Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
16 december 2008 13:51
Var ude og spise på WH for et par uger siden - har haft spist der før den gang wassim stod bag skuden, å nu ville mig og nogle venner se om den nye chef kunne klare mosten. Vi startede ud med nogle fremragende snack med de største og grønneste oliven. Ka ikk huske alt hva der kom på bordet, så jeg opremser bare bnogle som har brændt sig fast på hjernen. Perfekt stegt kammusling, super sprød skorpe, dejlig glasseret og så rå, men lun i midten. Fucking lovely. Pighvar med jomfruhummer, spinat og tror vidst det var hummer sifon, det var imenent, igen viste køkkenet at de bare ku få retterne til og spille sammen og at de virkelig ku stege pighvaren til bedste perfection. Til hovedret gik vi klassik og fik verdens bedste beuf bearneuse (stave), nu er jeg kæmpe fan af den ret og det er uden tvivl den bedste, det var med marv som jeg aldrig har fået det med før og det spillede max. Dejlig dessert med jule tema, krydderkage, mandarin sorbet, fremragende kardemomme is og super intens gele med et tvist af grand marnier. De får fem stjerne herfra, super god, behagelig og vigtigste, diskret betjenning. Man må sige den nye køkken chef gør det li så godt, hvis ikk bedre end wassim.15 december 2008 00:05
Super brunch14 december 2008 23:58
Det må uden tvivl være en af de bedste restaurant oplevelser jeg har haft i mit liv, ihvertfal den bedste i dk. Vi ankom til wh med den nye styrmand lasse. Vi var lidt bekymret for om kvaliteten var dalet derinde efter wassims stop, men det tar vi hatten af for, maden var af det bedste. Vi startede med snack (så lovely) og et glas dejlig kølig cava. Så kom der en lille hilsen fra køkkenet i form af en halv rå laks på citron creme og løg pure, det havde en utrolig dejlig frisk smag, fedmen fra laksen fik godt modspil fra citron og løg puren samlede det hele. Første ret var snekrabbe, blomkal og citron - andet ka ikk skrives end perfekt, derefter jordskokker i varaation med den flotteste og bedst stegte kammusling jeg nogensinde har fået, kæmpe kompliment herfra, bravo. Efter en lille pause blev vi fluks msidt ind i et nyt madeventyr i form af perfekt stegt pighvar med spinat, jomfruhummer og en grøn creme med en utrolig dyb hummer og smør smag, meget spændende. Til hovedret hoppede vi på oksemørbrad i couton, med en masse dejlig sauteret grønt, syltede bøgehatte, selleri pure, foi gras og de bedste kartofler jeg ka mindes og ha smagt. til desserten stod den panna cota overtrukket med mandarin gele, krydderkage, mandarin sorbet og den dejligste kardemomme is på super fed fløde. Dertil noget utrolig spændende, puffende chokolade.Det var en meget dyr aften hvor vi kom igennem den bedste mad og de bedste vine som virkelig var valgt specielt til retterne. Det er uden tvivl en af de bedste restauranter i dk (den bedste i århus) og den ska besøges igen. høre de har århus bedste brunch nu os
18 oktober 2008 16:14
SÅDAN.Efter et (urimeligt) langt tilløb, lykkedes det at få diverse kalenderer til at nå sammen, og vi kunne i går tage på WH. Vi blev modtaget i døren og følte os straks velkommen. Restaurationslokalet er ikke voldsomt stort, men på samme tid fornemt og hyggeligt. Der er stil over det. Flotte billeder af den Århussianske "verdensmester" Krull klædte væggene og restaurationen. Den nye "boss" på stedet, Lasse, har et klædeligt afdæmpet væsen der skaber tillid og som aftenen skred frem udstrålte professionalisme. Det er en mand der kan sit kram. Et smukt dækket bord hvor vi startede med velkomstdrink og snacks. Spisekortet blev på en rolig og god måde præsenteret og vi afgav vores bestillinger. Det blev en aften hvor vi blev "revet" rund i vinens verden og utallige smagsoplevelser. Det er her helt umuligt at gå i smagsdetaljer men vil nævne hovedpunkterne i denne gastronomiske rejse; den gik over snekrabber med blomkål og citronrørt mayo, kammuslinger, havtaske, kalvemørbrad med kantereller, en uovertruffen oksebøf med bernaise og håndskårne pommesfrit, brombær dessert og endelig en chokoladedessert. Alt til topkarakter. (Den nævnte bearnaise har jeg ALDRIG fået bedre!) Under middagen blev vi trakteret med passende mængde af forskellig vine der bare var valgt med omhu. Sluttede med en kop god kaffe. Hele aftenen var tjener og kokke oppe på mærkerne og vi fik en 1. klasses oplevelse. Godt 3 timer forsvinder på verdens bedste måde.
