Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sushi+ - Brammersgade

Brammersgade 15, 8000 Århus
9anmeldelser

Sushi+ - Brammersgade opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

31 august 2009 11:45

1 5 5
Vi fik:
9 stk menu
12 stk menu
makirulle 8 stk (teriaykilaks)

Begge menuer var rigtig flotte og fisken super frisk. Sushistykkerne var flotte, god størrelse, fast ris, og kombinationerne var helt i top. Det var meget spændende at spise. Chili, mango og krebsehale-makien var yderst god. Teriaykilaksen var helt i top - fantastisk!

Vi fik det som to go.
Et lille minus er at de havde helt enormt travlt, så ventetiden bare på at blive ekspederet var ret lang. Sammenlagt tog det lidt over en time at få sushien.
Et andet lille minus er at soyan ikke er den bedste. Den er ret tynd og meget mild.
Men for mig ændrer de ting ikke på om jeg ville bestille derfra igen.

24 januar 2009 15:25

1 3 5
Jeg var på plus med min veninde, og vi fik en god behandling..

-Hurtig sushi
-Tjeneren hentede fanta fra privaten til os
-Udemærket sushi, dog lidt dyr i forhold til kval og mængde.
Men jeg var tilfreds, det trækker dog ned at vi blev overfused på det groveste af en pige der stod bad disken, det er ikke okay.

3+ må være bedømmelsen

05 oktober 2008 19:39

1 4 5
Har flere gange fået sushi fra Sushi+ i Nørregade. Hver gang har vi været tilfredse. Har bestilt 1x 15 stk samt 8 små makiruller. De har været friske, smagt godt og en god blanding. Virker friskt. Ikke noget vildt spændende eller nyt, men god sushi. Desuden har den altid været færdigt til tiden og flinkt personale.

21 juli 2008 16:29

1 1 5
Jeg har nu givet Sushi+ chancen tre gange og hver omgang har været lige skidt. De laver simpelthen bare ikke særlig god sushi.. Jeg bor tæt på Nørregade og foretrækker altid The Sushi Company, men har givet Sushi+ chancen flere gange fordi jeg ikke orkede at slæbe mig hele vejen hen til Vestergade (dovenskaben længe leve.
Jeg bestilte take-away til mig og min kæreste, og vi var hurtigt begge to enige om at sushien virkelig smagte dårligt! Og der skal altså laves meget lort i den, før at man kan få maki-ruller til at smage direkte dårlige! Vi plejer at proppe os, men endte faktisk begge to med at levne den dag! Smagssammensætningen (som faktisk er lidt af en kunst når man skal lave maki) var virkelig ikke vellykket og alle stykkerne var enten alt for bitre eller også fungerede de forskellige ingredienser slet ikke sammen...
Da jeg købte sushi hos Sushi+ næste gang, bestilte jeg en tun-menu, som var beskrevet som "forskellige tun-stykker". Men det var bare én rulle man fik med tun og mango - så meget variation var der ikke i den "blandede" menu.
Tredje og sidste gang valgte jeg den sikre vej og bestilte en california-menu, kun med california-ruller. Jeg tror Sushi+ havde besluttet sig for at lave mayonaise-ruller efter vestlig maner, istedet for at lave oprindelig japansk sushi, hvor mayoen kun skal give en lille smule smag og blødhed. Istedet var mayoen den bærende ingrediens, hvilket vidner om et ikke særlig stort kendskab til japansk sushi :( Har efterfølgende hørt fra flere bekendte som har fået california-rolls hos Sushi+, at man nærmest kan presse mayoen ud når man tager fat om den med pindende.. Yums!

27 december 2007 16:24

1 5 5
Vi har gentagende gange købe sushi hos Sushi+ og hver eneste gang været overordenlig glade og tilpasse med det vi fik.
Personalet er utrolig venlige og de har altid tid til at lave det lidt bedre end andre i byen.

Så hvis det var muligt at give mere end 5 stjerner, så ville de få det

10 november 2007 18:37

1 3 5
Fik fra Nørre Allé afdelingen, de får lige præcis middel og ikke under middel - og det er fordi jeg ikke er god til at give dårlige anmeldelser - ikke super frisk - som det bare død og pine skal værer - og risene faldt fra hinanden.. hmm..
jeg har haft langt bedre oplevelser med soya - hvor det også er billigere.. der er ikke langt til føtex sushi standard (hvor risene trods alt hænger sammen!)

19 juni 2007 18:19

1 3 5
Synes det var nogle super gode stykker fisk der var på de nigiri vi fik. Tykke rene stykker (imponerende til prisen), dog var vi noget utilfredse med california rullerne, som var inside-out og alt for store. Og et godt råd til indehaverne: Giv dobbelt så meget soya med. Det koster ingenting og der er ikke noget være end at løbe tør! Men alt i alt rigtig godt!

27 maj 2007 16:58

1 3 5
Har prøvet Sushi+ et par gange. Alle gange har jeg fået blandede menuer. Råvarerne generelt gode, men ikke imponerende, og det samme kan siges om variationen af fisk og ingredienserne i maki-rullerne. En gang var alle maki'er endda ens... Lidt skuffende, når man bestiller en blandet menu!
Stykkerne er (for) store, og det synes ikke som om det æstetiske vægtes særlig højt. Nogle vil sikkert synes, at man får meget for pengene. Jeg synes Sushi+ burde kræse mere for øjet og for smagsløgene.
Konklusion: Gennemsnits-sushi, der ikke udmærker sig, men som bestemt går an hvis man ikke kan finde ud af at lave det selv.

23 februar 2007 17:51

1 4 5
Hel fin sushi uden de store armsving. Råvarerne virker meget friske, hvilket vel er essentielt, når det gælder sushi (og megen anden mad). Smagen er upåklagelig. Bedre end Dragen og lige lidt ringere end Sashimi Sushi.

Vi var 4 venner, der fik et fad med 50 stykker sushi til 500 kroner. Meget passende mængde vil jeg sige. Man kan faktisk ikke spise mere. Der var rigelig med wasabi - til gengæld kunne man godt have brugt lidt mere soja. Alt var dekorativt og flot lavet. Lidt skægt at man får sushi på et fad - lidt som om det var dinnertransportable til en 40-års-fødselsdag i 1980'erne. Det er lige før, man tror, de kommer dagen efter og henter fadet, som man skal stille ved uderdøren...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sushi+ - Brammersgade

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×