Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Teater Bodega

Skolegade 7, 8000 Århus
12anmeldelser

Teater Bodega opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

07 juni 2014 19:31

1 4 5
På anbefaling havde vi reserveret bord på Teater Bodegaen, og vi blev ikke skuffet. Vi valgte Luksus anretningen. Lækre sild(3 slags), efterfulgt af den lækreste friske og veltillavet fiskefilet.. Så fik vi ny tallerken så vi kunne indtage de lækre rejer, den varme røget ål, med lækkert hjemmelavet røræg og gravad laks, så lækkert. Så var det tid den møre Engelske bøf med blde løg og agurkesalat og til sidst en fidus, en var friture stegt camembert med solbær sylt. Skal mam absolut finde noget dårligt, så skulle det være rugbrøddet, som uden den store omkostning kunne opgraderes.

05 juni 2010 20:00

1 3 5
Igår var jeg på Teater Bodegaen. Utroligt hyggeligt sted, med en god stemning. Jeg fik gravad laks til forret og et stjerneskud til hovedret. Laksen var utrolig lækkert tilberedet, helt frisk graveret og med fint tilbehør. Stjerneskudet havde masser af kogt, stegt og røget fisk samt et væld af rejer. Eneste ulempe var for stør mængde af dressing/mayo.

Fin betjening og lækker mad.

27 november 2009 18:10

1 1 5
I modsætning ti hvad andre anmeldere skriver, så havde vi ikke en god oplevelse med personalet. Maden fejlede helt sikkert intet, stedet er atmosfærefyldt, og har mange gæster - men når personalet er så f.....g trætte af at være hvor de er, er det ikke en fonøjelse at være gæst. Mage til uvenlig betjening skal man lede længe efter.

10 september 2009 21:16

1 4 5
Min kone og jeg kom til en sen frokost og der var ikke mange gæster. Det var lidt ligesom at gå tilbage i tiden, da udsmykningen og indretning var af ældre dato. Det var der såmænd ikke noget i vejen med, da det bare gjorde stedet mere intimt og hyggeligt. Vi blev venligt modtaget, og betjeningen var generelt god.
Vi fik begge Wienerschnitzler og de var fantastiske. Uden at spørge om det blev vi tilbudt ekstra kartofler.
Vi var godt tilfredse med det hele, og kan kun anbefale et besøg på Teater Bodega'en

04 marts 2009 12:22

1 4 5
Da min kære kæreste er meget glad for traditionel dansk mad, var teater Bodegaen det oplagte sted at inviter ham hen, en dag jeg ville forkæle ham lidt.

Må med det samme indrømme at jeg ikke selv er meget til det danske køkken, men jeg fandt da alligevel noget på menuen der fristede - hvem kan ikke altid spise en go tournedos ;)

Maden var der intet at klage over og serveringen er top, tjenerne er meget søde og afslappet, dog professionelle, hvilket giver en dejlig afslappet stemning.
Inretningen af stedet gør at stemningen bliver hyggeligt, og man glemmer hvor i byen man er.

I hvert fald et sted der er vær at anbefale!!

01 oktober 2008 22:13

1 3 5
Hejsa.

Igår skulle mig og min kæreste lige prøve teater bodegaen, og vi synes rigtig godt om det!

Stedet er bare så hyggeligt, og man føler sq næsten man er tilbage hos mormor og skal have mad. Det eneste jeg har at klage over var stegt flæsk som i første omgang var virkelig tør og når man stak en kniv i det sprang det fra hinanden.. plus det var lidt koldt. Men en ny omgang af det og vi kørte derudaf!!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der!

22 september 2008 15:12

1 4 5
lækker mad som vor mor lavede den, får man her.
hyggelig personale

14 juli 2008 19:46

1 5 5
Fantastisk sted at spise, hvis man er til god gammeldags dansk mad. Maden er himmelsk.
Betjeningen er også i top - sød og venlig betjening, der er helt nede på jorden, så man rigtig får slappet af.
Prisen er helt ok i forhold til kvaliteten.

De allerbedste anbefalinger herfra.

18 maj 2008 14:03

1 4 5
Vi var en stor gruppe (14), der var nede at spise på en lørdag aften. Vi skulle give bestillingerne på forhånd, men det var ikke noget stort problem.

Jeg havde bestilt en wienerschnitzel, og sikke en. Ind kom den venlige betjening med en schitzel, der dækkede ca. halvdelen af tallerknen. Dertil var der det 'obligatoriske' tilbehør med revet peberrod, kapers, ansjos og citron dertil smørstegte kartofler og grønne ærter og som prikken over i'et en ordentlig bajle smørsauce til. Og det smagte lige præcis som det skulle! Pris for en schitzel og en stor fadøl ca. 220 kr. Ikke just billigt, men jeg kunne tilgengæld heller ikke klemmme mere ned efter hovedretten.

Indretningen er lidt dunkel, men tankerne flyver tilbage på en bodega som vi kender det fra de gamle danske film - så meget autentisk.

Skal det være dansk - så skal det være Teater Bodega. Mine bedste anbefalinger herfra.

13 februar 2008 13:08

1 5 5
formidablet sted. Var der med klubben i festugen, hvor vi holder vort årlige møde. Vi fik det store kolde bord. Sild, Laks, rejer, fiskefilet'er mm. Altsammen serveret med frisk brød og med et hjemmelavet præg, som hæver det op over et normalt niveau. Flankeret af et friskt og oplagt personale, som hverken lod os tørste, ej heller var tilbagholdende med velfortjente kommentarer, når gruppen gik over stregen. En på alle måder oplevelse i særklasse. Har naturligvis reserveret bord i 2008 også. Varmeste anbefalinger.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Teater Bodega

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×