Skriv anmeldelse af Miro Restaurant
26 juli 2010 14:10
Ville gentlig vælge ingen mangoer, men dette er desværre ikke muligt.Ja, eller dvs. vi skulle have været på Tapas og Vino den 24 juli. Vi havde på forhånd læst diverse anmeldelser, der ikke var helt i top, men vi ville give det en chance og bruge aftenen som en lille appetitvækker, inden vi skal rejse til Barcelona. Min kæreste bestilte bord, så vi var sikre på ikke at gå forgæves.
Da vi møder op - er der lukket!! Ingen lys, ingen mennesker, ganske enkelt lukket.
Jeg forstår, at det kan ske, at man må holde lukket. Men så finder man da lige 'aftale-bogen' og ringer sine kunder op!
Dårlig stil! Og nej, vi giver ikke stedet en chance til.
25 april 2010 19:02
test25 april 2010 17:58
Test25 april 2010 16:00
Meget fine lokaler, der virkelig lægger op til en god oplevelse. Sådan blev vores aften desværre ikke.Efter at have fået anvist bord, måtte vi vente 15 min. inden vi overhovedet fik et menukort. Derefter gik der endnu 15 min inden, der kom en tjener og tog imod vores bestilling. Vi fik vores vin, som iøvrigt var udmærket, samt 4 skiver bakeoff brød til 3 mennesker. Den medfølgende dyppelse var god, smagte friskt og hjemmelavet.
Efter at have ventet yderligere en halv time kom vores forretter. Rå tigerrejer, døde hjertemuslinger og nogle friterede ting, der ikke var tilberedt nok.
Herefter gik der endnu en time, inden næste ret kom på bordet. Mere rå mad, noget var skamkogt, andet var koldt. Så fik vi ligesom nok og bad om regningen. Vi havde også bedt om mere brød flere gange, uden at det nogensinde nåede frem til vores bord.
Tjeneren var i det mindste opmærksom nok til at spørge ind til problemerne, og vi endte med kun at betale for drikkevarerne.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som jeg virkelig håber bunder i opstartsproblemer. Vi er i hvert fald villige til at give Tapas og Vino endnu en chance om et halvt års tid, og så håber vi, de har fået styr på det.
20 april 2010 20:22
Jeg er vild med tapasbarer hvis de har autensitet. Anmeldte for et års tid siden en tapasbar i Vestergade. Hjertet var med med, men ambitionerne oversteg vist evnerne. Håber ikke det går på samme måde med denne smukke tapasbar og restaurant i Mejlgade. Lokalet emmer af god stil, og der er kælet for elegante detaljer. Vi bliver budt velkommen af et imødekommende personale. Et glas cava som velkomst på husets regning. Generøst og en god måde at byde indenfor på for en ny restaurant. Kortet ser rigtigt ud, og det skulle vise sig at maden i store træk er god, men derfra er der så til gengæld lang vej til en helstøbt oplevelse.Brød og tre slags dip. God start, og dog!. Brødet var lunt uden på, men frossen inden i. Øv Hatting flutes! Hvorfor bager i ikke selv jeres brød? I lægger op til mere end bakeoff brød.
Vi beder om mineralvand med bobler. Betjeningen checker om de har det. Ganske kort tid efter er der mineralvand på bordet - med citrus.
I mit univers spørger man om man vil have med citrus eller uden. Der er trods alt en vis forskel i smag. Hvidvin til os, og et fornuftigt udvalg på kortet. Vi bestiller 6 forskellige tapas, og starter ud med skøn fed skinke og mager lufttørret filet. Plain, men god kvalitet og tempereret som charcuteriet skal være. Gambas og bacon mener jeg der stod på kortet. Vi fik tigerrejer og bacon. Ok men heller ikke mere, når jeg tænker på hvor gode friske middelhavs gambas kan være. Små hjertemuslinger i en skål. En himmelsk mundfuld. Aftenens bedste ret. Veltilberedte og god smag. Brødet som efterhånden er tøet op bliver trukket rundt i væden fra muslingerne. Uhmm! To slags kød - husker ikke hvad men et på spyd - Veltilberedt! Små chorizo pølser varme og fedtede på den helt rigtige måde som var det i Andalusien. Bravo. Flødedessert med karamel. kage og købe is, og en ostekage. Ok men tungt. Betjeningen lod os dele en tallerken med dessert. God service, især når der var to af det hele... En espresso som afslutning og en bon på små nihundrede kroner for 2 x 6 antipasti, 4 glas vin, en dessert og to espresso. Helt i orden hvis maden var hjemmelavet hele vejen igennem. Det er fandens synd at der er bakeoff brød, frosne tigerrejer, købe is. Det især set i lyset af det eksklusive udtryk og de gode intentioner der er bag tapas og vino. Justeringer og tid, så er der flere mangoer herfra. I denne omgang vil jeg give tre meget små mangoer fordi der var rigtig gode elementer, men det halter. Der er ting der kan og skal forbedres hvis Tapas og Vino skal have et fortjent fodfæste.
Menu
der er ikke nogen menu endnu.
Tilbud
Arrangementer
Om Tapas og Vino (LUKKET)