Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sushi+ (M. P. Bruuns Gade)

M. P. Bruuns Gade 54, 8000 Århus
5anmeldelser

Sushi+ (M. P. Bruuns Gade) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 februar 2011 19:35

1 1 5
Vi har i dag desværre haft en kedelig oplevelse af Sushi+. Jeg ringede for at bestille 2 x et af deres 4 frokosttilbud. Det forstod medarbejderen ikke, og jeg gentog min bestilling flere gange og forklarede, at der var tale om frokosttilbuddet, og hvad prisen var.

Da vi hentede maden, var det ikke det rigtige og prisen 250 i stedet for 150. Medarbejderen endte med at tilbyde os at få det, de havde lavet, til samme pris som vi havde forventet - og vi accepterede.

Maden var desværre ikke særlig spændende. Risen i makirullerne var "tør", og både grøntsagerne og fiskestykkerne var i grove stykker. Flere af rullerne var så stærkt krydret, at det totalt overdøvede fisken. Det virkede bestemt ikke, som om der var kælet for detaljen. Chirashi-laksen var OK, men laksestykkerne var uens i størrelse, grove - og bare ikke den delikate oplevelse, man forventer.

Et par forslag til Sushi+: Sæt numre på punkterne på menukortet, så der ikke er noget at tage fejl af. Og være mere tro mod sushi-traditionerne.

27 december 2010 11:52

1 4 5
Jeg kom tilfældigt forbi og fik lyst til sushi og stak hovedet ind og blev mødt af en sød ung dame som inviterede mig ind og viste mig straks menu kortet hvor jeg valgte en chirashibox med spicy rejer + 8 stk. lille maki til 75.- og en øl, mens jeg ventede kom skåle ind med soja og snaks som jeg sad og nød til min øl det var hyggeligt at sidde og kigge på folk der fik ordnet deres julehandel. så kom maden en stor portion ris med en dejlig sprød salat i og rejer som skulle være spicy det havde de så nok glemt på mine rejer, så det fik lidt soya og wasabi så var den god. det var en dejlig oplevelse og jeg kommer helt sikkert tilbage med en ven eller en venninde....

02 august 2010 15:43

1 4 5
Har haft et andet sushi-favoritsted, men må sige, at Sushi+ har givet god konkurrence til dette!
Til 2 personer bestilte vi 3x8 store makiruller. Crispy epi, california og teryaki laks. Utrolig lækre, friske og mættende.
Ok ventetid, udemærket men lidt fraværende betjening.
Kommer helt klart tilbage!

20 juli 2010 18:28

1 4 5
Jeg ringede 15.30 og bestilte en lakseboks(5 nigri - 5 maki) til kl 16.05.
Maden var klar da jeg kom, meget flot præsenteret og god smilende service.
Det smagte frisk og lækkert - jeg henter helt sikkert derfra igen.

06 december 2009 17:02

1 3 5
Jeg bestilte 2 sushi bokse kl. 18 - til afhentning kl. 19. Da jeg kom for at afhente mit sushi, var der fyldt af mennesker der stod og ventede på deres sushi - midt i restauranten. Godt jeg ikke skulle sidde og spise mellem alle de ventende take away-kunder. Mit sushi var 15 min. forsinket, og samtidig fik andre kunder af vide at sushi+ var løbet tør for ris?? Jeg fik mit sushi. Da jeg kommer hjem mangler der 1 stk. i den ene boks og 1 stk. fisk mangler på ris i den anden boks. Ærgeligt når man betaler så mange penge for sushi. 3 stjerner herfra - da sushi smager fremragende, men ventetid/manglen trækker den forkerte vej.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sushi+ (M. P. Bruuns Gade)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×