Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sct. Anna

Nørrebrogade 10, 8000 Århus C
7anmeldelser

Sct. Anna opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 november 2010 15:36

1 2 5
Sct. Anna laver en middelmådig sandwich, som egentlig smager fint, men det er ikke en man husker ligesom på Fx Fredes Flyvende Tallerken.

Desuden er det ALT for dyrt!

25 juli 2010 08:23

1 5 5
Jeg har efterhånden været der flere gange og fået lidt forskelligt fra menukortet. Kalkunsandwich med spansk ost er rigtig god. Jeg bestilte den uden tørrede tomater fordi jeg hader dem. Da vi havde spist kom manden bag disken over tilbød mig en smagsprøve af de tørrede tomater og de smagte fantastiske, så nu findes der ét sted hvor jeg spiser dem :-)

Senest fik jeg en sandwich med avocadocreme og mozzarella og den smager virkelig godt.

Betjeningen har altid været fin og sidst blev jeg endda ekspederet af en flot pige som mindede mig rimelig meget om Tiffany Amber Thiesen :-D

Den får 5 mangoer for et hyggeligt sted, god is, lækre sandwiches og fin betjening.

17 januar 2010 19:21

1 1 5
Bestilte en kalkunsandwich, fik den efter 10 minutter. Meget slatne og gamle råvarer, brune pletter på salaten, tørt og kedeligt brød og de mest gennemsigtige tomater, jeg nogensinde har set. Meget skuffende. Næste gang går jeg over på den anden side af vejen til Annettes.

21 august 2009 23:10

1 5 5
Her været dernede et par gange. Hvergang er valget faldet på en med mozeralle og advokado-snaks. Fordælen det sgu et hit. Dejligt smag med en lækkert og god styrke fra hvad jeg formoder er chile. Det bliver sgu ik meget bedre. Har klart redet min dag hver gang.
Ydermere så er det nogle super søde og lækre personaler der er dernede.
Kommer igen - mange gange...

21 august 2009 13:51

1 3 5
Venlig og smilende betjening
Bestilte en med grillet kalkun, desværre var det pålæg- så synes jeg en pris på 35 ville være mere passende.
Lækkert med artiskok.
Godt mørkt brød, som ikke ridser ganen.
Ikke usædvanlig, men en fin alm. sandwich.

20 januar 2009 21:58

1 3 5
Tirsdag eftermiddag, efter en lang dag på arbejdet ”i regn og slud..” stod af ved Nørreport, og overvejede om jeg lige skulle snuppe en ”Fransk hodder” i seven eleven, eller om jeg havde nok penge til at prøve Sct. Anna, som jeg af en eller anden årsag aldrig havde været inde i. Så hurtigt på deres menukort, og da jeg var kold og træt, valgte jeg ”Provence”.
Mørkt brød.

”ja, der går lige nogen minutter..”

Stedet i sig selv er meget fornøjeligt. Kan godt lide at ejerne har valgt at gøre noget ud af udseendet, i stedet for de traditionelle sandwich bare, der generelt har en ”ind-betal-ud” politik med måske Elvis Presley hængene på vægen, og et neonskilt hvor der står ”Open” som eneste udsmykning. Det er faktisk lettere hyggeligt med blomster på væggene og bordet som er formet som en træstamme. P3 kørte i baggrunden. Måske lidt for højt, men da det kun var mig og ekspedienten der var tilstede, var der alligevel ikke behov for den store konversion.

Efter en 10 minutters tid, fik jeg min lune sandwich med ekstra salat uden ekstra omkostninger. – men det manglede også bare, da jeg betalte intet mindre end 50 kr. for den.

Men den smagte rigtig godt. Og blev rigtig mæt.
Bedste toast – Ever.

Tre store mangoer fra mig.

Men udover det, syntes jeg ikke at Sct. Anna kunne skille sig nok ud fra mængden til at være noget ekstraordinært. - og til at kunne tage så meget for en take away sandwich.

28 marts 2008 14:07

1 5 5
Sammen med Mimi - favoritstedet omkring Nørreport hvad angår sandwich. Her er der rigtig stort udvalg af friske og gode råvarer. Brødet kan vælges som lyst, mørkt og nogle gange speltbrød - her kan det mørke absolut anbefales. Udover at maden er god er der rigtig god betjening på Sct. Anna, tror det er mor og søn som har det sammen og de er virkelige flinke og rare mennesker.. Prøv eventuelt deres nr. 7 - "Provence" - smager lækkert.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sct. Anna

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×