Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Misu - Det Japanske Køkken

Åboulevarden 64, 8000 Århus
30anmeldelser

Misu - Det Japanske Køkken opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 30Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 januar 2016 18:08

1 1 5
Anmeldelsen skrives på baggrund af at jeg IKKE har spist på restauranten. Forklaringen lyder som følger. Min kæreste og jeg bliver lokket ind fra åen af et flot skilt med lækker og indbydende sushi afbilledet. "Sushibuffet 98 kr" står der. Fedt! Vi går ind og får bord. Bestiller drikkevarer. Går direkte til buffeten. Udover at der ikke er plads til særligt meget sushi, så var der ingen sushi. Det var idéen om en buffet af sushi, vi var blevet solgt, så jeg går ned til disken for at annullere vores bestilling. Det tager værtinden ikke videre pænt, hun svarer faktisk på grænsen til flabet og noget i stil med "Jeg ved at der kommer ny sushi lige om lidt, så der er ikke noget med at der ikke er noget sushi!" Okay, vi stiller os hen og venter. Efter nogle minutter kommer hun selv og stiller 10 stk "sushi", altså som i den tarveligste undskyldning for sushi, vi nogensinde har set. Der bruges dåsetun og indbagte rejer. Og avocado og agurk. That's it. Der bliver fyldt op ad flere omgange under vores besøg, og dét er altså udvalget. Intet frisk og i hvert fald intet råt. Pånær det grønne naturligvis. Der er muligvis mayo i makirullerne? Men der stopper variationen også. Min kæreste spiser af buffeten, jeg gør ikke. Det, som han kan udmelde, er at maden ikke smager af så meget. Trist...

26 juli 2014 12:25

1 1 5
Føj en klam service vi har fået. Vi har lige været derinde for at få noget mad. Så bestiller vi en kande vand og får 5 glas. Vi kom til at tabe det ene og vi beder derfor pænt om et nyt. Der kommer så en tjener ud, ung kvinde omkring 20erne, med et mini glas. Det skal bare siges at de første glas vi fik var af almindelig størrelse, mens den hun kom med svarede til en man kunne drikke ekspresso af. Sådan virkelig lille. Jrg spørger så om jeg ikke kan få et på størrelse med de forrige og får klasket et "normalt giver vi kun den små størrelse"... Undskyld men hvad? Så kunne de have givet de små fra starten istedet. Irriterende tog hun imod glasset og vi fik aldrig det glas hun bildte os ind at hun vil hente. Efter et kvarter går min moster ind efter nogrt mad og hører så at den unge tjener gik hen til en anden tjener og sagde at vi spiller snobbet og prøver at virke rige... Det værste var at hun ikke engang havde nosserne til at sige det på dansk men skulle sige det på vietnamesisk uden at vide vi egentlig godt forstod det hun sagde. Føj en service. En ting er at hun ikke kommer med glasset men at hun istedet for at gøre sit arbejde kan gå hen og bagtale en kunde. Det ikke fordi vi spiser gratis eller noget. Vi betaler penge. I princippet ingen kunder ingen løn til hende, så at hun kan tillade sig at opføre sig sådan overfor en kunde. Klamt. Kommer aldrig tilbage hertil og kan bestemt ikke anbefale det.

29 september 2013 03:59

1 2 5
Jeg var på Misu til frokostbuffet. Buffetten er fin til prisen, men maden var kold og betjeningen var ikke just imødekommende. Bla. fik en tjener skæld ud af chefen (?) foran os, for ikke at have taget vores glas vand hent til bordet. Ubehageligt. Jeg er ikke imponeret over maden og deres sushi er en katastrofe. Dåsetun i sushi? Ad. Plusserne er den billige pris og beliggenheden.

19 juli 2011 00:15

1 4 5
MIg og min mand har været på Misu, det været en rigtig god oplevelse. De ansatte er utroligt søde og servicemindede og lokalerne er meget stemningsfulde.
Maden rigtig god. Man kan smage, at råvarerne er i orden, ventetiden fra bestilling til servering er korte'.

I det hele taget en rigtig god restaurant, som varmt kan anbefales.

18 juli 2011 22:44

1 5 5
Vi var hos Misu, mig og min kæreste og fik rent faktisk en rigtigt god oplevelser der.Vi fik sushi og griller oksekødspyd, det smagte vildt godt. Betjening var godt, personale var smilende og søde. De gav os en super oplevelser, og det bliver ikke sidste gang hvor vi kommer og spiser der. Det kan anbefales til andre.

18 juli 2011 22:36

1 5 5
Mig og min veninde var på Misu for at få noget sushi.. Det var en hyggeligt sted, sushi var gode, og deres personale er meget venlig og smilende. De gav os en super oplevelser på Misu.Stedet kan anbefales til andre.

18 juli 2011 22:33

1 5 5
Mig og min veninde var på Misu for at få noget sushi.. Det var en hyggeligt sted, sushi var gode, og deres personale er meget venlig og smilende. De gav os en super oplevelser på Misu.Stedet kan anbefales til andre.

