Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sunset Boulevard

Ryesgade 31, 8000 Århus C
13anmeldelser

Sunset Boulevard opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 juni 2011 15:47

1 5 5
Sunset Boulevard er bare FEDT . . . uden fedt !
Det at der er et sted, hvor man kan få fedtfattig take away og i en ordentlig kvalitet er bare rigitg godt. Jeg synes deres mad er super lækker og deres promfritter findes ikke bedre !! Og jeg er ikke den eneste, der siger det - jeg kender flere i min omgangskreds, der er enige med mig. Jeg ville ønske, at der var flere sunset boulevard rundt om i landet og jeg ville spise der tit, hvis der var en i nærheden af mig (Malling,v/Århus).
Det med hyggen, som nogle skriver om, kan der godt være noget om, men jeg er ligeglad, for det er jo take-away.
Anbefaler glad og gerne sunset boulevard til andre.

01 juni 2011 01:10

1 4 5
Tjah jeg deler ikke den generelle holdning blandt de noget ældre anmeldelser om livstrætte ansatte og extreme ventetider i 20-25 minutters-klassen.

Bestilte en burger menu med bacon og bbqdressing. Ret hurtig næsten lidt for effektiv kassemedarbejder der meget hurtigt får mig ekspederet dog på høflig vis. Der blev dog forklaret hvad der skulle så synes ikke det voldsomt trækker ned på en fastfood-restaurant. Det er vel at forvente.

Ventetid omkring de 8 minutter er måske lige i overkanten for en fastfood-kæde men burgeren var god og STOR. Bedre end McD hvert fald men klart langsommere. Sprøde lækre pomfritter direkte fra ovnen giver helt klart ekstra glasur på kagen!

Kort: 1 mango for høflig betjening, 1 for god burger og 2 for pomfritterne som konkurrenterne burde have mareridt om når de sover.

Den sidste mango kunne være vundet ved at gøre noget ved selve restauranten. Den er altså for kedelig og der var for bagende varmt indenfor til at score topkarakter.

02 august 2010 17:03

1 4 5
Sunset er bestemt ikke nogen speciel oplevelse - men det er, hvad de lover: gode sandwich! Jeg synes, de har nogle gode varianter - både deres kolde og varme og nu også deres burgere. Jeg kan godt lide, at man til de kolde helt selv vælger fra "salatbaren" og dressing-type. Desuden er deres grove, mørke brød vildt lækkert. Hvis jeg har lyst til en sandwich, går jeg gerne på Sunset, så ved jeg, hvad jeg får!

02 august 2010 00:13

1 5 5
Sunset skal have alle de mangoer de kan få når de er bedst!

Vi skal alle huske på at personalet gør deres bedste og hvis de ikke gør bliver de jo fyret før eller siden. Alle skal huske de kun er mennesker, akkurat ligesom vi alle andre er!

Hvis folk ikke bryder sig om konceptet og ''ALLE'' de spørgsmål personalet stiller om det fx. skal være menu - stor menu? alm. menu? Og hvad der skal i osv. Så var det vel en idé selv at sige det!!!!

Og det er da klart man ikke gider smile og være venlig over for røv ondssvage flabede kunder. Sådan er det vel med alle. Man skal sku ikke please alle for en hver pris!!

Og hvis man ikke bryder sig om den måde maden tilberedes på eller priserne for mayo og kethup - ja så var det vel nok en idé at klage til Direktøren for Sunset Blvd. Det jo ikke service medarbejderne der bestemmer priserne.

Det var satme skønt at komme ud med :-)

(Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at det kommer fra en tidligere ansat)

23 marts 2009 14:11

1 2 5
Sunset...

En stjerne for det sunde alternativ. Cool.

En stjerne for maden - og at man selv designer sin sandwich indenfor rammerne. Nice.

Manglende stjerne for deres ekstrem dårlige service. Hvorfor er det teenagere der er trætte af livet der skal servere min ellers udemærkede mad? Et lille smil eller en respons på et tak ville klæ dem.

Manglende stjerne for ekstrem glemsomhed. Fik min sandwich - uden pommes og blev lovet den 2 min senere. 5 min gik og kunne se andre fik deres pommes. Brokkede mig til det livsgalde (ironi) menneske og fik af vide jeg skulle sætte mig ned. What! Efter 15 min og en spist sandwich fik jeg mine pommes - kolde!!!

Manglende stjerne for personalets evne til at skændes med hinanden når kunderne venter på mad. Kan de ikke tage det et andet sted en ved disken? Er reelt ikke interesseret i hvad de synes om hinanden. Eller for den sags skyld hvem der har været sammen med hvem til sidste fest. Pak sammen.

