Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Pearl India

Fredensgade 46, st., 8000 Århus C
27anmeldelser

Pearl India opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 27Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

26 november 2013 07:24

1 1 5
Puha.. Hvor skal man dog starte ?

Dårlig mad, dårlig betjening, dårlig stemning eller at de kun ønsker kontanter ?
Ejeren her er vel nok blandt Aarhus s mest sure forretningsmand.
Det er som om han ikke har lært noget af de år han har levet her. Hans aggresivitets mønster minder meget om de indere man ser i eksempelvis Spanien og Qatar.

Maden er absolut ikke indisk. Jeg har vel spist i sammenlagt 8-9 indiske restauranter og laver det også sommetider derhjemme, men det er de retter man hurtigt gør klar. En skala fra 1-10 ligger maden til en 1'er.

Jeg følte det var mad som var 3 dage gammelt og bare blev varmet op.

Jeg kunne ej betale med dankort selvom det stod udenfor og han havde en maskine.
Det lugter af sorte penge.

29 august 2011 22:12

1 1 5
Aldrig har jeg fået en så smags-forladt Chicken Masala!

04 juli 2011 20:10

1 3 5
Vi var 4 personer som valgte at spise på pearl india. Derfor valgte vi 2 forskellige menuer; A og D.

Maden smagte rigtigt godt og var krydreret lige tilpas eftersom vi valgte at sige til tjeneren at maden godt måtte være lidt stærkt.

Betjening var okay og stemning var passende med lidt indisk musik( går jeg udfra).

Priserne på maden var okay, da vi alle kunne overskue det på et su-budget.

Jeg vil helt klart anbefale stedet, men Det er helt klart maden der lokker os til at komme igen

30 juni 2011 21:49

1 1 5
Dårlig oplevelse både mht. mad, betjening/service, omgivelser og ubehaglig lugt. Derfor ingen stjerner!

Jeg var derude sammen med 3 andre veninder en torsdag aften. Så snart vi kommer ind i restauranten bliver vi mødt af en grim lugt, der hersker over hele lokalet. Maden var ikke helt som forventet. På trods af at det er et billigt sted, så smagte maden slet ikke indisk og risen var kold.
Tjeneren, som talte samme sprog som mine veninder og jeg, havde fået ondt i røven over det vi talte om (noget af det var kritik af maden) og at vi måske var lidt højttalende (der var dog ingen andre kunder der brokkede sig over det). Da vi havde knap nok spist halvdelen af vores mad og vil have det pakket ind, så vi ku' få det med hjem, kommer den samme tjener og begynder at skælde os ud over vores kritik af maden, og nævner at hun, kokken og de andre tjenere kan høre og se os på videokamera, som de i øvrigt har i lokalet, på et andet sprog end dansk. Det hele ender med, at den samme tjener inden, vi når at komme ud af døren, råber til sin medtjener om at vi ikke er velkomne i restauranten nogensinde igen, og dette råber hun gennem lokalet på det andet sprog, dvs. ikke dansk, således ingen af de andre kunder kunne forstå, hvad der foregik.
Så denne restaurant kan slet ikke anbefales!!!

15 juni 2011 10:54

1 2 5
Vi bestilte en menu - suppen var rigtig god, men tandoori chicken mindede mest af alt om et stykke lår/overlår som var krydret med tandoori krydderi og kommet i ovnen og absolut ikke hvad jeg forstår ved tandoori chicken som jeg har fået serveret det på indiske restauranter andre steder. Chicken curry var okay, men ikke noget særligt. Maden var billig, måske for billig faktisk, for havde gerne betalt mere for en bedre kvalitet. Betjeningen var sød og venlig.

27 januar 2011 20:26

1 2 5
Jeg har sat kryds til at jeg vil anbefale stedet. Det har jeg gjort fordi maden faktisk var ok. Jeg havde ikke de store forventninger til maden pga. de anmeldelser der har været, men hele helhedsindtrykket var fint. Vi var et bord på seks personer, som alle bestilte 6 forskellige retter. Det var smart, for så fik vi smagt lidt af hvert. Tjeneren var sød og servicemindet, men deres chai te, var direkte klam. Den smagte af kondenseret mælk, og kaffe??! Maden er billig ( 120.- for en ret og te) så man for det man betaler for, men så heller ikke en krone mere:)

26 januar 2011 19:51

1 3 5
Elsker indisk mad, især tibatibrød. Vi tog en menu, men det fortrød jeg, da jeg endelig bedst kan lide kylling og brødet.

Maden var RIGTIG stærkt, (karryretterne), og lidt for stærkt til vores smag, selvom vi godt kan lide stærkt mad normalt.

Men jeg kommer helt sikkert igen engang, hvor jeg igen vil bestille brødet og kun kylling næste gang :O) uuuhmm

Det er maden, der virkelig er mums. Betjeningen var den dårligst, vi nogle sine har oplevet. Det var så slemt, at vi næste syntes det var helt komisk. Der var ikke et smil på læben, hos den unge pige tjener. Tror måske det var en datter i familien, men tror bestemt ikke hun gad at arbejde der en lørdag aften.

Ikke engang ved betalingen, kom der et smil, eller tak for i aften. Utrolig dårlig service, men OK - maden var god og prisen rigtig fin.

Bestil bord i god tid, da der var mange denne aften.

23 januar 2011 20:39

1 1 5
Jeg har tidligere spist på Pearl India flere gange, hvor jeg havde en okay oplevelse, men efter mit sidste besøg tvivler jeg på, at jeg nogensinde vil komme der igen. Det var en katastrofe fra ende til anden

Vi var en større flok, som kom fredag aften. Restauranten var helt fyldt, men vi havde på restaurantens anmodning bestilt maden på forhånd og forventede derfor, at der ikke ville være ret meget ventetid. Efter næsten 1½ times ventetid fik vi endelig vores mad, og det var en ualmindelig skuffende oplevelse. Betjeningen glemte helt maden til den ene gæst i selskabet, maden var generelt kedelig og intetsigende, og som prikken over i'et dukkede flere af retterne i vegetarmenuen aldrig op.

Betjeningen var hele aftenen yderst mangelfuld. Der var generelt meget ventetid på alt, eftersom personalet tydeligvist var underbemandet, og tjenerne skiftede hele tiden, så resultatet var, at ingen havde styr på bordene. Til sidst opgav vi simpelthen at bestille dessert og kaffe og gik derfra i yderst skuffet tilstand. Prislejet er ganske rimeligt, men oven på den oplevelse er det meget tvivlsomt, at nogen af os nogensinde vil komme der igen.

05 december 2010 19:16

1 3 5
Pearl India er et fint sted, når man tager prisen i betragtning. Det er et rimeligt billigt sted, og jeg synes maden er rigtig fin. Dog er selve resturanten ikke så spændende, og kunne måske ha' godt af at blive renoveret en smule ;)
Og så burde de også lave døren, der ikke lukker af sig selv, var oppe og lukke den 3-4 gange... irriterende. Fin betjening. Alt i alt et fint sted!

24 september 2010 22:57

1 4 5
Har besøgt Pearl india idag...
Bestilte menu F som kun kan anbefales, det smagte fantastisk. Betjeningen var også okay 2 søde piger. Stemningen var stille og rolig, måske manglede der lige det sidste lille plus, selve restauranten kunne godt trænge til en lille renovering...
Alt i alt en god oplevelse..Og taget prisen i betragtning, ja så får man vel hvad man har betalt for......Vil helt sikkert anbefale restauranten til andre....Kommer også igen....;0))

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Pearl India

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×