Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
19 februar 2012 23:40
Det kan siges med få ord, Dauphine er Århus´s bedste restaurante, de formår at skabe en helhed gennem mad og vin samt den gode betjening, TOP KLASSE!!!Vi fik 6 retter med vin menu.
Meget stor oplevelse og også meget insprirende menu (samt et fantastisk oste udvalg, det var dejligt at, man kunne få noget ost som, man ikke selv bare kan købe i netto) kokken kom med et stort "bræt" fyldt med oste, her kunne i selv sammensætte vores oste tallarken, efter en god gennemgang fra kokkens side. FANTASTISK det kunne man savne andre steder..
Med disse ord vil jeg give mine bedste andbefalinger til Dauphine.
08 december 2011 13:28
Var på Dauphine en aften i august sammen med en veninde, hvor vi havde en intet mindre end sublim oplevelse med forrygende mad, der serveredes med vine, der var perfekt afstemt til maden, og en fantastisk betjening. Man kan tydligt se, at tjenerne virkelig er glade for sit arbejde og bestræber sig om at give gæsterne en pragtfuld oplevelse.En varm anbefaling herfra. Dauphine er en af mine yndlingsrestauranter i Århus.
07 november 2011 19:46
Var afsted med min kæreste og vi fik en 4-retters menu. Det hele smagte dejligt, da der blev kræset for smagsløgene også med vinmenuen. Vi følte os virkelig velkommen og havde overordnet en rigtig god aften.08 september 2011 14:29
rigtig god mad,og betjening.kan varmt anbefales.
fem mangoer herfra.
Danni
25 april 2011 19:33
Jeg fik en 4 retters, og det smagte fuldstændig fantastisk, lige fra forret til dessert, og det er uden overdrivelse.Aldrig har jeg fået mad der tæskede mine smagsløg sådan rundt i ringen.
Tak!
28 februar 2011 22:48
Restaurant Dauphine er en gammel yngling. Her ved man at der altid er god mad, dejlig vin, generøse opskænkninger og venlig, samt vidende betjening.Denne gang prøvede vi hele omgangen – deres carte blanche tilbud.
Vi startede med champagne – grand cru fra Philippe Gonet – til de små snacks som kom på bordet.
Første ret var marineret laks- let og lækkert.
Anden ret var en klassiker med kammuslinger med selleri i to fortolkninger.
Tredje var foie gras med krydderkage. Den smagte lidt af jul - men overraskende godt.
Fjerde ret var ynglingsretten for os begge - braisserede svinekæber med bearnaise.
Femte ret var hovedret med okse og svampe, samt græskerpure. En tæt konkurrent til fjerderetten.
Desserten var utrolig lækker og frisk. Især vinen hertil var exceptionel - Chenin blanc hvis jeg husker rigtig.
Den søde og venlige betjening skal også nævnes. Og det at man kan se ud til køkkenet og at kokkene også gerne kommer ud og serverer.
28 februar 2011 22:47
Restaurant Dauphine er en gammel yngling. Her ved man at der altid er god mad, dejlig vin, generøse opskænkninger og venlig, samt vidende betjening.Denne gang prøvede vi hele omgangen – deres carte blanche tilbud.
Vi startede med champagne – grand cru fra Philippe Gonet – til de små snacks som kom på bordet.
Første ret var marineret laks- let og lækkert.
Anden ret var en klassiker med kammuslinger med selleri i to fortolkninger.
Tredje var foie gras med krydderkage. Den smagte lidt af jul - men overraskende godt.
Fjerde ret var ynglingsretten for os begge - braisserede svinekæber med bearnaise.
Femte ret var hovedret med okse og svampe, samt græskerpure. En tæt konkurrent til fjerderetten.
Desserten var utrolig lækker og frisk. Især vinen hertil var exceptionel - Chenin blanc hvis jeg husker rigtig.
Den søde og venlige betjening skal også nævnes. Og det at man kan se ud til køkkenet og at kokkene også gerne kommer ud og serverer.