Betjeningen var i det hele taget "overskudsagtig" på den gode måde. venlig og imødekommende uden på noget tidspunkt at virke "overhøflige".
Prisen. JA kvalitet koster penge, og WH er i den dyre ende. Men hvad er dyrt? Man skal regne med en rund tusind-lap pr. mand m/k, men så er der også en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Rigtig god fornøjelse til alle.
Fortsat 23. marts 09.
Jeg har rygtesvis erfaret, at WH har opsagt personalet.Rigtig ærgeligt og jeg håber Lasse finder nye gode græsgange hvor vi kan få fornøjelsen af god mad og udbredt hygge.
16 september 2008 10:45
WH er fantastisk - jeg var inviteret ud med kæresten (gavekort fra min chef til en hvilkensom helst restaurant i århus) - og vi fik et brag af en oplevelse. - det er knap 14 dage siden og jeg er stadig helt væk når jeg tænker tilbage.wassimm laver helt klart noget af det bedste mad i østjylland hvis ikke i DK. - tak for at bringe verden af kaviar til mig.
10 maj 2008 15:37
På et toiletet på en lille cafe fandt jeg en brochure fra WH og stedet blev kraftigt anbefalet wh af ejeren.Og nu har jeg prøvet stedet. og jeg må sige at det til fulde levede op til forventningerne.Dyrt men utroligt flot mad. Ikke så mange dikkedarer men smukt og fantastisk velsmagende.
Næste gang bliver det med behandling inden middagen.
27 april 2008 12:36
Endnu engang en stor fornøjelse at spise hos Wasim. Forår på kortet. Springløg, østers, bøgeblade, rabarber og foie gras, lam og gammedags æblekage i krystalkugle. Kreativt som bare fanden, og gastronomisk håndværk på et plan der placerer WH blandt landets allerbedste restauranter. Vinmæssigt en udfordring og overskudsagtig på den helt gode måde. Primært europæiske vine af høj kvalitet. Legende og drillende så selv os som er i branchen skal spidse blyanten.Dyrt - Tja!, men hver en krone værd. En oplevelse der fylder og fryder i sjælen i meget lang tid.
19 marts 2008 20:40
Maden er simpelhen i særklasse.Der noget lækkert dekadent over Wassims køkken.
WH har DK's dyreste menu til 2000 kr med tilhørende vin-menu til samme pris, men så dyrt behøver man dog ikke at gå.
Jeg valgte 3 retter til 500 kr.
Der var dog nogle overraskelser, så der var mere end 3 retter.
Det var noget af det bedste jeg nogensinde har smagt.
Betjeningen derimod er særdelig kritisabel. Nu har jeg desvære en meget god hørelse og jeg kom til at overhøre nogle særdeles nedværdigende bemærkninger fra en af tjenerne til Wassim om min person. Og jeg havde overhoved ikke opført mig negativt/ubehøvlet.
I det hele taget virkede tjeneren højrøvet, uden at have den nødvendige faglige ballast, hvad et par 'test-spørgsmål' afslørede.
Jeg har senere hørt om lignende negative oplevelser angående betjeningen.
Jeg føler mig lidt som Børsens Ole Troelsø, der for nogle år siden anmeldte Falsled Kro. Den anmeldelse var også delt i 2, en sublim madoplevelse og en stærk kritisabel oplevelse med betjeningen.
Maden er ubetinget til 5 stjerner ud af 5 mulige.
Betjeningen er til 1 stjerne.
Derfor er den samlede bedømmelse 3 stjerner.
16. sept 2008 : Wassim har forladt restauranten !
http://jp.dk/indland/aar/erhverv/article1439196.ece
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Restaurant WH