Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Perron

Europaplads 10-14, 8000 Århus C
32anmeldelser

Perron opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 32



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 februar 2011 21:36

1 4 5
Min kæreste og jeg var på Perron en lørdag aften. Vi havde før besøget læst meget negativt om stedet her på mangospot, men valgte alligevel at give det et forsøg. Her blev vi glædelig overrasket og synes bestemt ikke stedet fortjener den dårlige omtale det har fået herinde.
Der var varmt og romantisk med god afstand mellem bordene. Dette havde dog ikke den store betydning denne aften da der ikke var ret mange i restauranten.
Maden var udsøgt og vel tilberedt. Bøffen var stegt perfekt, dog spurgte de mig ikke hvordan jeg ønskede den stegt.
Eneste negative vi har at sige er, at vi bestilte et glas vin til hovedretten som vi måtte minde tjeneren om, trods dette var en meget stille aften med kun 4 par i restauranten.
Stedet kan anbefales.

29 april 2010 23:20

1 1 5
Det er mig virkelig ubegribeligt, hvordan denne restaurant kan få så gode anmeldelser. Eneste forklaring må være at en betydelig del af anmeldelserne må komme fra restauranten selv... (i den forbindelse lidt underligt hvordan hovedparten af de gode anmeldelser er skrevet af personer, der kun har anmeldt én restaurant!!)
Efter et tabt væddemål til kæresten (sjovt nok er det altid mig der taber :/) havde jeg denne gang inviteret hende på Perron - alene fordi restauranten havde fået gode anmeldelser her på siden.
Vores store forventninger blev slet ikke indfriet! Vi fik en bøf på sten, der som sådan havde været ok, hvis ikke det var fordi min kærestes bøf havde en sene, der reelt gjorde den umulig at spise. Vi bad derfor naturligvis tjeneren om en ny - men han kom dog kort tid efter tilbage med samme bøf med besked fra kokken om at "sådan var det altså engang i mellem og det var der i øvrigt ikke noget at gøre ved..". En meget utilfredsstillende behandling som resulterede i et vildt dårlig indtryk af stedet.
Der findes så mange andre helt fantastiske restauranter i Århus, hvor man for samme beløb får både lækker mad og en udsøgt betjening!
Så helt sikkert et sted vi aldrig aldrig aldrig besøger igen!

18 april 2010 16:35

1 1 5
Jeg var på Perron med min kæreste til "champagne lørdag". Vi fik 2 forretter (laksetatar og cappacio) og en hovedret (steak på lavasten). Retterne levede på ingen måde op til det som stod i menukortet, og dele af tilbehøret manglede. Dette blev der ikke engang gjort opmærksom på da vi betilte. Maden var generelt utiltalende og dårligt tilberedt med dårlige råvarer (billig salat, dårlig parmesan ost). Yderligere betalte vi 60 kr. for vand på trods af at vi havde bestilt vin.

Konklusion: dårlig mad, generelt uopmærksomme tjenere som end ikke kunne huske hvad vi havde bestilt da vi skulle betalte. Jeg vil derfor direkte fraråde derfor folk at tage derind.

PS. DE 5 NEDENSTÅENDE ANMELDELSER ER IDENTISKE, HVILKET TYDER PÅ AT RESTURENTET SELV HAR SKREVET DEM. DETTE SIGER ALT OM HVAD DET ER FOR ET STED.

22 marts 2010 13:09

1 5 5
Jeg var til toscansk vinaften med min kæreste, og sikken en dejlig oplevelse.

Aftenen var bygget op omkring danske, men bosiddende i Italien,Lene, som levende og inspirerende fortalte om sin vinproduktion.
Dertil havde kokken kreeret en menu til lejligheden, som gik hånd i hånd med vinen.

En utrolig hyggelig, lærerig og inspirerende aften i en dejlig intim atmosfære.

22 marts 2010 13:09

1 5 5
Jeg var til toscansk vinaften med min kæreste, og sikken en dejlig oplevelse.

Aftenen var bygget op omkring danske, men bosiddende i Italien,Lene, som levende og inspirerende fortalte om sin vinproduktion.
Dertil havde kokken kreeret en menu til lejligheden, som gik hånd i hånd med vinen.

En utrolig hyggelig, lærerig og inspirerende aften i en dejlig intim atmosfære.

