Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Rar Bar

Jægergårdsgade 71, 8000 Århus
25anmeldelser

Rar Bar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 25Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 januar 2015 21:21

1 4 5
Vi hade bestilt Rarbars nytårs menu og den passet godt til det. Smagt godt og var nem at tilberede, og rigeligt til at man blev mæt.

13 april 2012 23:09

1 2 5
Betjeningen var venlig og effektiv.
Jeg købte en "Rar Bar Burger" og min veninde en "Burger Bål". Begge burgere er beskrevet som "250 gr. rørt kød". Jeg har ALDRIG fået så dårlig kød. Det var fuldstændig som det frosne hamburgerkød man køber i et supermarked. Helt mørkt, uden nogen form for 'kødtekstur' og så var det nærmere kogt end stegt. Desuden føler jeg, at der skal være mere end én skive tomat, to skiver agurk og rødløg i en burger til 110kr.

28 august 2011 21:46

1 2 5
Fik en burger... kartoflerne var kogte. Normalt ville jeg have forventet dem (ovn-, friture- )stegt i en eller anden form. Kedeligt. Dertil en mayonnaise som smagte som noget fra tube. Lidt ulækkert. Til prisen er det for sjusket efter min mening. Betjening var kølig og en lille smule jeg-er-det-fede-pis arrogant. Jeg kommer ikke igen, hvis jeg selv kan vælge

20 juli 2011 22:45

1 1 5
Var på Rarbar med 3 venner mandag eftermiddag. Vi var to der bestilte dagens Pasta og en der bestilte dagens suppe. Dagens pasta var carbonada, og den smagte udmærket uden det vil gå i glemmebogen.

Men potions størrelsen var sinpelthen en skænsel (der var vel knap 100g). Ved tidligere besøg har potionerne været rigelige som de skal være på en cafe (efter min mening). Men potionen var så pinlig lille at jeg spurgte den eller flinke tjener om der var noget galt med størrelsen, min var halv størrelse af min vens, som også var utrolig lille. Det mente han ikke, alt så ud som det skulle meldte han. Vi spurgte om vi kunne bede om lidt ekstra brød, så vi kunne blive mædte , det kunne vi godt, men det kom de aldrig med.

Ved betalingen nævnte jeg det igen, uden at de ville gøre mere ved det.

Jeg har ikke lyst til at besøge Rarbar igen, og vil på det kraftigste fraråde alle, men en almindelig appetit at bestille dagens ret!

26 april 2011 14:49

1 2 5
Jeg tog på Rarbar og sad i solen, skøn plet udenfor, ca. kl. 15.00.
Med kæmpe tømmermænd fald valget naturligvis på Rarbars burger og en stor cola.
Bøffen i burgeren var godtnok hjemmelavet, men havde samme konsistens som de præfabrikerede, man køber på frost :(
Burgerbollen var en eller anden hård-skorpe djævelsk dims.
Burgeren fik mig desværre til at miste appetitten, selvom jeg var MEGET sulten efter en lang bytur!
Vi havde bestilt to store colaer, 0,4 dl. En genopfyldning af de to kostede 78 kr :(
Jeg kommer ikke tilbage til cafeen.

04 april 2011 08:48

1 5 5
Var på Rar Bar til Supper Club i lørdags, det var rigtigt hyggeligt og dejligt mad.

På forhånd var jeg lidt forbeholden, vi havde jo ingen mulighed for selv at vælge hvad vi ville have at spise, men med en pris på 168,- for 3 retter, ville der være råd til en pizza bagefter hvis det gik helt galt. (det blev der ikke brug for)

Tjeneren startede med at fortælle os hvad vi skulle have at spise, hun var rigtig sød, smilende og imødekommende, det er altid dejligt at føle sig velkommen.

Til forret fik vi citronmarineret laks med en blomkåls pure, salat og brød. Det smagte rigtigt lækkert og mængden var lige tilpas.

Hovedretten bestod af oksebøf med kartoffelgratin og ristede peberfrugter. Også det smagte dejligt og vi spiste begge helt op. Jeg havde på ingen måde forventet en oksebøf til den pris.

Desserten var en mazarinkage med chokolade og tilbehøret var nødder og bær. Her havde kokken desværre været lidt for rundhåndet med citronen, men det var også det eneste minus hele aftenen.

Det var bestemt ikke sidste gang jeg besøger Rar Bar til SupperClub :)

02 marts 2011 12:02

1 3 5
I de fleste omgange har jeg været på Rarbar ifm. drinks og hygge, men har også været heldige med deres bagels og lækre tærter.
Igår var jeg så afsted med en veninde og skulle forsøge med bagels med braiseret lam.
Det viste sig at være en særdeles tam affære, selve tallerkenen og bagelsen var godt varme, men kødet var koldt..-køleskabskoldt! Tjeneren sagde at sådan skulle det være, men man kunne i det mindste have tilbudt at lune kødet eller ifm tilberedelsen tage kødet ud i god tid.. Min veninde fik en stor portion chili con carne som smagte fint og hun fik resten med hjem uden problemer.

10 oktober 2010 10:12

1 4 5
I går var jeg på RarBar med en flok veninder og blev mødt af byens sødeste betjening! Efter forgæves at finde et bord indenfor, satte vi os udenfor, vel-forsynede med tæpper, under varmelamperne og havde ikke besvær med at holde varmen - gode omgivelser og fine drinks!
Anbefales (;

05 marts 2009 17:09

1 4 5
Kom der om aftenen og dik en lækker drik i loungen mens en DJ spiller rigtig godt musik, der ikke er for højt til at man kan snakke sammen. Det er virkelig det fedeste sted i den ende af byen.

24 februar 2009 11:29

1 5 5
Var nede på Rarbar til Supper Club, lørdag aften.
jeg vil ikke beskrive konceptet da "mr. darcy" har gjort det så flot....
Vi ringet der ned torsdag aften for at bestille bord.. Der var kun ledig border til kl. 20... vi var nok lige lidt sent ude.....
selve maden og betjeningen var super god, ingen klager herfra... og vil meget gerne komme der ned igen til Supper Club...
Det eneste minus var kl. 21:30 kom der en DJ som ødelagde lidt den fede stemning der er i loungen...
Men vi kommer helt sikker tilbage til Supper Club

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Rar Bar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×