Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sct. Oluf

Mejlgade 33, 8000 Århus C
77anmeldelser

Sct. Oluf opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 77Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 juli 2015 00:18

1 1 5
Spar dig selv og dine venner for en dårlig oplevelse på Restaurant Skt. Oluf i Mejlgade, Århus.
Efter et par bidder af hovedretten knækker et pænt stort stykke og skarpt glasskår mellem tænderne og da kokken/ejeren af stedet bliver vist dette, er svaret:
”Tror du at vi putter glasskår i maden med vilje? Du behøver vel ikke komme herind og være et røvhul?”
Det var helt åbenbart, at den unge mand hverken har talent for kundeservice eller ansvarsfølelse i forhold til fødevaresikkerhed.
Hold dig væk fra dette sted. Hér aner ejeren ikke hvad han har med at gøre.

17 marts 2014 17:19

1 1 5
Efter 30 min lagde hun mærke til at vi var 15 i vores selskab der ikke havde bestilt mad endnu. Deres brød er meget godt, men alt øvrig mad jeg fik var direkte ulækker. Min hovedret var nærmest smørsuppe, hvilket ikke kan anbefales. Hvis du/I vil have en god madoplevelse så find de 50 kr mere frem og gå et andet sted hen hvor atmosfæren er hyggeligere og kokkene er bedre. Da kl. var 22.30 og selskabet var færdig med at spise gik jeg forbi Mc.d på vej hjem da jeg var megasulten!

Er da glad for at nogle andre herinde syntes det er super, det var desværre overhovedet ikke min oplevelse og ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.

25 juni 2013 08:44

1 4 5
Sct. Oluf skuffer aldrig. Har spist der 4-5 gange og det er altid godt. Mere er der ikke at sige om det. Tag IKKE derned, hvis du er snerpet, brokker dig over en smule spildt salt på bordet, ikke kan lide at sidde tæt med de andre bord eller synes betjening skal være formel og distanceret.

02 april 2012 20:42

1 4 5
Helt og aldeles fantastisk sted. Elsker stemingen og elsker maden!

Har desværre en enkelt gang oplevet en lidt sløv betjening.

Men fordi det er så skønt et sted at komme og fordi Sct. Oluf har noget helt andet at byde på end resten af Århus's kedelige cafeer og resturent'er så kan jeg kun elske dette sted.

21 marts 2012 15:48

1 2 5
Betjeningen var generel ret skidt, og maden var ikke for heldig - især eftersom at vi ikke fik det tilbehør vi havde fået at vide (det var udsolgt da vi endeligt fik maden) og da vi fik ost var der heller ikke mere brød, og desserten var dybt kedelig.

med da det er r..billigt får de alligevel 2 i stedet for 1 stjerne

15 marts 2012 21:27

1 1 5
Verdens dårligeste service! Jeg kan på ingen måde anbefale folk at spise her. Fik en smagløs fiskesuppe, et kedeligt stykke kalv og en smule kartoffelmos og til dessert noget rabarber. Vi ventede 10-15 min på at bliver adviseret til vores forudbestilte bord - ALT for dårligt! Den kvindelige tjener virkede lige glad, og ejeren ligeså. Da de fjernede vores tallerkener fra hovedretten, må man antage at de kommer med den forudbestilte dessert - dette var ikke tilfældet! Da vi havde været der i 2,5 time påpeger jeg overfor den kvindelige tjener om hun har glemt vores dessert? Hun svarer så at man normalvis bestiller sin dessert efterfølgende, og det havde hun også fortalt os da vi ankom, men sjovt nok var der ingen i et selskab på 4 personer der havde hørt det. I stedet for at gå hen til os tager hun diskussionen hen over et andet bord, hun er direkte uforskammet! Så genbestilte vi så vores dessert, der gik ca. 10 sek så stod den bordet, og hun havde lige stået og forklaret mig at den tog lang tid at lave og alle mulige andre søforklaringer.