22 marts 2010 13:06

1 5 5
Jeg var til toscansk vinaften med min kæreste, og sikken en dejlig oplevelse.

Aftenen var bygget op omkring danske, men bosiddende i Italien,Lene, som levende og inspirerende fortalte om sin vinproduktion.
Dertil havde kokken kreeret en menu til lejligheden, som gik hånd i hånd med vinen.

En utrolig hyggelig, lærerig og inspirerende aften i en dejlig intim atmosfære.

22 marts 2010 09:53

1 5 5
Jeg var til toscansk vinaften med min kæreste, og sikken en dejlig oplevelse.

Aftenen var bygget op omkring danske, men bosiddende i Italien,Lene, som levende og inspirerende fortalte om sin vinproduktion.
Dertil havde kokken kreeret en menu til lejligheden, som gik hånd i hånd med vinen.

En utrolig hyggelig, lærerig og inspirerende aften i en dejlig intim atmosfære.

22 marts 2010 09:40

1 5 5
Jeg var med min kæreste til toscansk vinaften på Perron, og sikken en oplevelse!

Aftenen var bygget op omkring danske, men italiensk bosiddende, Lene, som selv producerer vin i Toscana. Hun fortalte levende og inspirerende om sin vinproduktion, og vinen blev suppleret rigtig godt af maden, som kokken havde kreeret specielt til begivenheden.

En fantastisk hyggelig, lærerig og dejlig aften i en dejlig intim atmosfære.

14 marts 2010 11:56

1 2 5
Jeg var på Perron med min kæreste. Begge vores forretter var udmærkede (muslinger og laksetater) uden at være fantastiske. Til hovedret fik vi begge oksefilet, som blev serveret på en varm sten, der bevirkede at et stykke kød som i forvejen var sejt og kedeligt blev endnu mere træls jo længere tid det havde ligget på den varme sten. Dertil var nogle rynkede kartofler og noget ikke særlig fantastisk tilbehør. Desserten (crème brûlée) var fin. Derudover synes jeg personligt at det er dårlig service når den eneste måde at få vand på er ved at give 56 kr for en flaske. Samlet absolut en af de dårligste madoplevelser jeg har haft i Århus.

14 februar 2010 14:34

1 2 5
Min kæreste og jeg havde glædet os længe til et besøg på Perron, da vi kun havde hørt gode ting om stedet. Men da vi så i går aftes tog derned for at spise blev vi desværre slemt skuffede.
Vi ville have tre retter hver, og da vi ikke er så meget til dessert fik vi to forretter og en hovedret hver. Den første forret var laksetartar. det eneste tilbehør til laksen var noget halvgammelt babyleaves salat mix (det man køber i netto for 10 kr) og noget meget besk og bitter soya. laksen var sådan set fin nok, bortset fra at den smagte kedeligt, men manglen på tilbehør gjorde det til en trist oplevelse. desuden havde vi ikke fået hverken vand eller brød da vi fik serveret den første forret. Den anden forret var cappacio, igen var det eneste tilbehør noget trist mix salat. cappacioen var overhældt med en meget kræftig hvidløgsolie og dårlig parmasan. igen, ikke en ret god oplevelse. Vi havde bestilt rødvin til hovedretten, men det havde tjeneren åbenbart glemt, og vi måtte bede om det. Jeg fik and og kæresten fik steak. kødet var sådan set fint nok, min and var noget rød og det ar tydeligt at kartoflerne havde ligget meget længe. Men det største kritikpunkt er de varme sten kødet bliver serveret på. stenene er super varme og kødet steger derfor videre efter det er blevet serveret, det var fint nok da min and var meget rød, men det resulterede i at kærestens steak hurtigt lå og blev tør og trist, og da man ikke havde nogen tallerken var der ikke noget sted at flytte kødet hen. Da vi så skulle betale blev vi endnu engang ubehageligt overrasket: selvom vi havde købt vin tog de 56 kr for en flaske vand, det synes jeg er rigtig dårlig service, specielt da vi ikke fik valget mellem dyrt designervand og almindeligt vand til vores vin. Alt i alt havde vi ikke nogen god følelse da vi gik fra restauranten, og det er en skam da stedet er rigtig fint.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Perron

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×