Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sharks Diner

Frederiksgade 25, 8000 Århus C
12anmeldelser

Sharks Diner opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 februar 2013 11:59

1 1 5
Siden jeg opdagede Sharks Diner, har det været min favorit burgerbar og jeg plejede at komme der med jævne mellemrum indtil for nyligt.
En Lørdag aften tager jeg min mand, min søster og hendes mand og barn ind på Sharks da jeg har rost stedet til skyerne. Da vi kommer ind i restauranten bliver vi mødt af en stresset servitrice som siger at der ingen pladser er til os da bordene var reserveret. Vi spørger så om vi kan vente i baren på at et bord bliver ledigt, og med rullende øjne indvilliger hun til dette men der ville gå 20 min ca. hvilket vi glædeligt gerne ville vente.
Efter nogle minutter kommer en anden servitrice og vi får et bord hvor en af os kommer til at sidde på midtergangen. Vi bestiller dernæst vores mad, og spørger om det er ok hvis vi flytter bord til en af de båse hvor der er mere plads, hun smiler og siger det er ok.
Da vi så flytter os til det andet bord, hjælper min søster med at rydde af fra gæster forinden, og det resultere i at servitricen vi blev mødt af i starten kommer over til os og flipper fuldstændig ud. Hun råber ad min søster "NEJ NEJ NEJ, det må DU ikke" og min søster siger tag det lige roligt vi flytter bare på tingene fordi vi kan se i har travlt. Servitricen siger så at hvis vi ikke kan li den måde de gør tingene på så er døren der.
Det var så utrolig ydmygende at bliver skældt ud i en fuld restaurant at vi simpelthen valgte at gå alle sammen.
Dog lige før vi går ud spørger vi efter manageren for at høre om det virkelig kan passe at servitricen kan tillade sig at tale sådan til betalende kunder. Bestyren kommer så ud og jeg fortæller ham så om den yderst ubehagelig oplevelse vi havde.
Hans respons var den VÆRSTE af det hele. Han siger at han stoler på den servitrice og hendes dømmekraft da hun har arbejdet der i 5 år.
FØJ for en behandling. Vi var så rystet over den udmelding og følte os virkelig uretfærdig behandlet.
De har mistet en god kunde for altid. Jeg og min omgangskreds sætter aldrig vores ben der igen.
Brug jeres penge et andet sted.

21 januar 2012 23:50

1 4 5
Et dejligt sted - helt bestemt.

Kommer helt sikkert igen.

/Henrik

08 juli 2011 19:33

1 3 5
I går var jeg for første gang på Sharks Diner. Stilen er rigtigt amerikaner-diner - lidt ala Peach Pit fra Beverly Hills 90210 serien - ikke et dårligt valg. Jeg kan godt lide de røde runde bænke, hvor man kan sidde lidt nært og hyggeligt. Da vi ankom virkede det ti at der kun var en enkelt tjener på arbejde, men det fungere udemærket - vi blev ikke overfaldet, men heller ikke glemt. Vi bestilte milkshakes til at starte med - en chokolade og en jordbær - glædeligt overrasket over, at der blev brugt frosne jordbær og rigtig chokolade. Vi bestilte derefter en New York Hang-over og en San Francisco. Rigtigt godt. Og de huskede at San Francisco'en skulle være uden dressing. Af tilbehør prøvede vi pommes frites og de marinerede kartofler. Det virker som om, de er marinerede i noget urte-agtigt noget og derefter bagt med skal. Meget velsmagende og faktisk noget mere interessante end pommes frites'ne der var run-of-the-mill for at være ærlig - skulle det opgraderes skulle de måsle være med skræl for at give lidt mere smag. Eneste minus ved menu'en fra at min rösti var en smule brændt.
Bagefter var vi meget mætte og der blev levnet. Fra Sharks Diner går du ikke sulten hjem. Vi bestilte ikke desssert fordi vi ikke kunne presse mere ned. Alt i alt en god oplevelse - her kunne vi sagtens finde på at komme igen. De tre chilier får de for maden - skulle de have mere, skulle der være en lidt mere personlig betjening. En god oplevelse.

