Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Sway

Skt.Clemens Torv 17, 8000 Århus C
10anmeldelser

Sway opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

28 november 2009 20:51

1 5 5
Med guldøl og "arrogantisme" ses vi i baren, eftersom sway er det eneste sted der ejer anstændigheden af musik. thx a bundle. mvh Århus

18 oktober 2009 18:06

1 2 5
Et ok sted, med god musik. Men meget lille og meget tilrøget, mange folk sidder der bare og kæderyger.

10 maj 2009 14:49

1 3 5
God musik!!
Men stedet lider under at folk kæderyger derinde. Hvis man er til røg, bordfodbold og nice musik er det et rigtigt godt sted.

20 november 2007 15:04

1 4 5
Sway er et ret så lille værtshus i moderne forstand, hyggeligt indrettet liggende i en lille gyde ved åen. Der er uden tvivl under de 40 m2 for man må stadig ryge. Er man typen der ikke går så meget i byen fordi man hader musikken, ikke gør sig på et dansegulv, og i det hele taget hellere vil stå foran orange scene på roskilde til en strokes koncert, så er sway lige noget for en. der spilles indierock a la alt fra clap your hands and say yeah over cold war kids til hot chip, og det er forholdvis nemt at få sine ønsker opfyldt, hvis man ellers tør' bevæge sig op til dj'en. Jeg mener allersgrænsen er 23, men der har tidligere stået 21 på deres hjemmeside, det er sikkert altid rart som dørmand at kunne flekse lidt, når der kommer anmeldere fra mangospot. Baren tilbyder det sædvanlige brede udvalg, og priserne er de gennemsnitlige bypriser. Omkring 40 kr. for en fadøl. Jeg elsker stedet, som sagt kan du ikke li' lugten i bageriet, så ta' på sway!

12 august 2007 21:54

1 4 5
Jeg var derinde en eftermiddag, og vi sad udenfor og nød vores kolde øl i den varme sol. Der var god betjening, og det var som om øllet smagte ekstra godt.. det kan dog have noget at gøre med den fantastiske stemning der er ved åen :) absolut et sted, der er værd at bruge ekstra penge på øl ved.

09 maj 2007 12:13

1 5 5
Byens fedeste bar! Søde ejere samt bartendere og byens bedste smag i musik. Der kommer mange stamkunder både pga. musikken, men også for at spille bordfodbold, og der er altid god stemning.

11 marts 2007 21:58

1 4 5
Hva dælen der er jo rødt på Sway? Har været her en del gange efterhånden, dejligt med en omgang rock.. Men at her er rødt er sgu nyt for mig, har nok været ret fuld de sidste mange gange siden jeg ikke opdagede det? Det kan osse skyldes at her tit er MEGET fyldt. Hvilket er lækkert når det er piger der gnider sig op af en, men det er som regl ikke tilfældet, desværre.. Men jeg elsker nu stedet og dørmanden er venlig som min gamle mor. Så vl du ha lidt rock og være tæt på mænd (og lidt piger) så er Sway stedet du ska ta hen! Og måske ses vi, hvem ved og er du pige så gnid dig endelig op af mig.....

22 december 2006 21:19

1 4 5
Et cool sted, hvor de cool(e) drenge spiller cool bordfodbold. Musikken er som et af de eneste steder i Århus god gedigen rock med en anelse røvballe. Virkelig med til at sætte stemningen i det noget intime lokale. Desuden er det her kendisserne kommer, når de er i byen...

19 december 2006 01:35

1 5 5
Bliver diskotekernes larmende inferno eller de mere folkelige beværtningers sing-a-long for meget, så er Sway et glimrende alternativ. Her modtages man af liflige toner fra rockens mestre - AC/DC, Queens of the Stoneage, Wolfmother m.fl. - men ikke så højt, at det er umuligt at tale sammen. Faktisk er det det perfekte sted at gå hen, hvis man vil føre en (synes man da selv) fornuftig samtale eller dikutere verdenssituationen over en fad. Men vil man ud og abe rundt og skråle med på kendte sange, er Sway ikke stedet - det er der bare ikke plads til!

17 december 2006 20:01

1 3 5
Jeg er vild med Sway og ikke så vild med Sway. Forklaring følger: Hvis jeg er rigtig fuld og glad elsker jeg Sway, fordi de spiller god musik og sælger billige drinks (fx. Figurines, The Knife). Selv om der ikke er plads til at danse, fordi der altid er meget fyldt, kan man gøre et forsøg med en billig drink i hånden, omgivet af det man vist i daglig tale kalder Århus Indiecrowd....Hvis jeg tilgengæld ikke rigtig kan blive fuld og ikke rigtig er i stødet til at snakke og mase er Sway bare det værste sted at tage hen. Overfyldt, varmt og dårlige drinks.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sway

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×