Da vi gik op for at betale(samlet regning) havde de ikke styr på hvor mange vi var, og hvad vi havde fået. I første omgang taster de ind for halvdelen af selskabet, og jeg er på vej til at betale med dankort idet en fra selskabet får dårlig samvittighed og påpeger at de altså har snydt sig selv.. Ikke noget med et tak, men noget uforståeligt mumlen. Imens jeg var ved at betale var der en der tabte en tallerken i køkkenet, der var tjeneren og kokken lige ved at slå personalet verbalt ihjel i det åbne køkken..

Tag aldrig herind! Pisse kedelig mad, kunne man selv have bikset sammen på ingen tid, kødet var af ringe kvalitet med alt for mange fedt klumper i etc. Desserten var meget lille.. Det eneste positve er prisen, men ville langt hellere have købt noget godt kød og lavet mad derhjemme. Der eksistere ingen service! Intet smil, intet tak! Kan ikke forstå hvordan et forretningskoncept som dette kan have fuldt hus hver aften, folk må godt nok være ukritiske! Udover dårlig mad, ekstrem elendig service så er der proppet så mange borde ind i lokalet at man nærmest ikke kan vende og dreje sig. Stolene er elendige, ens bagdel sover efter 15 min, og ens ryg er helt færdig efter 3 timer i Sct. olufs torturkammer!

10 januar 2012 17:29

1 5 5
Sct. Oluf får kun ros herfra! Maden var lækker, altså ekstremt lækker! Da jeg var derinde fik vi god betjening af ejeren, selvom han havde travlt, så var han altså bare flink og i godt humør. Det kan godt være andre har haft dårlige oplevelser med stedet, men måske skal man ikke gøre det til noget det ikke er. Hvis man er vant til kedelig cafémad og personlighedsløse tjenere, så smut en tur ned til åen. På Sct. Oluf er der en god og autentisk stemning, der passer til maden.
Glæder mig meget til næste gang jeg skal en tur derned forbi igen!

02 december 2011 16:11

1 5 5
Må simpelthen erklære mig lodret uenig med dem der kun har anmeldt Sct. Oluf med 1 mango!
Jeg havde inviteret min far ud at spise i fødselsdagsgave og havde hørt mange tale godt om Sct. Oluf og den uprætentiøse stemning derinde.
Da det var d. 1 dec. skulle der være en julefrokost i de forreste lokaler så vi blev eskorteret igennem køkkenet ud til et baglokale med 5-6 andre borde. Det var dybt charmerende og man følte sig hensat til en lille restaurant sydpå.
Vi fik brød i rigelige mængder og olivenolie til at dyppe det i, efterfulgt af jordskokkesuppe, en lækker mør oksefilet med tilbehør og slutteligt hhv. en osteplatte og en æbletrifli. Hertil fik vi en flaske af husets rødvin (stærkt anbefalelsesværdig) og alt var virkelig lækkert.
Hele stemningen var rustik og det samme var maden og netop den uformelle stemning det gjorde vores aften og madoplevelse helt unik!
Sct. Oluf kan virkelig anbefales til andre, der ikke behøver at sidde i dyre designerstole for at nyde et fantastisk måltid :) Og så er 455,- for 2 gange 3-retters og en flaske vin jo også med til at give et + mere i bogen.

BON APPETIT! :)

20 november 2011 12:14

1 1 5
Så har jeg prøvet det - her kommer jeg ikke igen!!
Jeg må desværre tilslutte mig de sidste to anmeldere - man skal lede længe efter så ringe betjening og fuldstændig manglende service. Det undrer mig, at der var stuvende fuldt - for at dømme ud fra tidligere anmeldelser, så er det jo ikke engangsforteelser, at kunden bliver overfuset og behandlet dårligt - samtidig med at man får serveret dårlig mad!

Vi var 5 piger afsted, jeg havde valgt stedet pga. de mange gode anmeldelser (det skal siges, at det er ved at være et par år siden, jeg sidste læste om stedet). Vi blev placeret ved at bord fyldt med krummer på den rød/hvidternede voksdug og en beskidt tallerken til olivenolien.