01 juli 2011 10:22

1 1 5
Denne restaurant findes reelt ikke mere - men de har tilsyneladende kun ændret deres skilte på facaden - Jeg troede der var tale om en ny resturant.

Dragen Restaurant og Café hedder nu Miso.

Egentlig havde jeg forberedt mig på at skrive en halv-acceptabel anmeldelse af stedet - men er nu "kommet på bedre tanker".

Jeg har fået sushi på stort set samtlige restauranter der laver det i Aarhus, og ville også prøve Misos præstation indenfor området da de jo kalder sig selv for en restaurant med Japanske og Kinesiske specialiteter.

Efter at have bestilt sushi (8 nigiri og 4 maki), og min kæreste fik en kyllingesalat, så fik vi lov til at vente 40 minutter på at det blev serveret. Men gode ting er jo værd at vente på - så ikke så meget der.

Umiddelbart havde jeg et fint indtryk af stedet, selvom jeg fra første øjeblik kunne mærke at betjeningen var 'mangelfuld' hvis ikke decideret uprofessionel.

Vi bad om et bord til to, og det var ikke noget problem. Så vi spurgte "hvor kan vi sidde?" .. "Hvor som helst!".. øhm, ok - vi kan da sikkert godt finde en plads - men er det ikke et dårligt signal at sende at du som tjener ikke på nogen måde er bekymret for om vi som kunder tager et bord til 4, hvis vi kun er 2 ? Der fik jeg allerede et ret vigtigt signal om at noget var galt her..

Jeg slog det hen og ventede på min mad. Og da jeg fik det bestilte var jeg positivt overrasket. Det var flot præsenteret og fremstod som om det var lavet af nogen der faktisk kan finde ud af at lave sushi.

Smagen var ganske OK, men der kom ret hurtigt nogle ridser i lakken. Flere af mine Nigiri stykker var skåret forkert eller dårligt, så kødet havde "sener" man næsten ikke kunne bide over - og det er ok, det KAN ske, selvom det ikke burde ske.

Og egentlig var det ikke så meget at maden ikke var perfekt der var mit daværende største ankepunkt - det var reelt de to unge piger som mente at deres samtale var mere vigtig end kundernes evne til at tale sammen mens de spiste. Og desværre var der ikke kun tale om nogle få tilfælde.. det var en konstant irritation under middagen at der var 'knæver' i baren mellem tjenerne.

Jeg forlod stedet med en ret skuffet fornemmelse af Miso / Dragen (Dragen logoet sidder i øvrigt stadig på vinduet, halvt pillet af) - selvom maden var ok til prisen.

Nu er det så dagen efter - og nu begynder Mangoerne seriøst at svinde ind. For jeg er blevet madforgiftet hos Miso / Dragen Restaurant og Café. Og vi taler en galopperende madforgiftning som man kun får af kontamineret fisk og skaldyr - og det samme er min kæreste, som fik en helt anden ret end mig.

Tør man spørge hvordan det er lykkedes "kokkene" at forgifte to helt seperate retter? Vaskes der hænder efter man har været på toilettet?

Puha.

31 marts 2011 13:09

1 1 5
Nu er der gået et par år siden min sidste anmeldelse og jeg har nu endelig fået prøvet en af Dragens famøse China bokse.

Igen undrer jeg mig over betjeningen. Jeg blev totalt ignoreret i flere minutter, hvor der var overskud af personale. Altså hvad laver det?
Næste undring kom ved deres boks tilbud:
Lille boks, 32 kr, 3 forskellige ting.
Stor boks, 64 kr, 5 forskellige ting....øh hvorfor kun 5??

Udvalget er ikke særlig stort. Jeg fik nudler, indbagte rejer og noget oksekød med kartofler....mange kartofler. Faktisk var der hel 7 kartofler i min lille boks, så der var ikke rigtig så meget af det andet. Jeg sukkede, men betalte og gik hjem med min mad. Skuffelsen var stor. Alle mine kartofler var rå indeni!! Ad! Man kunne ikke engang stikke en gaffel i. Ud med dem og så havde jeg ca 40 % china box tilbage, hvoraf det meste var sursød-sovs, som i mellemtiden havde skilt mine indbagte rejer ad. Smagsoplevelsen var som sådan ok, men mæt blev jeg på ingen måde. NU kommer jeg der i hvert fald ikke igen!

22 juli 2010 14:40

1 5 5
Mit indtryk af Dragen Café og Restaurant er, at buffeten indeholder mange spændende kinesiske retter. Desuden har jeg smagt en dejlig eksotisk thailandsk suppe på Dragen.

Jeg ved ikke, om sushi og maki er med i buffetens pris.

Jeg giver Dragen Café og Restaurant mine varmeste anbefalinger. Priserne er perfekte i forhold til madens kvalitet.

Personalet har altid ydet et top-serviceniveau.

Med venlig hilsen

Madeksperten

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Misu - Det Japanske Køkken

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×