare ikke noget godt til oplevelsen

31 marts 2013 15:53

1 1 5
Jeg havde fået en boks i fødselsdagsgave og valgte at invitere min mor på frokost for at nyde påskesøndag og det flotte vejr. Jeg fik en burger med kartofler. Majonæsen som kom i en lille skål havde en gummiagtig overflade og i kanten var den størknet i en mørkegullig skorpe. Kartoflerne havde gråbrunlig farve inden i og jeg fik forklaret, at det var fordi de var skrællet og kogt dagen før. Det var tydeligt at iltningsprocessen havde farvet kartoflerne, og de hverken så ret indbydende eller smagte særlig godt, så dem spiste jeg ikke nogen af, jeg fik at vide af tjeneren, at hvis jeg ikke kunne lide kartoflerne så kunne vi "finde ud af noget" Burgeren havde en underlig bismag, jeg prøvede at fjerne først dressingen, så de hjemmelavede sylted agurk, men det hjalp ikke, så fik vel spist knap en tredjedel, så turde jeg faktisk ikke spise mere. Da vi skulle betale, gjorde jeg opmærksom på at burgeren heller ikke var god, så jeg havde ikke spist ret meget. Hun sadge, at så kunne få drikkevarene med gratis. Så det endte med, at det jeg egentlig fik ud af min fødselsdagsgave på ministeriet var en cola, som i øvrigt var flad. -øv.

16 september 2012 21:37

1 1 5
Min mand og jeg skulle på Ministeriet inden Anders Matthesens show lørdag. Vi havde fået en boks til en middag for to, og havde glædet os til at have en aften med barnefri. desværre blev det ikke helt den aften, vi havde håbet på. Da vi skal bestille vores mad, får jeg at vide, at de denne aften ikke serverer pasta eller tapas. Eftersom deres menukort i forvejen er begrænset, efterlader det os med meget få valgmuligheder ift. hvad vi gerne vil have at spise (godt man ikke er kræsen).
Min mand får ret hurtigt sin forret (jeg nøjedes med to retter), og den er ganske udemærket, så vi glæder os til næste ret. MEN kommer til at vente 45 min!!! på hovedretten (ikke fedt for mig, som efterhånden var ret sulten!). Slem er min skuffelse derfor, da jeg opdager, at vores sovs er brændt på! Den smager virkelig slemt, men jeg orker ikke at vente 45 min. på en ny ret, så jeg spørger bare tjeneren, om hun ikke er sød at få kokken til at lave en ny sovs. Hun kommer tilbage med et bæger ny sovs men gør mig opmærksom på, at det er den samme sovs, da den er den de har, som de bruger til det hele?! Så ingen sovs til maden, hvilket var ret svært at undgå, da den var ud over det hele - øv. Derudover var der alt for meget kød til alt for lidt tilbehør. Da vi har bestilt dessert, kommer de med en forkert dessert i første omgang. Da vi beder om at få den rigtige dessert, får vi "det søde punktum", som bl.a. består af en mazarinkage, en rababertrifli og skyr-is. De to sidstnævnte smager fint, men mazarinkagen var noget af det mest tørre, jeg længe har fået. Eller dvs. ikke engang tørt, men tørt og "vådt" på en måde som får en til at tænke på, at de har ladet mazarinkagen stå i en uge, og derefter gjort den våd for at få den til at række længere... Var meget skuffet over besøget og ville have følt mig noget så snydt hvis vi selv skulle have betalt samtlige 700 kroner som besøget kostede. Nu kunne vi "nøjes" med 225 for drikkevarer og den dårlige dessert til min mand. Kan slet ikke forstå hvordan Ministeriet er blevet nomineret til årets spisested 2012 og kan kun fraråde folk at besøge stedet.

28 juli 2011 00:00

1 1 5
Jeg er efterhånden rasende over alle de elendige cafeer der oversvømmer Aarhus - især de cafeer der lever højt på deres beliggenhed og derfor mener de kan byde gæsterne næsten uspiselig mad!
Sådan en cafe er ministeriet - ihvertfald når det gælder brunch:
Havde fået et gavekort på 2xbrunch der i Aarhus bl.a kan benyttes på Ministeriet.

Min veninde og jeg fik 2 brunchtallerkner hvor stort set alle komponenterne smagte gammelt.
kagen, æggeretten og rejerne smagte som om de havde overskredet sidste salgsdato og/eller smagte af køleskab - dvs lavet mindst dagen før og stået uden dække. AD! Til gengæld var æggene HELT RÅ og dem returnerede vi. ('de kan ikke engang koge et æg' bemærkede nogle gæster ved nabobordet) Syltetøjet (angiveligt hj.lavet) var hvine surt, tylmælken lunken og rejerne var helt sikkert frostrejer optøet dagen før! Simpelthen under lavmålet når man skal betale 105 kr.
Frugten var det eneste positive og brødet kunne gå an. (derfor 1 mango)

Derudover bliver jeg også lige nød til at give et surt opstød over betjeningen på Ministeriet: ALTID for lidt personale, der ofte er meget ungt. ALDRIG kan man finde ud af om man skal gå ind eller om de kommer ud og tager imod bestilling. Ofte stresset betjening og ofte lang ventetid.

Der skal dælme strammes op i Aarhus! Tag jer nu sammen og lav noget mad I kan være bekendt!Også selvom gæsterne næsten giver sig selv grundet beliggenheden på Klostertorv
Tak.

