Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Social Club

Klostergade 34, 8000 Århus C
12anmeldelser

Social Club opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 august 2011 12:29

1 1 5
Racisme + social club

Jeg kan kun give Dillertjavzen ret, jeg har flere gange oplevet at blive afvist fra social club, nu siger dørmanden godt nok at man skal være 21, det er så en løgn, nogle gang siger de man SKAL have studiekort for at komme, der er forskellige regler for forskellige folk. Derudover har jeg også prøvet at leje diskoteket til en privat fest, men det er ikke muligt! da ejeren PH Nielsen siger at det med "etniske" fester det gider han ikke! det utroligt han skal dømme os alle over en kam på den måde.

01 august 2011 12:19

1 1 5
Racisme:

Jeg har prøvet at leje social club til en privat fest, men det var desværre ikke muligt, da ejeren PH Nielsen sagde at det ikke noget der er muligt det med "etniske" fester, da han har haft dårligt erfaring med det! Det fandme elendigt han skal dømme os alle over en kam!.. fandme en idiot.

14 november 2009 20:05

1 2 5
Nu kan jeg se der er en dørmand der har skrevet herind. Jeg synes du skal prøve at foreslå for din chef at sende dig og dine kolleger på kursus i kundeservice. Jeg har aldrig oplevet sådan en arrogance fra dørmænd som jeg har på Social Club. I burde jo kunne forstå at de gæster der bliver lukket ind, rent faktisk er dem der betaler jeres løn. Men okay. Hvorfor behandle os dødelige der har en promille med respekt når man selv render rundt med vest og føler sig høj i hatten?

11 marts 2009 14:07

1 4 5
"vagterne spiller smarte og racister over folk som er ikke etinsk dansker" Det passer simpelthen ikke. Arbejder selv som vagt på stedet, og det kunne jeg aldrig finde på, men der sat en aldersgrænse på 20 år og den forsøger vi jo at overholde. Kan være nogle folk i meget beruset tilstand, kan opfatte en afvisning forkert.

Om selve stedet, synes jeg det er udemærket, hvor der et lidt for en hver smag, hvad angår musik, grundet de to dansegulv, hvor der bliver spillet forskellige slags musik. Derudover finder jeg priserne meget fine, set i lyset af hvad de andre steder i århus koster.

Dette er stedet hvor man kan gå helt, hvis man ikke selv har den helt store fest med selv. Visse ting kunne forbedres, men alt i alt meget godt sted at være i byen og arbejdet for mit velkommen ;)

09 januar 2009 02:17

1 1 5
pis sted, vagterne spiller smarte og racister over folk som er ikke etinsk dansker, dårlig service..
og dårligt og gammel dags musik smag, og det samme amatør DJ hele tiden

14 november 2008 13:38

1 1 5
Husker stedet fra mine rusdage - hvor mange gratis-iskolde-max-kuldoxid-doserede fadøl ku man nå at drikke på en time?? Mange - ca 13..
Går ud fra der skal være sådan et sted i århus - dansende kødmarked ;-)
Ikke et sted for mig!

28 september 2008 17:45

1 5 5
Social CLub er stedet hvor alle kan følge sig hjemme og have en fantastisk morsom aften, uden at ruinere sig selv.
Der er blevet rigtig lækkert efter at der er belvet lavet om og stemningen er nu helt i top!
Fedt med 2 afdelinger med forskelligt musik og en mellembar hvor man kan hyggesnakke over en billig fadøl.
Mit favorit diskotek!!!

09 august 2007 23:38

1 5 5
Altid sjovt på Social Club! Har endnu ikke oplevet noget ubehageligt... God service, sjove mennesker osv...

17 april 2007 11:53

1 1 5
nok det ringeste af de `kendte`steder i århus, bryder mig ikke om at komme der, dørmændende spiller smarte, dårlig service.. og bare et meget stemningforladt sted, et af de sidste steder jeg ville gå.. ingen tvivl om det

22 marts 2007 17:09

1 4 5
Et af Århus bedste diskoteker uden tvivl. Virkelig lækker musik, pæne piger og fuld fart. En flaske spiritus med vand koster 500 kr. og der er fadølsfest om torsdagen.
Dejligt sted midt i Århus.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Social Club

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×