08 februar 2011 23:46

1 4 5
Stemning virker helt autentisk, deres mad er faktisk udemærket og deres milkshakes er perfekte.. alt i alt en god oplevelse som kan anbefales andre..

04 oktober 2010 01:29

1 5 5
Efter at en ven og jeg, efter at have prøvet at fange Fakta inden de lukkede, og dette ikke lykkedes, tog vi en tur på Sharks, efter anbefaling af en kollega.
Det tegnede godt, valgte at bestille hhv. en mexi- og en dallas double burger. Kæmpe hit begge dele, alt er som man forventer når man træder ind i en 60'er diner, også kalorie mængden. Så desværre må man holde sig lidt tilbage, men når det så skal være, er det jo så så meget bedre.

01 september 2010 08:20

1 3 5
Mit 4. besøg på stedet. Er kommet igen pga. af deres gode brugere og store portioner. Burgerne og tilbehøret levede endnu engang op til forventningerne. Det smager godt, uden at vi snakker gourmet. Prisniveauet er rimeligt. Betjeningen kan være meget svingende. Generelt er man dog ladt meget til sig selv. Det kan smutte detaljer i bestillingerne og man skal af og til rykke for f.eks. at få bestik. Andre gange er betjeningen udemærket, dog uden nogensinde at have være prangende. Derfor middelkarakteren.

20 marts 2010 19:27

1 2 5
forventningerne var store.
En god atmosfære af USA. vi ventede på maden i en halv time. vi havde alle bestilt oksefilet fordi det bare skulle være perfekt - mørt kød. en bestilte gennemstegt, en bestilte medium og den sidste fik ikke valget, fordi oksefileten skulle være i en burger. vi fik drikkevarene hurtigt. det var nok det bedste ved hele oplevelsen. da vi endelig fik maden var de to oksefilet brændte og kødet var meget sejt. den medium stegte var rå indeni og katoflerne var også rå med en skral. simpelthen den værste oplevelse vi alle har været ude for. hvis det så bare havde været billigt, men nej . den var en rigtigt dyr omgang . vi levnede alle og har nu beslutet at vi nu laver mad hjemme!.

20 marts 2010 19:25

1 2 5
forventningerne var store.
En god atmosfære af USA. vi ventede på maden i en halv time. vi havde alle bestilt oksefilet fordi det bare skulle være perfekt - mørt kød. en bestilte gennemstegt, en bestilte medium og den sidste fik ikke valget, fordi oksefileten skulle være i en burger. vi fik drikkevarene hurtigt. det var nok det bedste ved hele oplevelsen. da vi endelig fik maden var de to oksefilet brændte og kødet var meget sejt. den medium stegte var rå indeni og katoflerne var også rå med en skral. simpelthen den værste oplevelse vi alle har været ude for. hvis det så bare havde været billigt, men nej . den var en rigtigt dyr omgang . vi levnede alle og har nu beslutet at vi nu laver mad hjemme!.

05 december 2008 15:55

1 5 5
Det kan egentlig siges meget kort - vil du have en forrygende burger med glimrende tilbehør der tilsammen mætter rigeligt - så er der intet bedre sted end Sharks. Folk der siger andet lyver..

07 september 2008 11:40

1 4 5
Fredag aften på Sharks Diner - mor og far og Laust på 2. Det begynder lovende, gennemført amerikanerstil, hyggeligt og uformelt. Fint sted at tage børnere med. Menukortet er enkelt: Det er en burger-Diner, så vi bestiller selvfølgelig burgere, som kan sammensættes på alle tænkelige måder. Så kommer dagens svipser: Servitricen glemmer at give vores bestilling til køkkenet. Det opdages efter ½ time, men vi vælger at blive trods dette, vi er jo sultne. Herefter takles alt top-professionelt: Alle drikkevarer er på huset, brød til den sultne dreng, og hans burger serveres først - på deres opfordring. Burgerne er rigtig gode - præcis som vi regnede med. Og Laust spiser hele børneburgeren. Så vi går hjem mætte og tilfredse, trods en ellers stor kikser. Så vi kommer igen - helt sikkert.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sharks Diner

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×