08 februar 2009 21:50

1 5 5
Sunset i Bruuns er bare den lækreste sandwichbar i Århus C området.
Jeg var der inde i går og fik den lækreste Grov laks med tomat chilli..........bare kræm skøn.!!!!!! og de tøser der gør sandwichne er også bare skide lækre......så 5 TOP friske og perfekte mangoer.

Carsten fra Risskov

01 august 2008 11:27

1 1 5
Jeg har besøgt Sunset Boulevard sammen med en veninde, i jagten på hurtig og god mad inden en tur i bio. Fedtfattigt lyder jo altid tillokkende, måske især for tøser, så vi gik indenfor. Stedet er indrettet i typisk burgerbar-stil, og der kører popmusik over radioen - det er lige til at bære. Betjeningen var ikke videre fantastisk, her må jeg være enig med de andre anmeldere. Vi bestilte hver sin sandwichmenu, og fik udleveret et nummer - så var det bare at vente... Heldigvis var ventetiden ikke lang. Man bliver kaldt op til disken - af en ekspedient med en attitude der skriger af total ligegyldighed overfor både jobbet og kunden - og skal så vælge brødtype, dressing, indhold, eventuelt krydderi osv., osv. Måske lidt overvældende, men det giver da mulighed for at få maden mere eller mindre præcis som man vil have den.
Sunset-fritterne er ganske udemærkede, dejligt med lidt krydderi. Sodavand er der ikke meget at sige om. Selve sandwichen var ikke nogen god oplevelse. Jeg havde bestilt en kold sandwich af "blødt brød", med tunsalat og salatfyld. Det kan absolut ikke anbefales at bestille det bløde brød. Det var simpelthen for slattent og kedeligt, også selvom jeg valgte udgaven med krydderi. Fyldet var okay, men ikke noget specielt. Måden det var klasket ligegyldigt sammen på, så det flød sammen og væltede ud over brødet gav ikke gode points - det må skyldes ekspedientens måde at arbejde på... Jeg ender med at ønske at jeg havde bestilt en varm sandwich med sprødt brød - eller at jeg simpelthen var gået et andet sted hen. De ca. 60 kr jeg betalte ville kunne bruges langt bedre et andet sted. Kun 1 mango herfra...

29 juli 2008 12:53

1 4 5
Sunset Boulevard er fedtfattig - hvis man vil have det. At kalde det fedtfattig fastfood må være at strække den, men jeg er unægtelig stor fan af deres fritter, med deres lækre lækre krydderi! (Gad vide hvor det kan erhverves fra?)
Deres frisklavede sandwiches er go'e, når brødet er blevet bagt ordentligt - hvilket det er for det meste af tiden. Servicen kan dog skuffe, men sådan er det vel alle steder hvor man sætter teenagere til at stå ved kassen. Jeg oplever ofte, at står de lidt mere erfarne ved kassen, får man en god oplevelse - med enormt god og personlig betjening.
Deres grillede sandwiches - som jeg ved af erfaring bliver lavede i baglokalet af deres medarbejdere (og er altså ikke fabriksproduceret, som ellers påstået her på siden) - er altid gode og hurtigere end når man bestiller en frisklavet sandwich. Så er man på farten, anbefaler jeg en sådan.
Typiske fastfood-omgivelser, ok musik, det er lige til at overleve.

21 april 2008 11:00

1 1 5
Fredag aften. Familien på strøgtur og så er der mad........Alle har en mening og en forventning og kompromiet blev så Sunset Boulevard! Her blev der så indkøbt grill-menuer der alle smagte af pap og gammel ost. Fritterne var sprøde men kolde (hvordan f... laver man dem sådan?) men der var dog både rødt og hvidt til fritterne som vi havde fornøjelsen at betale ekstra for! De sprøde fritter giver en stjerne, resten; smag, betjening, lokalet og manglende stemning kan kun give 0 stjerner! Set i det berømte bakspejl; man får højest hvad man betaler for og her blev ingen forventninger indfriet - heller ikke hos teenagerne i familien ;-)

16 juni 2007 20:49

1 1 5
Vi skulle i biffen fredag d. 15.6 (kl. 20.45), men kom lidt sent afsted så hvorfor ikke tage noget hurtigt og nemt... Efter at have ventet 25 min. serverde de den forkerte mad. De var langsomme og ubehøvlede. Da jeg krævede mine penge tilbage fik jeg at vide at jeg skulle vente så vi måtte gå uden at få 125kr tilbage. Resturenten lugtede desuden af urin fra toiletterne. Have a nice dinner...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sunset Boulevard

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×