Forret: rødspættefilet med porrecreme. Fisken var kedelig, så ikke ud til at være ordentlig tilberedt og smagte ikke af noget, porrecremen smagte fint.
Hovedret: kuller med ris eller oksekæber med kartoffel/jordskokke-mos og en håndfuld bagte rodfrugter. Vi fik alle oksekæber, da fisken ikke imponerede. To af os fik noget dårligt kød, mit var meget blævret (og lignede tunge) og den andens var fuldstædig skam-grillet, sort og tørt og kunne ikke skæres ud. Det var første gang vi smagte oksekæber og viste ikke, hvordan det skulle være i teksturen.
Det var ikke muligt at få kontakt med den kvindelige tjener (jeg er ret sikker på, det er den samme som nævnt i tidligere anmeldelser, da hun var arrogant og havde en irriterende attitude). Vi smagte de andres lækre oksekæber og sådan smagte vores desværre ikke. Da hun henter tallerknerne, siger jeg til hende, at to af os var uheldige at få noget kød der ikke var særlig lækkert. Det ville hun sige videre til køkkenet.
Dessert: æbletrifli (gl.dags æblekage med rasp og flødeskum) og ostetallerken. Intet at bemærke her, det smagte godt - omend æblekage-portionen var meget lille. 2 spsk æblekage og en klat flødeskum. Ostetallerknen var derimod stor med 6 forskellige heftige oste med brød til.
Da tjeneren kommer forbi for at rydde af nabobordet, spørger jeg om vi må bede om lidt mere vand bagefter. Hun siger intet og kigger ikke på mig, og går med nabobordets tallerkner. Jeg ved ikke, om hun hørte mig, men hun kommer så tilbage og tager kanden. Hun kommer igen og sætter kanden, igen uden at få øjenkontakt eller sige noget.

Da vi skal betale, siger tjeneren, at hun har lagt det hele sammen og delt i 5, og så må vi selv finde ud af, hvem der skylder hvem hvad. Vi ser uforstående ud og beder om at få splittet regningen, det kan hun ikke og de plejer altid at gøre det sådan her (det er da ikke en ordentlig grund at komme med!). Vi argumenterer lidt frem og tilbage og kigger uforstående på hinanden, men der er tydeligvis intet at gøre. Jeg forstår ikke, at hun ikke bare kan taste de rigtige beløb ind på dankort-automaten - hun har jo lavet en fin regning med beløbene ud for. Og der skal da ikke mange brikker til, for at lægge de tal sammen... Vi skulle da med glæde have hjulpet hende! Vi giver os og skal til at betale, men så har tjeneren åbenbart fået nok, så hun går og ejeren tager over. Da hun går, vender hun øjne af os.
Da jeg skal betale, siger jeg til ejeren, at to af os fik noget dårligt kød. Han siger, at det skulle vi have sagt noget tidligere, for så havde vi fået noget nyt. Jeg fortæller, at vi sagde det til tjeneren, som ville sige det til køkkenet, men vi hørte ikke mere til det. Han kalder på tjeneren og beder om hendes forklaring - hun siger, at vi havde spist op og var færdige med hovedretten, så derfor fik vi ikke noget nyt. Vi havde knapt nok rørt hovedretten. Vi gad ikke diskutere og bruge mere tid på dette sted, så vi lod den glide hen.
Mærkeligt sted! Jeg forstår som sagt ikke, at folk kommer her igen. Med en udskiftning af personalet (og måde at drive stedet på) kunne det være, jeg kunne lokkes til at komme igen. Og så kunne de jo også lige udskifte de fugt-skadede loftsplader..

Gad vide om jeg får lov at vælge restaurant næste gang? :) Det var vist en ommer!
Vi gik sultne derfra...

12 november 2011 09:41

1 1 5
Magen til elendig mad, og ekstremt dårlig, arrogant og decideret uforskammet service skal man lede længe efter. Det er nærmest en parodi!

Stedet overlever vel på beliggenhed og historien, og stamkunderne, men de trænger til at kigge sig selv i spejlet og tænke over om de vil fortsætte med at skabe sådan et dårligt image for sig selv.

Der er heldigvis MASSER af andre alternativer i Aarhus fx Den Rustikke lige overfor og naboen Oli Nico, så foreslår at Sct. Oluf tager sig sammen, strammer op og får noget mere respekt for deres kunder = deres levebrød!!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sct. Oluf

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×