Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Pinds Cafe

Skolegade 11, 8000 Århus
3anmeldelser

Pinds Cafe opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 maj 2007 17:34

1 4 5
Jeg besøger Pinds Café, når jeg skal til forestillinger i Århus Teater. Cafeen har en afslappet, hyggelig atmosfære. Personalet er høfligt og venligt. Madvarerne og drikkevarerne er af god kvalitet. Priserne er yderst rimelige. Pinds Café er et af de få steder i Århus, hvor man kan nyde en Armagnac til kaffen. Jeg kan anbefale dig at medbringe din date på cafeen.

17 maj 2007 12:49

1 4 5
Var på Pinds cafe lørdag d. 12. maj. Dejligt at slippe væk fra Puls Festival som må være århundredets dårligste koncept. Hvad er det for vilkår at give musikken - dens udøvere og publikum? Smækkys my ass.
Nå, men sultne, forfrosne (og lidt småfulde) ankom vi til Pinds cafe, hvor tjeneren var den sødeste og pariserbøffen den dejligste.
Tærten var måske lidt blød, men til gengæld tallerken stor og kaffen ad libitum røg ned kop efter kop.
Ældre mænd spillede klaver, ugens øl var belgisk, ved sidebordet talte de højt og intimt. Alt i alt er helt forrygende herlig aften.
Og ja, hvis jeg var din date ville de ternede duge og den lidt støvede atmosfære gøre mig vild i varmen!

19 marts 2007 20:35

1 4 5
Vi spiste frokost på Pinds Café i lørdags, og det var en rigtig god oplevelse. Skønt, at fru Pind er vågnet op fra graven, og at hendes klassiske Århus-etablissement er genopstået. Der er hyggeligt og i øvrigt en rar atmosfære, der emmer af god tid og afslappet stemning. Rart.

Caféens - eller værtshusets, som det retteligt er - spisekort lover ikke mere, end kokken kan holde. Der er tale om dansk mad, der er enkel og veltilberedt.

Vi fik to gange dansk bøf og to gange mørksej. Hakkebøfferne var enorme og i øvrigt både saftige og velsmagende. Fisken havde selskab af lækker garniture - og dagens eneste svaghed: Helt løse ris, der desværre kom uden den sovs, der kunne have gjort det hele til en gennemført lækker oplevelse.

Med masser af fadøl, hvidvin og danskvand samt efterfølgende kaffe løb det hele kun op i 610 kroner for fire personer. En god oplevelse på Pind's Café. Velkommen tilbage, Elna Pind!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Pinds Cafe

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×