05 juli 2011 15:48

1 5 5
Fik en tidlig frokost - ikke mange mennesker i cafeen da jeg kom kl. 10.30, men kom efterhånden en del både ude og inde. Sød og smilende betjening der havde styr på tingene.
Fik omelet med bacon, serveret med rugbrød, italiensk brød og en lækker, ikke almindelig salat bestående af blandede salatblade, marienret peberfrugt/løg og sorte bønner. Et stort plus, i stedet for standard tomat/agurk, dåsemajs og do. feta! Omeletten var stor - måtte levne - men perfekt stegt, og der var masser af perfekt sprødstegt bacon (4-5 skiver).
En lille superlækker croissant til kaffen, og dages smoothie var lækker i varmen. Har endnu ikke prøvet Ministeriet om aftenen, men skal snart ind at prøve en burger - den lyder lækker - har været der 3 gange til frokost, og hver gang samme super flinke og rolige betjening, også når der er tryk på, og maden er i top!

02 juli 2011 18:55

1 1 5
Mon ikke det er på tide med en ministerrokade på ministereit, for her er da virkelig ikke styr på noget.

Det startede med en bordreservation, der var blevet væk for personalet, efterfulgt af 40 minutters ventetid, før vi fik så meget som en kop kaffe.

Fair nok, det kan jo ske, det var trods alt en travl lørdag. Med men på det skøre ministerie, er den slags små bommerter kun begyndelsen på komedien!!

Vi havde et gavekort på 2 gange brunch plus to glas cava. Vi bestilte hertil ekstra en kop kaffe og en kop caffelatte.

Efter de fyrre minutters ventetid, kommer tjeneren så med to kopper kaffe. vi gør dem opmærksomme på, at den ene kaffe skulle have været en kop Latte. Tjeneren beklager og henter en latte i stedet. Fint nok, de havde fået byttet om på nogle bordbestillinger, men havde styr på det nu, ingen grund til at dobbelttjekke ordre eller noget.

Når vi venter lidt mere, ventetiden benytter jeg til selv at rende hen og skaffe sukker til min latte.

10 minutter senere kommer vores brunch så - eller der kommer to gange brunch, for den ene af dem stemmer slet ikke med det vi havde bestilt. Det er så nu det bliver rigtig sjovt. I stedet for at tilbyde at bytte vores brunch til den rigtige, beslutter personalet i stedet at give os kaffen gratis. Godt godt så.

På nuværende tidspunkt, finder vi ud af at de to glas cava, der skulle medfølge brunchen, som der stod på gavekortet mangler. Vi gør tjeneren fra før opmærksom på dette. Og nu konstaterer tjeneren så, at hun troede vi ville have kaffe i stedet for cava.

Godt udregningen er nu, at vi fik gratis kaffe fordi vi ikke fik den brunch vi havde bestilt, efterfølgende finder vi ud af den gratis kaffe i virkeligheden var den cava, vi havde betalt for *huh! kigger sig forvirret omkring*.

Vi spiser vores mad, som faktisk smagte rigtig fint. Hvis ikke det havde været for den ufatteligt dårlige service, ville jeg nok være kommet igen på ministeriet. 1 mango herfra.

18 juni 2011 20:23

1 4 5
Med bordbestilling lørdag aften 18.30
Meget hyggeligt tema og "up to date" indretning. Venlig betjening, som hurtigt kom med brød og tilbehør.
Med voucher, som vi havde fået i gave, fik vi dejlig suppe og derefter tapastallerken. Suppen var velsmagende stærk gulerodssuppe med friskbagt brød til, serveret efter ca. 10 min. Tapas bestod af Hjemmelavet humus og stegt laks ; Andebryst og mangochutney. Altsammen lækkert og velsmagende!

Så efter at have læst alle de dårlige anmeldelser herinde, må vi konstatere at Ministeriet gjorde os positivt overraskede.
Vi besøger gerne restauranten igen :-)

18 juni 2011 20:21

1 4 5
Med bordbestilling lørdag aften 18.30
Meget hyggeligt tema og "up to date" indretning. Venlig betjening, som hurtigt kom med brød og tilbehør.
Med voucher, som vi havde fået i gave, fik vi dejlig suppe og derefter tapastallerken. Suppen var velsmagende stærk gulerodssuppe med friskbagt brød til, serveret efter ca. 10 min. Tapas bestod af Hjemmelavet humus og stegt laks ; Andebryst og mangochutney. Altsammen lækkert og velsmagende!

Så efter at have læst alle de dårlige anmeldelser herinde, må vi konstatere at Ministeriet gjorde os positivt overraskede.
Vi besøger gerne restauranten igen :-)

29 marts 2011 12:05

1 1 5
Tirsdag aften ved 20.00 tiden var jeg forbi Ministeriet med min mor, da vi ville have en kop kaffe.

Ærgeligt vi ikke valgte Café Smagløs lige ved siden af!!!!

Udenfor skiletede de med tilbud på kaffe og kage, men da vi ville bestille, var det åbenbart et tilbud som kun gælder om dagen. Hvorfor får man så ikke fjernet skiltet??
Der var ikke travlt, men vi måtte selv henvende os, da vi ville bestille og den unge tjener rørte sig ikke ud af flækken, så vi måtte nærmest råbe vores ordre op til ham i baren, hvor han stod.
Ikke umiddelbart et sted at anbefale, hvilket er en skam, for ellers meget hyggelige omgivelser.

08 februar 2011 00:13

1 1 5
En veninde og jeg var for en måneds tid siden nede og spise frokost, og må sige.. det var eddermame skuffende! for det første er priserne samme niveau som var det åen. Desværre er maden ligeså elendig.

efter 40 min. (!!!) ventetid fik vi vores mad, det skal lige siges at der ikke var det mindste travlt på stedet da vi var der
Jeg selv fik deres burger som foruden at være kedelig og trivial også var meget lille!
min veninde fik en meget kedelig og igen ret så lille salat med laks og nødder..

maden kombineret med ventetiden og pris gør at jeg på ingen måder kommer igen!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ministeriet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×