Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sherlock Holmes

Frederiksgade 76, 8000 Århus C
13anmeldelser

Sherlock Holmes opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 november 2009 04:17

1 1 5
Jeg var på Sherlock Holmes forleden og det skal siges det langt fra er første gang jeg er på stedet. Vi kommer ind i baren som er relativt fyldt og med god akustisk musik fra en ganske underholdende sing-along musiker og vi finder hurtigt en plads hos nogle veninder, der var kommet lidt før os. Efter lidt tid vender stemningen 360 grader og der kommer en hadsk stemning igennem hele baren, da "dørmændene" for første gang den aften udøver decideret vold. Aldrig har jeg set noget så skræmmende og jeg har set ikke så lidt i mine dage af slagsmål og håndgemæng etc. Men det her var toppen af poppen. Folk blev smidt ud for at være højrøstede og glade og jeg talte det til 6 udsmidninger mens jeg var der. Én af gangene går jeg efter de såkaldte dørmænd (læs: voldsmænd) for at se hvad der sker med den stakkels spinkle unge mand, som bliver smidt ud for at joke med bartenderen og synge/skrige højlydt med på en irsk folkesang. Den unge fyr bliver smidt ud gennem hoveddøren med en mand på ryggen og en anden, der giver et spark i siden på ungersvenden. Jeg er ved at finde min mobil frem for at få optaget hændelsen til en eventuel anmeldelse for vold, men idet jeg får mobilen op ad lommen bliver jeg hevet ind i baren og bedt om sætte mig ned. Efter denne chokerende oplevelse, bunder jeg min øl, får mine venner til at færdiggøre hvad de er igang med, ta'r min jakke på og går! Det er sidste gang jeg sætter min fod på, hvad der engang var en ellers så hyggelig bar. ÆV!

13 oktober 2008 13:42

1 2 5
Interiøret på Sherlock Holmes er meget stemningsskabende, og det er generelt en hyggelig bar (priserne er dog høje, men da dette er tilfældet så mange andre steder, skal det ikke ligge denne bar til last). Udvalget er rigtig fint, musikken udmærket, og serveringen professionel - i ikke-ryger afdelingen, vel at mærke. Hvis man derimod har prøvet at drikke i deres rygerkupé (fx hvis man er i byen med nogen der ryger), så vil man bemærke at serveringen ofte forestås af en drengerøvet, lallet, playboy-agtig gut som har mere travlt med at jonglere med flasker og drikke shots med pigerne (altså i arbejdstiden). Man skal kæmpe en kamp for at løsrive ham fra hans uprofessionelle forehavender, og selv når man har afgivet bestilling, er ventetiden lang - og serveringen YDERST ringe. Dette er ikke Irland, og en guinness kan ikke forventes at smage så godt i Århus som den gør i Dublin, men jeg har aldrig i mit liv oplevet en så lemfældig omgang med godt øl som ovennævnte bartenders. En enkelt gang fik jeg (efter et kvartes ventetid) serveret en gang fustage-afskrab (læs: fustagen var næsten tom, og skummet på min guinness var tør som daggammel flødeskum) - det er nok det tætteste jeg er kommet på at blive så rasende at jeg kunne kaste et fyldt askebæger i hovedet på en person. Men jeg besindede mig - bevares. Summa summarum: Bartenderne i ikke-rygeren gør et godt stykke arbejde for at gøre stedet hyggeligt, men hold jer ude af rygekupéen hvis I vil have en ordentlig betjening.

29 maj 2008 17:15

1 5 5
Et fantastisk sted, atmosfære - hygge - en gennemført engelsk stil, selv noget af øllet bliver tappet med de gammeldags håndpumper - der er altid gode aktiviteter - live musik - quiz - live fodbold - etc. - kan varmt anbefales.

14 april 2008 14:08

1 5 5
Der sker da noget på Sherlock holmes,
Bedste karaoke i byen hver torsdag... gratis shots til os der synger, man må også ryge :-)

04 september 2007 16:57

1 5 5
bedste sted i hele århus. god livemusik. en af de få steder med rygebar. varmt anbetales.

25 maj 2007 01:04

1 4 5
Sherlock Holmes Pub har helt sin egen stil med pyntegenstande, som leder tanken hen på Sir Conan Doyles mesterdetektiv, for eksempel violin og en statue af Baskervilles Hund.

Pubben byder på flere bryggerier af min foretrukne engelske øltype. Spitfire er min favorit blandt de fadøl, pubben kan tilbyde. Alternativerne inden for øltypen er en fremragende Bishop's Finger eller en Hobgoblin, mens John Smith efter min mening ikke er på højde med de andre. Den irske Kelkenny er velsmagende.

Der findes interessante blandinger som Dr. Watson (halv Spitfire og halv Guiness). Den smager efter min mening langt bedre end Guiness.

Desuden er der fadøl fra Carlsberg; men jeg kommer ikke på en engelsk pub for at drikke dansk øl.

En pint engelsk eller irsk fadøl koster kr. 30 før kl. 19, hvorefter prisen stiger til kr. 46.

En pint Carlsberg fadøl kan købes for kr. 25 før kl. 19, hvorefter prisen stiger til kr. 43.

Der er også skotske whiskys og irsk whiskey samt mange andre former for stærk alkohol.

Det er muligt at købe alkoholfrie drikke.

Nogle aftener optræder der en guitarist, som synger og spiller engelsk og amerikanske sange. Somme tider optræder to guitarister. Jeg synes langt bedre om den levende musik på Sherlock Holmes Pub end den musik, som ellers bliver spillet på pubben.

Den levende musik giver en særlig atmosfære.

Personalet er høfligt og venligt.

Pubben er somme tider næsten tom, mens den til andre tider kan være tætpakket.

Jeg vil varmt anbefale Sherlock Holmes Pub.

26 marts 2007 14:19

1 5 5
Mit favoritsted. Altid en masse forskellige mennesker at møde...

26 marts 2007 14:18

1 5 5
Mit absolutte yndlingssted.

24 marts 2007 16:22

1 4 5
Aaaah... Sherlock..
Det er nu et hyggeligt sted.. det er nok det ord det beskriver det bedst: Hyggeligt..
Der er som regel en god stemning og venlige folk på arbejde.
Så hvis man vil nyde en god øl og lidt hyggelig stemning, så er det Sherlock man vælger! Et besøg værd!

23 marts 2007 19:47

1 3 5
jeg synes musiken er alt for høj tjernerne gør som regl et pænt stykke arbejde. det er dejligt at der så mange arrager. løbet af ugen

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sherlock Holmes

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×