21 februar 2011 06:31
Min kone og jeg var på Dauphine, efter at have undersøgt byens førende restauranters menukort. Vi valgte begge 6 retter med dertilhørende vinmenu. Vi blev budt velkommen med champagne og hjemmelavede snacks, og fik hurtigt serveret første fantastiske ret...Efter de 5 første retter besluttede vi os for at dele en osteanretning, hvilket absolut ikke gjorde oplevelsen ringere.
Alle retter var specielle men alligevel tilpas simple at smagsløgene kunne følge med. Vi var begge ovenud begejstrede. Vinmenuen var et perfekt match, som hele vejen igennem understøttede maden - dertil kommer, at glassene blev fyldt op under retterne, så vi aldrig manglede vin (vi fik lagt over de 6 glas der var med i menuen).
Vi kan varmt anbefale Dauphine, hvor både tjenere og kokke kræser for kunderne. Et dejligt intimt og professionelt sted, som absolut er et besøg værd!
02 februar 2011 01:50
Dauphine har længe været kendt som et af de mest driftssikre køkkener i Århus. Men lige nu sætter de trumf på om tirsdagen – som en af flere restauranter kører de et ”lokke nye kunder til /vi skal da også have fyldt restauranten på hverdage tilbud” med fire retter inkl. vinmenu til 500,- pr. kuvert.Og der er rigelig bonus for din plovmand – og noget mere end forventet.
Medspiseren og jeg var lidt forbeholdne; er det nu noget discount halløj, vi bliver jappet igennem.
Ingen grund til alarm:
Hjemmelavede saltstænger, saltmandler, kartoffelchips med en stærkt fedende og uimodståelig kryddermayo som snacks. Prøv den anbefalede aperitif: Champagne Gomet, en meget vinøs og fyldig sag, der virkelig stimulerer smagsløgene og forventningerne.
Første forret: Laks marineret i citron og basilikum, med yderst lækker løgkompot, kommenbrød – hertil en silkeblød og meget nuanceret hvid Cote du Rhône. Smukt samspil, om end laksen måske var til den salte side.
Anden forret: Driftssikker; 3 kammuslinger, perfekt stegt med anissyltede rodfrugter, knasende maltet rugbrød og en hvidvin, der var vidunderligt mineralsk og med fin citrus.
Hovedret: Duet af oksefilet; 3 velstegte skiver filet samt rillette med fortrinlig fond. Butternotch squash, creme af champignon og stegte bøgehatte. Kartoffelfondant. Stemningen stiger. Alt er helt perfekt tilberedt og spiller igen flot sammen med vinen, Sottimano 2008 (Nebbiolo).
Dessert: Puffede ris i chokolade, ananasgranité, marengs, citron og igen med den helt rigtige vin – ikke sauterne men sødme og bitterhed (Bonnard).
Som vanligt har køkkenet fokus på kvalitet, ikke overraskelser. Intet molekylært lir, men solidt fransk cuisine. Og det kan de til UG. Måske lidt forudsigeligt, men det holder 100%.
Og lad nu endelig de gode folk vælge vinen for jer – for her ligger den virkelige showstopper på Dauphine; det har de saftsuseme usædvanligt godt styr på – uanset om man bryder sig om de lange medfølgende forklaringer eller ej.
Hvis du har flere penge med, så tjek deres spiritusvogn; der findes sublim cognac/armagnac til rimelige priser.
Og lad være med at komme for sent – du/I får brug for de afsatte 2,5 time, hvis i skal nå at få hele oplevelsen ind uden stress, inden personalet går hjem (selvfølgelig er der en lille catch på så godt et tilbud).
Alt i alt svært tilfredsstillende, virkelig meget for pengene. Betjeningen var opmærksom, hurtig, smilende, seriøs, vidende.
Mmmmmh…
21 maj 2010 22:15
Vi fik tre retter og en lille forsnack. Alle retter var spændende og vellavede. Hvis man er meget sulten, så skal man måske bestille noget mere... Der var de trendy ramsløg, skovdue og en sjov dessert med danske bær af en slags. Det er en oplevelse at gå på Dauphine og vinmenuen er også et hit. Det er ikke et billigt sted, men til gengæld får man tit nogle overraskende og gode smagsoplevelser.Betjeningen er venlig og kompetent uden at være snobbet. Hyggelig indretning og sjovt at følge med i det åbne køkken.
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Restaurant Dauphine